Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

8 minutes ago, Radalek said:

AD puni 32 sledeceg meseca, premalo je ovo kako god okrenes. Ako su hteli win now igraca, mogli su da dobiju bar 3-4 igraca koji su nepobitno i bolji i mladji i zdraviji nego AD od nekog drugog. Jedini igaci koje zasigurno ne bi dobili za Luku su Jokic i Wembanyama. Mozda Janis. Bukvalno za SVAKOG preostalog igraca bi fransize bar razmislile u najmanju ruku.

Sto se tice kako Lakersi izgledaju, ovo je potpuni rebuild. Ne postoji balans u ekipi i ne lice ni na sta, cak i da je Luka zdrav. Dugorocno su pokriveni, ova sezona ide u kantu. Ako Luka zaista ima problem sa ahilovom tetivom, nece mu ni dati da igra ove sezone, nema razloga.

Prava istina je i da nema klubova koji bi dali boljeg igrača. Živo me zanima koji su to još potencijalno bolji igrači izuzimajući milion pikova. Janis je samo teorija. Tejtum isto.

Luki se prognozira povratak na teren za nedelju dana, ali ne bih imao ništa protiv da igra tek posle Ol stara. Ne vidim kako je ovo rebuild. Nije on detence, 26 godina ima.

5 minutes ago, Darko said:

@Miki28 Teoljub @Dracarys @delgado @PorodicneVrijednosti jel može MPJ za Brona? Daćemo vam Zeke Nnaji-a aka Gucciman u paketu jer smo velikodušni. Besides, gde ćeš bolje mesto za reklamiranje modne robe nego u Staples?

Nećemo Brona u Nagetsima.

• Like 1

Au jbt.

Razumem ako je ispao neki pičvajz sa Lukom, ali baš su dobili malo za uzvrat, što kažete i Dejvis je igrač koji je jako često povređen plus je matoriji.

Jedino ako:

- E više mi je puna ona stvar Dončića, njegovog gojenja, pravljenja sranja i puštanja Baje Malog Knindže!

- Šta mislite da ga trejdujemo?

- Uh, da, ali baš bih voleo kada bismo poslali slepca u neku najgoru, najgrozomorniju i najtoksičniju franšizu...

...

- Da li ste svi pomislili isto što i ja?

• Like 1
  • Ha-ha 4

16 minutes ago, Smrtokapa said:

Au jbt.

Razumem ako je ispao neki pičvajz sa Lukom, ali baš su dobili malo za uzvrat, što kažete i Dejvis je igrač koji je jako često povređen plus je matoriji.

Jedino ako:

- E više mi je puna ona stvar Dončića, njegovog gojenja, pravljenja sranja i puštanja Baje Malog Knindže!

- Šta mislite da ga trejdujemo?

- Uh, da, ali baš bih voleo kada bismo poslali slepca u neku najgoru, najgrozomorniju i najtoksičniju franšizu...

...

- Da li ste svi pomislili isto što i ja?

njujork?

• Thanks 1

4 minutes ago, DameTime said:

Ok, Mavsi ne žele injury prone igrača - uzmu još više injury prone igrača, uz to i starijeg.

Ok, Mavsi žele da win now - uzmu igrača koji nikad ništa nije napravio kao glavni igrač ekipe.

Kome ovo ima smisla? 😁

Ne znamo još uvek šta je sve bilo između Luke i Dalasa, a saznaće se valjda.

Mislim, imaju Irvinga, Tompsona, dva dobra centra i sad Dejvis opet može na PF i ostalu dobru rotaciju.

I dalje su veoma konkurentni za plej of.

• Like 1

U istom timu stara zvezda koja najviše vodi računa o svom telu još od postanka sveta i večito podgojena nova zvezda.

Šta će prevagnuti, Bronove metode ili Lukin hedonizam, može li se jesti roštilj u kriokomori, da li će Bron ostati imun na čari balkanske muzike ili se nekim grand zvezdama smeši holivudska karijera?

Stay tuned.

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 14

Mora požarom napaćeni narod Los Anđelesa da se malo poraduje , sa Lukom nešto debelo nije u redu i Niko Harison je debelo ucenjen nečim ne vidim drugo objašnjenje.

U svakom slučaju vreme je da holivudska elita počne da uči turbo-folk hitove

Edited by Milos 3.14
  • Like 2

Iz moje perspektive loš potez i za jedne i za druge.

Pisao sam prije 2 mjeseca da Kjuban treba da trejduje Luku jer ne moze da regulise svoju kilažu i krenuo je da se povređuje. 

Nisam mislio da će uzeti drugu hodajuću povredu. 

Dejvis kad igra klasa je. U oba smjera je ubica al povređuje se svako malo. Vjerovatno je cilj da podhitno probaju doci do prstena u naredne 2 godine dok Kajri i Dejvis imaju još kuveta.