Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

@bergkamp bcd Tebra moram da ti odam postovanje, obicno kad ljudi napisu hejterski upis to bude oneliner.

Ti si brate u 10 pasusa pisao cistu frustraciju i nebulozu. Znaci potrudio si se da napises hejterski upis. Svaka cast. 

Zasto si ovo pisao, ti sigurno znas, ja i ne umem da udjem u ovakvu raspravu.

Da, Evroliga je takmicenje bogatih klubova. Jedino sto tu nevalja je sto je to sve zatvorenija liga. Sve ostalo je uvek postojalo, i bogati i siromasni i takmicenja za njih.

Da, Zalgiris je drzavni projekat Litvanije. Deal with it. Isti je kao Zvezda i Partizan.

• Thanks 2

41 minutes ago, Pero_Cameron said:

Tako to rade veliki klubovi. Odmah se traži zamena i to za treceg centra.

Taj klub je prethodno pustio Petruševa u Zvezdu, a sada traže centra + im četvorku u odsustvu Vezenkova pokriva čista trojka... I sve to sa 20 miliona budžeta.

• Like 10

A šta je to sa Wrightom? Neka teža povreda. Ovi igrači koji se pominju su klasične zakrpe i treći centri, ništa spec. Ja sam inače mislio da za Oly Milutinov treba da bude neprikosnoveni startni centar, Wright drugi a Fallu šta ostane. Fall je postao baš precenjen, mnogo je spor i jako je skroman skakač i zaštitnik obruča za tolikog čoveka. To što nekad podeli dobar pas nije presudno.

Goldbergov upis sa prethodne strane jedan od najgorih u istoriji foruma, bukvalno je promašio sa svakom tezom.

• Like 4

29 minutes ago, Chaos Is Me said:

A šta je to sa Wrightom? Neka teža povreda. Ovi igrači koji se pominju su klasične zakrpe i treći centri, ništa spec. Ja sam inače mislio da za Oly Milutinov treba da bude neprikosnoveni startni centar, Wright drugi a Fallu šta ostane. Fall je postao baš precenjen, mnogo je spor i jako je skroman skakač i zaštitnik obruča za tolikog čoveka. To što nekad podeli dobar pas nije presudno.

Goldbergov upis sa prethodne strane jedan od najgorih u istoriji foruma, bukvalno je promašio sa svakom tezom.

Valjda ima tezu upalu pluca spominje se da ce biti cak 3 meseca out 

• WOW 3

13 hours ago, kojan said:

Koliko pointless recap osim za izbacivanje licnih frustracija prema vecitima i standardnom pljuvanju na nepojavljivanju ekipa i 20-0.

Pre bih rekao da su besmisleni mnogi upisi u kojima se prorokuje kako je smak sveta nakon poraza od KKP, a onda sledi euforija nakon "nikad boljeg izdanja protiv Bayerna".

Pa na temi KKCZ se pljuvalo nakon -20 u Madridu, niko ni slucajno da pohvali kako Real izgleda. I o tome je i rec, sport sluzi samo kao bensedin na psiholoskoj osnovi, da bi se navijaci osecali bolje.

12 hours ago, Kosjan Willavić said:

Goldi kad CZ i PAR izgube: Dzaba vam novci moji sinovci ! 

Kad dobiju: nezanimljiva utakmica, protivnik usao rekreativno u nju, teorija velikih brojeva...

Razumem delimicno tvoj rant zbog sipanja drzavnog novca, ali te nekad bas drma sujeta ili nas sve trolujes

Da, kad dobiju ovolikom razlikom kolikom su dobili.

Nije mi drago kad ti klubovi dobiju uopste i zelim im sve najgore i da sto pre prestanu da imaju ovakve budzete koje imaju, ali u sportu postoje i pobede i porazi i ako KKP/KKCZ dobiju u neizvesnoj zavrsnici, to je sasvim OK, bila je zabavna utakmica, potroseno 2 sata, idemo dalje.

Celo ovo proslo kolo je proslo skoro bez ijednog meca koji je bio vredan gledanja. Toliko o tome.

11 hours ago, JPM said:

@bergkamp bcd 

Da, Zalgiris je drzavni projekat Litvanije. Deal with it. Isti je kao Zvezda i Partizan.

Bice isti onda kada njima prioritet bude borba za F4 po svaku cenu, pa sta kosta da kosta. Bice isti onda kada i u Srbiji bude postojao samo jedan klub koji moze da igra EL i taj klub bude bio "u donjem delu tabele, gde im je objektivno mesto" kao sto je naoisano na ovoj temi.

Tako da ne, ne mogu da isti klub koji uglavnom igra sa sastavom u kojem su domaci igraci koji ne mogu da igraju u bogatijim klubovima + EC stranci + 1/2 skuplja stranca u odnosu na ultraskupe sastave KKP i KKCZ krcate evroligaskim zvezdama.

4 minutes ago, bergkamp bcd said:

Pre bih rekao da su besmisleni mnogi upisi u kojima se prorokuje kako je smak sveta nakon poraza od KKP, a onda sledi euforija nakon "nikad boljeg izdanja protiv Bayerna".

Pa na temi KKCZ se pljuvalo nakon -20 u Madridu, niko ni slucajno da pohvali kako Real izgleda. I o tome je i rec, sport sluzi samo kao bensedin na psiholoskoj osnovi, da bi se navijaci osecali bolje.

Da, kad dobiju ovolikom razlikom kolikom su dobili.

Nije mi drago kad ti klubovi dobiju uopste i zelim im sve najgore i da sto pre prestanu da imaju ovakve budzete koje imaju, ali u sportu postoje i pobede i porazi i ako KKP/KKCZ dobiju u neizvesnoj zavrsnici, to je sasvim OK, bila je zabavna utakmica, potroseno 2 sata, idemo dalje.

Celo ovo proslo kolo je proslo skoro bez ijednog meca koji je bio vredan gledanja. Toliko o tome.

Bice isti onda kada njima prioritet bude borba za F4 po svaku cenu, pa sta kosta da kosta. Bice isti onda kada i u Srbiji bude postojao samo jedan klub koji moze da igra EL i taj klub bude bio "u donjem delu tabele, gde im je objektivno mesto" kao sto je naoisano na ovoj temi.

Tako da ne, ne mogu da isti klub koji uglavnom igra sa sastavom u kojem su domaci igraci koji ne mogu da igraju u bogatijim klubovima + EC stranci + 1/2 skuplja stranca u odnosu na ultraskupe sastave KKP i KKCZ krcate evroligaskim zvezdama.

Bože kakve gluposti, šta je ovo? 😂

9 minutes ago, bergkamp bcd said:

El Classico trica za produžetak, pa potom dupli produžetak. 

Partizan - Olympiakos fantastičan hasl obe ekipe, Željkove minijature, odličan učinak Balše, preokret u 4/4 uz odličnu atmosferu. 

PAO - Monako klackalica, potom jurnjava domaćina, dosta lepih poteza i klač poeni, atmosfera odlična. 

Vintage Mirotić partija u Istanbulu, 5/6 Armanija, starac Mesina ne gine olako. 

Simpatični debitanti iz Pariza (sa malim budžetom) pobedom skočili na 1. mesto. 

Žalgirio nakon +16 krajem 3/4 izgubio 13 razlike. 

Dragi Goldi, biće da zbog sopstvene ogorčenosti košarkom/politikom/nebom ne možeš da uživaš u EL košarci i to je u redu. Šta je vredno gledanja ultimativno leži u samom gledatelju. Ali ovaj gameweek je objektivno bio veoma sadržajan i interesantan, koliko god puta da napišeš suprotno, to se neće promeniti...

• Like 8
  • Thanks 3