Shonewizard Posted Sunday at 07:28 AM Share Posted Sunday at 07:28 AM Daješ igrača od 25 godina jer ne trenira dovoljno ozbiljno i često je povrijeđen za igrača od 32 godine koji (vjerovatno) trenira ozbiljno i često je povrijeđen? 🤯 Možda za 10ak godina i saznamo prave motive za ovaj trejd 😁 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 07:39 AM Share Posted Sunday at 07:39 AM 8 minutes ago, Radalek said: AD puni 32 sledeceg meseca, premalo je ovo kako god okrenes. Ako su hteli win now igraca, mogli su da dobiju bar 3-4 igraca koji su nepobitno i bolji i mladji i zdraviji nego AD od nekog drugog. Jedini igaci koje zasigurno ne bi dobili za Luku su Jokic i Wembanyama. Mozda Janis. Bukvalno za SVAKOG preostalog igraca bi fransize bar razmislile u najmanju ruku. Sto se tice kako Lakersi izgledaju, ovo je potpuni rebuild. Ne postoji balans u ekipi i ne lice ni na sta, cak i da je Luka zdrav. Dugorocno su pokriveni, ova sezona ide u kantu. Ako Luka zaista ima problem sa ahilovom tetivom, nece mu ni dati da igra ove sezone, nema razloga. Prava istina je i da nema klubova koji bi dali boljeg igrača. Živo me zanima koji su to još potencijalno bolji igrači izuzimajući milion pikova. Janis je samo teorija. Tejtum isto. Luki se prognozira povratak na teren za nedelju dana, ali ne bih imao ništa protiv da igra tek posle Ol stara. Ne vidim kako je ovo rebuild. Nije on detence, 26 godina ima. 5 minutes ago, Darko said: @Miki28 Teoljub @Dracarys @delgado @PorodicneVrijednosti jel može MPJ za Brona? Daćemo vam Zeke Nnaji-a aka Gucciman u paketu jer smo velikodušni. Besides, gde ćeš bolje mesto za reklamiranje modne robe nego u Staples? Nećemo Brona u Nagetsima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 07:41 AM Share Posted Sunday at 07:41 AM Au jbt. Razumem ako je ispao neki pičvajz sa Lukom, ali baš su dobili malo za uzvrat, što kažete i Dejvis je igrač koji je jako često povređen plus je matoriji. Jedino ako: - E više mi je puna ona stvar Dončića, njegovog gojenja, pravljenja sranja i puštanja Baje Malog Knindže! - Šta mislite da ga trejdujemo? - Uh, da, ali baš bih voleo kada bismo poslali slepca u neku najgoru, najgrozomorniju i najtoksičniju franšizu... ... - Da li ste svi pomislili isto što i ja? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Sunday at 07:50 AM Share Posted Sunday at 07:50 AM Kad zagrmi sa tribina u Staples centru "Miki, Milane"... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 07:52 AM Share Posted Sunday at 07:52 AM Ok, Mavsi ne žele injury prone igrača - uzmu još više injury prone igrača, uz to i starijeg. Ok, Mavsi žele da win now - uzmu igrača koji nikad ništa nije napravio kao glavni igrač ekipe. Kome ovo ima smisla? 😁 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 07:56 AM Share Posted Sunday at 07:56 AM A smejali ste se GM Vladi sto nije hteo Doncica??? Hahahahahahhahahahahahahhhahahahaha 3 1 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Sunday at 07:58 AM Share Posted Sunday at 07:58 AM 16 minutes ago, Smrtokapa said: Au jbt. Razumem ako je ispao neki pičvajz sa Lukom, ali baš su dobili malo za uzvrat, što kažete i Dejvis je igrač koji je jako često povređen plus je matoriji. Jedino ako: - E više mi je puna ona stvar Dončića, njegovog gojenja, pravljenja sranja i puštanja Baje Malog Knindže! - Šta mislite da ga trejdujemo? - Uh, da, ali baš bih voleo kada bismo poslali slepca u neku najgoru, najgrozomorniju i najtoksičniju franšizu... ... - Da li ste svi pomislili isto što i ja? njujork? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 07:59 AM Share Posted Sunday at 07:59 AM Jedino objašnjenje je da novi vlasnici nisu hteli da mu daju supermax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted Sunday at 08:00 AM Share Posted Sunday at 08:00 AM Just now, Урош19 said: Jedino objašnjenje je da novi vlasnici nisu hteli da mu daju supermax Objasnjenje zasto da ga puste, da. Objasnjenje zasto nisu uzeli duplo bolji paket, ne. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 08:02 AM Share Posted Sunday at 08:02 AM 4 minutes ago, DameTime said: Ok, Mavsi ne žele injury prone igrača - uzmu još više injury prone igrača, uz to i starijeg. Ok, Mavsi žele da win now - uzmu igrača koji nikad ništa nije napravio kao glavni igrač ekipe. Kome ovo ima smisla? 😁 Ne znamo još uvek šta je sve bilo između Luke i Dalasa, a saznaće se valjda. Mislim, imaju Irvinga, Tompsona, dva dobra centra i sad Dejvis opet može na PF i ostalu dobru rotaciju. I dalje su veoma konkurentni za plej of. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Sunday at 08:02 AM Share Posted Sunday at 08:02 AM Možda i najluđi trejd u istoriji lige. I dalje trljam oči u neverici, jesam popio sinoć, ali ne baš toliko. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Sunday at 08:02 AM Share Posted Sunday at 08:02 AM Pelinka omađijao GM Dalasa. Ne postoji drugo objašnjenje. Ovo je bukvalno da se otvori istraga. Ali ne mogu da kažem da nije zabavno. Jadni Dalas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 08:07 AM Share Posted Sunday at 08:07 AM Kojim rečima je najbolje dočarati ovaj trejd ljudima koji ne prate NBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Sunday at 08:08 AM Share Posted Sunday at 08:08 AM Ako ovo ne vrati @Miki28 Teoljub na topic, nema šta će 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Sunday at 08:17 AM Share Posted Sunday at 08:17 AM Luka je vrlo moguće ala Zion sto se tela i povreda tice, jednostavno sve ima sve moze ali limiti su ogromni( pogotovo za PO gde tesko do kraja moze igrati). Po meni ovde je Dalas trebao traziti i Rivsa, a Lal Lajvlija ili Geforda Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 08:18 AM Share Posted Sunday at 08:18 AM 8 minutes ago, Урош19 said: Kojim rečima je najbolje dočarati ovaj trejd ljudima koji ne prate NBA Da menjas prajm Nejmara za Vidica iz Intera. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Sunday at 08:20 AM Share Posted Sunday at 08:20 AM Siguran sam da Lejkersi na ovome neće ostati. Ili idu u rebuild ili all in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 08:23 AM Share Posted Sunday at 08:23 AM U istom timu stara zvezda koja najviše vodi računa o svom telu još od postanka sveta i večito podgojena nova zvezda. Šta će prevagnuti, Bronove metode ili Lukin hedonizam, može li se jesti roštilj u kriokomori, da li će Bron ostati imun na čari balkanske muzike ili se nekim grand zvezdama smeši holivudska karijera? Stay tuned. 6 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Sunday at 08:24 AM Share Posted Sunday at 08:24 AM 16 minutes ago, Урош19 said: Kojim rečima je najbolje dočarati ovaj trejd ljudima koji ne prate NBA Menjaš Sydney Sweeney od 27 godina za Halle Berry od 58 6 2 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted Sunday at 08:27 AM Share Posted Sunday at 08:27 AM (edited) Mora požarom napaćeni narod Los Anđelesa da se malo poraduje , sa Lukom nešto debelo nije u redu i Niko Harison je debelo ucenjen nečim ne vidim drugo objašnjenje. U svakom slučaju vreme je da holivudska elita počne da uči turbo-folk hitove Edited Sunday at 08:28 AM by Milos 3.14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 08:28 AM Share Posted Sunday at 08:28 AM Iz moje perspektive loš potez i za jedne i za druge. Pisao sam prije 2 mjeseca da Kjuban treba da trejduje Luku jer ne moze da regulise svoju kilažu i krenuo je da se povređuje. Nisam mislio da će uzeti drugu hodajuću povredu. Dejvis kad igra klasa je. U oba smjera je ubica al povređuje se svako malo. Vjerovatno je cilj da podhitno probaju doci do prstena u naredne 2 godine dok Kajri i Dejvis imaju još kuveta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Sunday at 08:28 AM Share Posted Sunday at 08:28 AM (edited) Kazu da je Luka vec na 122kg. Ovo je neki ozbiljmi poremecaj debljanja. Sumnjam da je bas to posljedica prevelikkg zderanja. Edited Sunday at 08:29 AM by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 08:29 AM Share Posted Sunday at 08:29 AM A jašta, ucenjen GM Dalasa, ravna zemlja i NLO. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Sunday at 08:30 AM Share Posted Sunday at 08:30 AM Just now, Bojdo said: Kazu da je Luka vec na 122kg. Ovo je neki ozbiljmi poremecaj debljanja. Sumnjam da je bas to posljedica prevelikkg zderanja. Ima krupne kosti. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Sunday at 08:30 AM Share Posted Sunday at 08:30 AM Koji sok od trejda jutros meni mamurnom kad sam na Shamsovom nalogu na x procitao vest. Morao sam cekirati da li je to stavrno Shamsov nalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts