kojihit Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni hajlajt što su pevali Evroliga mafija navijači Reala ahahaahahahah Šteta što neće biti i peta, bio bi šou program 4
Manu Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Žao mi Abaldea, zaslužio je da pogodi zbog vrhunske serije koju je odigrao. Odličan karakter i baš pošten igrač u smislu toga šta pruža ekipi. 15 1
kolanidja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) On 4/20/2025 at 10:07 PM, kolanidja said: Oly - Real 3:1 Fener - Pariz 3:0 Pao - Efes 2:3 Monako - Barsa 1:3 Oly kvalitetnija ekipa znatno, jedino na neko iskustvo i ludacku srecu Tavarez, Faku, Hezonja i Ljulj da uzmu dve ili prodju, ali pretesko.Fener ce po meni oduciti Pariz koji nema iskustvo igranja ovih utakmica. Ne znam kad se Lesor vraca ali bez njega blagi favorit mi je Efes koji je bas fizikalna ekipa i na centru bi trebalo da prave znatnu razliku, dok Monako 1/ 2 pobede protiv Barse, jednostavno nisu taj kalibar i f4 ekipa (uvek im malo fali, fiskulturna sala, Mike James kao neko ko resava tekme-minus faktori). Jedva cekam da vidim Pantera nakon Evroliginog izbora prve i druge petorke. (moje skromno misljenje) :) Ima nade da ubodem sve, iako sam bas potcenio Monako, ocekivao sam od Barse ovo sto vidim od Reala sad, ali nista. Jedva cekam duel Efes-Panata veceras :D Edited 10 hours ago by kolanidja
Drug Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prilično se Oly potrudio da ovo izgubi na kraju, ali Real im nije dao.
Borca Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hapoel Jerusalim koji je u vlasnistvu porodice koja je vlasnik i Dalasa navodno zeli 3-godisnju licencu za Evroligu i spremni su da plate 5 miliona € koji se spominju kao iznos koji je trazen i od drugih klubova.
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Borca said: Hapoel Jerusalim koji je u vlasnistvu porodice koja je vlasnik i Dalasa navodno zeli 3-godisnju licencu za Evroligu i spremni su da plate 5 miliona € koji se spominju kao iznos koji je trazen i od drugih klubova. Tel Aviv Texans
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel moze Pao do jos jednog brejka veceras? Sta kaze struka?
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Gebriel je užasan košarkaš. U momentu kad su ga doveli, Lesor i Yurtseven su bili povredjeni, Lesor na duze a Yurtseven isto mesec dana. Tako da je izbor bio jako suzen, prilicno ga ukenjalo da dodje u Pao. Dobar husler ali sem toga nista. U reprezentaciji igra bolje jer ima jasniju ulogu. 2
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lorenco bukvalno ne zna đe udara ove sezone. Gledam ovu tekmu, svaki potez amaterski. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije propao nego nije se navikao na ovu ulogu gde nema mnogo minuta i loptu u rukama. Njemu prija kada je jasan lider. Ova uloga mu ne prija. 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Miriše na još jednu utakmicu koju će jedan detalj odlučiti. Dozijer dosta bangav za sada.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lorenzo je bivsi kosarks, bice jedan od opasnijih metaka na leto, neko ce bas jako da se zajebe. Nadam se ne Dozet & Drchela... Nwora apslutno nikakav faktor, vise je od Yilmaza dobio Efes za ovih 5-6 minuta nego od njega za citavu seriju. Bezveze igrac na uzorku citave sezone, mnogo vise sam ocekivao. Osman igra kao zmaj, nakon sto se cele sezone manje-vise raspadao. 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Nije propao nego nije se navikao na ovu ulogu gde nema mnogo minuta i loptu u rukama. Njemu prija kada je jasan lider. Ova uloga mu ne prija. Da bolje igra imao bi i minute i jasniju ulogu. Ne priča se džabe da bi mogao napustiti Pao. Ako kod Atamana ne igra koji je trenutno najbolji trener u Evropi onda zato ima dobrani razlog. 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Нема бољег примера јајарског менталитета Атамана и његовог клуба од овог учесталог срамног трика да се добије техничка грешка пре него у чистој контри противник убаци лагана два или три поена. И нека су им сад стрпали 1+2. 🥰 1 1
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bio je faul ali ko ih jebe. Šejn je car, kakva asistencija za kraj poluvremena. 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sloukas odlično igra večeras. Nunna se skoro ni ne vidi. Dobro je čuvan nema šta. Edited 2 hours ago by bodo 1
Recommended Posts