Manu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, Sharp said: Prošlo je cca 8.2/8.3 sekunde. Posjed startao na 36.4, Šmits uhvatio loptu u prednjem polju na 28.1/28.2. Edit: Izvini za ulaz đonom, nikako nisi zaslužio. Nervoza. Edited 5 hours ago by Manu
pantelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Stefanpotgoat said: Zašto ban, zbog istine? 😂 Nisam znao da je jedan od uslova da se piše na forumu smatrati Partizan hrvatskim klubom 😂 Ma meni ide ban 😁
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Pišalo se po Bankiju i Tomislavu pre par meseci, prvom zato što je gubio na početku, drugom što je beta i što je pristao da se vrati na poziciju asistenta. Na kraju ispade ovo jedna dobra i zdrava odluka, ali ne treba zaboraviti da Efes zaista ima paklen roster, možda i najbolje skockan u celom takmičenju. Ne mogu se smatrati crnim konjem, ali biće baš zanimljivo ispratiti šta će uraditi do kraja takmičenja. Baš smor za povredu Buboe, oduvek veoma gotivan lik, u 38. godini pravi onakav tejkover u 3/4 i u onom poskoku se sjebe. Nadam se da će se vratiti do kraja sezone. Edited 4 hours ago by kendrick duckworth 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Sharp said: I molim vas nemojte da se pokušate vaditi na sudije, na 80-85 manje od minut do kraja čisti faul (njegov peti) Kaline Pérez svira Bryantu u napadu i umjesto 2+1 daje loptu Zvezdi. Niko se nije vadio na sudije - gde si to video? Ja sam cak izneo tvrdnju da bi mozda bilo i gore po nas 😄 Ali cinjenica je da je greska sudija na nasu stetu i to je prosto tako. I nije prvi put. I sigurno ne poslednji. Jbg. Svakako hvala na potvrdi, pomislio sam da postoji neka razlika jer niko osim Kaline nije reagovao na to, pa cak ne nesto ni na drustvenim mrezama, tek sada se nesto pojavljuje...
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 39 minutes ago, Knipex said: Teodosić je bio van protokola, ne znam iz kog razloga, znam da je propustio i utakmicu sa Spartakom prošlo kolo u ABA ligi. Danas sam negde pročitao da ima upalu srednjeg uha.
Sharp Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @Kooineeperk Ma samo kažem više iz predostrožnosti, gledao sam skoro cijelu utakmicu i mislim da je bila korektno odsuđena, 50/50 s greškama na obje strane što je i očekivano s obzirom da je ovo bila sudijska trojka bez nekih jačih imena. Petruševu su u dva navrata oprostili tehničku, prvi put i dobro da jesu jer nije bilo njegovog faula, drugi put već mi je puno manje jasno kako se izvukao. Kalina je isto imao jako puno kredita nakon 4. faula, čini mi se da je pritisak ipak donekle urodio plodom. Suđenje na stranu, razumijem razočaranje navijača Zvezde s obzirom na poziciju 8 kola prije kraja i skor 16-10 - i sam sam pisao tad da je to ogromna šansa koja se ne bi smjela propustiti. Isto tako mislim da potencijalno imate prilično solidnu šansu izboriti play-off u ove dvije utakmice, Pariz ste već tukli 2x, a Bayern koliko god bio dobar doma mislim da nije nepremostiva prepreka za razliku od Reala ili Efesa na strani. Edited 4 hours ago by Sharp . 4
Estrella Roja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 26 minutes ago, Dzep said: @Estrella Roja Moguće je, čini mi se da je u CSKA igrao nešto i imao povredu, a u Oliju i nije igrao mnogo. Je l on i prošle godine imao neku sličnu povredu? Nebitno, ipak je za standarde EL plej ofa potrebno imati boljeg centra (iako mi je Džoel najdraži igrač u CZV). Da sam ja navijač CZV, najviše bih bio razočaran Nedovićem, bukvalno nikad ništa kad je zaista nasušno potrebno. Takođe, Sfero je isto sumnjiv samo tako, nejasne rotacije, povremeno totalni raspašoj na obe strane... Uzmimo da će doći najrealniji scenario u kome igrate vs Pariz u gostima, ne mislim da nemate nikakvih šansi, ali mislim da su male, oni ludaci su brzi, svi šutiraju, vezanih očiju znaju gde su na terenu... Teška priča Sad sam pogledao njegov porfil https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/players/joel-bolomboy/009035/ Najmanje utakmica za CSKA je odigrao u sezoni 2021-22 ali moguće da je razlog za to izbacivanje ruskih klubova. U ostalim sezonama za CSKA je imao malo više ali kao što rekoh on je tu bio 2-3 opcija na centru pa mi je nekako i logično da ne igra na svakoj utakmici. U Oliju je odigrao 35 i samo jednom bio starter. Prošle sezone je propustio samo jednu utakmicu (i to prvu protiv Asvela) ali to nije bilo zbog povrede već odlukom trenera, Tobi je tad trebalo da bude prvi centar. Sve ostale utakmice je odigrao i ukupna minutaža u sezoni je bila dosta veća neko u ostalim klubovima. Kad te već citiram da odgovorim i za potencijalnu utakmicu protiv Pariza. Ne zaboravi da je Zvezda jedna od retkih ekipa koja je oba puta dobila Pariz ove sezone time što je nametnula svoj tempo igre. U Beogradu Pariz nije uspeo ni 70 poena da postigne. Edited 4 hours ago by Estrella Roja 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @Sharp sve se apsolutno slazem, cak je bio i mali broj tih gresaka (nego inace) a i kad ih je bilo nekako je bilo iznivelisano. Sreca da je tako jer je utakmica bas bila dobra. 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Kooineeperk said: @Sharp sve se apsolutno slazem, cak je bio i mali broj tih gresaka (nego inace) a i kad ih je bilo nekako je bilo iznivelisano. Sreca da je tako jer je utakmica bas bila dobra. Sudjenje je bilo bolje nego protiv Reala po mom skromnom misljenju
goldberg bcd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Necu da pisem na kkcz topiku, al nemojmo praviti od ovog neki uspeh. 4/5 poslednjih meceva gubis kuci, i naravno kod ovog poslednjeg mozda i nemamo prava da kritikujemo. Da, jedan jako neslavan kraj kampanje koja je pretila da bude sjajna, sa 4. mestom u najavi. I to nije nekakvo iznenadjenje, nego posledica enormnog kvaliteta i iskustva koje se nakupilo u ovoj ekipi KKCZ. Mislim, uopste biti iza Paris Basketa i Bayerna je neuspeh. Prvi su na EC sastav dodali jednog rezervnog EL pleja, jednog rezervnog EL centra, jedno 3 & D krilo i dva nepoznata igraca. Drugi jednostavno nemaju centarsku liniju, odnosno istu im cine Booker koji je dobar igrac, Da Silva koji je prosek, Voigtmann koji je lagani centar i Harris koji je penzioner koji nikada nista nije doprinosio u karijeri na ovom nivou. Bas me zanima da li bi navijaci KKCZ menjali Petruseva, Dauma, Browna i Bolomboya za ovu cetvoricu? Pa naravno da ne bi. Isto je i sto se tice spoljne linije, Edwards je OK samo ako ima neverovatnu slobodu, to bi u KKCZ mogao da sanja pored teskasa u vidu Kalinica, Nedovica, CMM, ali zato u Bayernu to moze jer igra sa Weiller Babbom, Napierom, Obstom i sakatim Lucicem. Dalje, ko je to iza KKCZ? Sve klubovi sa dosta slabijim timom (ne nuzno igracima, nego timovima). Armani? Krs od timske igre, raspad cim protivnik povede 10 razlike, kvalitet skoncentrisan u povredjenom centru, dva krilna centra i krilu, bekovi od kojih jedino Causeur od 38 godina lici na nesto na EL nivou. KKP? Potpuno novi tim koji ne moze nijednu neizvesnu zavrsnicu da dobije (dobili bukvalno samo Albu u gostima), i ovo pobeda sto su nakupili je na racun starog dobrog EL razmisljanja "bolje da se raspadnemo protiv ovih sto imaju 5-8 ili 8-8 nego protiv direktnog konkurenta". Zalgiris? Tim kojem na pozicijama 2,3 i 5 starteri nemaju neki kvalitet, jedini koji odskace je "San Francisco", a i on zato sto mu je Zalgiris omogucio maksimalnu slobodu, nesto kao Evans prosle sezone. Baskonia? Celu sezonu igraju sa 4-5 igraca koji nesto i vrede, 4-5 igraca koji nesto krpe (Samanic, Diop, Jaramaz) i ostatkom koji je tu da bi klupa lepse i popunjenije izgledala (Raieste, sin od predsednika, Savkov itd.) ASVEL? Maledon + vece staraca, imaju toliko pobeda iz istog razloga kao i KKP, sto bi se neko smarao da se tuce sa njima na njihovom terenu ako je sledeci mec gostovanje Monacu ili Feneru? Maccabi? Isto kao i KKP, ljudi poceli da samaraju na "svom" terenu, imaju 9-8 kao i KKP i KKCZ, a zapravo su to sve bile pobede protiv protivnika koji i nije bio nesto zainteresovan (kao KKCZ onomad). Virtus? Cordinier + vece staraca, fujcina od tima. Alba? Bez komentara. Mislim, ako ti drzava sune toliko novca, nikad vise, pa trebalo bi da budes bas teski degenerik pa da zavrsis ispod nekog od ovih pomenutih veseljaka (pricamo na EL nivou, za EC su sve ovo ultraozbiljne ekipe).
MV91 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Са турског Ваsketfaul-a: Good news came from Anadolu Efes' experienced player Rodrigue Beaubois, who suffered a frightening injury to his Achilles region in the third quarter of the Red Star match, where he played very well. Rodrigue Beaubois was found to have tissue damage in the area between the muscle and tendon above his Achilles. Rodrigue is expected to return to the field in 3-4 weeks without the need for surgery, according to the MRI results taken at the hospital where he was taken during the match. Rodrigue's condition will become clearer after the tests to be carried out in Istanbul today. 1
Recommended Posts