Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

bozic je drzavni praznik svuda na zapadu i ko ga ne slavi ima slobodne dane spojene sa novom godinom. svuda je praznicna atmosfera i klinci uzivaju jer roditelji ne rade pa su vazda bozicne zajebancije gde dolaze deda mrazevi. u kontekstu te price jokic je mogao da pokaze da nije seljana ranga djokovici vec da razume zemlju gde zivi. tupan.

• Like 4
  • Thanks 1

45 minutes ago, HAMMER said:

bozic je drzavni praznik svuda na zapadu i ko ga ne slavi ima slobodne dane spojene sa novom godinom. svuda je praznicna atmosfera i klinci uzivaju jer roditelji ne rade pa su vazda bozicne zajebancije gde dolaze deda mrazevi. u kontekstu te price jokic je mogao da pokaze da nije seljana ranga djokovici vec da razume zemlju gde zivi. tupan.

Novak je sve ali seljak nije. On čak i previše za moj ukus glumi kosmopolitu. Baš loša izjava naprednjaka Jokića. 

Baš se ne bih složila sa ovim.

Jeste Jokić seljak inače, ali malo smara i ta priča da ga svake godine pred 25. decembar pitaju a kakav je osećaj igrati na Božić? Mislim šta da odgovori kada ga pitaju o ličnom osećaju, pošto stvarno ne slavi Božić tog dana? 

• Like 6

Jokiću zameram samo reklamiranje kladionice. Ostalo nek mu je po volji.

Što se tiče ovog šuškanja oko trejda za Jimmy Butlera, ja ne znam da li je to dobar potez Denvera, možda moraju da ga povuku da ne bi samo izgubili Portera, ali Butler je baš gotivan lik. Ali 35 godina već, baš ide vreme.

• Like 1

Lepo bi bilo da Jokić ima volje/kapaciteta da razume šire implikacije rada na Božić pa da oplete po zlim kapitalistima, ali to na stranu, i mi malo previše kakimo.

Đoković na pitanje odgovori diplomatski: šlihta se i uvlači, samo hoće da ga svi vole.

Jokić na pitanje odgovori iskreno: seljačina neotesana, ne vodi računa o dedamrazovskim osećanjima domaćina.

Ništa, čekamo da se pojavi neka seljačina diplomata, pa ćemo po njemu da nazovemo autoput recimo.

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, Dzo23 said:

Novak je sve ali seljak nije. On čak i previše za moj ukus glumi kosmopolitu. Baš loša izjava naprednjaka Jokića. 

nije u pitanju novak vec mile dodik i njegova izjava apropo djoikovica.

2 hours ago, Smrtokapa said:

Ništa, čekamo da se pojavi neka seljačina diplomata, pa ćemo po njemu da nazovemo autoput recimo.

Čestitam Božić svima koji slave i želim im zdravlje, uspjeh, slogu i svako dobro, ustaihjebem vatikanska? 

• Thanks 1
  • Ha-ha 4

3 hours ago, HAMMER said:

ti praznični dani ne znače ništa NBA igračima, oni imaju svoj raspored i svoje slobodne dane koji nisu u skladu sa državnim/religijskim praznicima.

može se reći da je ol-star vikend njihov "božić", garantovanih 3-4 dana u nizu kada su slobodni. osim onih koji učestvuju.

ne verujem da mu žena radi (zašto bi?), pa da je slobodna tokom božičnih praznika, za braću i da ne pitamo... to će da se promeni kad deca porastu i krenu u školu, jer im je tada raspust...

i kapiram tako je kod većine porodica NBA igrača, retko ko od njih jedva čeka božićne praznike da malo odmori od posla.

jokić je samo hteo da da kratak, spartanski odgovor, polako sa etiketama.

Jes da nije neki bitan igrac, ali mali Dru Smith iz Majamija bas nema srece, prosle sezone season-ending injury (tor ACL), vratio se nesto kasnije, zaigrao solidno svoju hasl igru i ovaj put ista prica (torn Achilles) -> krenuo karijeru odmah sa 2 najteze povrede u 2 godine. Tuga za bilo kog profesionalnog sportasa...

@PorodicneVrijednosti Sta ocekujemo veceras za bozicnu poslasticu ? Moraju da se iskupe za Detroit i nalupaju ovaj tim koji se tek uigrava. Idealni protivnici za Kljaku, za glavu nizi i slabiji fizicki. 

• Tuzno 1

2 minutes ago, Marvin said:

Voleo bih da vidim Džimi Barku u Denveru, ali koliko vidim, morali bi da daju pored MPJ i Nađija i Šarića. Šta znam, za ekipu s tako tankom klupom baš rizično 

Nnaji u proseku igra 4 do 5 minuta, svaku treću utakmicu. Dario nije igrao poslednjih 10ak uopšte. Da ne bi onog Nikolinog plaćenog odsustva zbog rođenja deteta, i on bi imao prosek malo jači od 5 minuta u garbidžu. Totalno dva nebitna lika sa lošim ugovorima po Denver

• Thanks 1

17 minutes ago, Marvin said:

Voleo bih da vidim Džimi Barku u Denveru, ali koliko vidim, morali bi da daju pored MPJ i Nađija i Šarića. Šta znam, za ekipu s tako tankom klupom baš rizično 

Za ovu dvojicu mogu lako da nadju zamenu iz G lige. 

Nije kao da imaju neku ulogu. 

• Like 1

Denver je vrlo los da sutem za 3p, negdje je oko 25 mjesta, Porter im je najbolji suter, ako on ode a dodje Butler, bice medju najgorim u ligi u segmentu koji je danas temelj modernog napada.

Edited by Bojdo
  • Like 7

Rocketsi legit imaju resurse i za Butlera i za Foxa. 

2 hours ago, delgado said:

@PorodicneVrijednosti Sta ocekujemo veceras za bozicnu poslasticu ? Moraju da se iskupe za Detroit i nalupaju ovaj tim koji se tek uigrava. Idealni protivnici za Kljaku, za glavu nizi i slabiji fizicki

Toliko smo sizofreni da me ni -30 ni +30 ne bi iznenadilo. 

• Like 1