Barkley#34 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: lepsa lopovina Vidim, ljubav cveta. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Ima li nekih antimonopolskih zakona? Da, pa šta!?Odgovaram sam sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 1 hour ago, Beonegro said: Valjda Mačvanom?! znao sam za Džejmsa i Kevina...ali ko bi reko za Zokia? Mada, ako mu docrtaš Merkjuri brke... Edited 18 hours ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago On 1/7/2025 at 6:27 PM, Knipex said: Danas sam čuo od jednog čoveka iz telekoma da je ovo, najverovatnije, poslednja ABA sezona u ovom obliku. Da naši klubovi neće igrati sledeće sezone. Da će se restruktuirati KLS gde će biti 12 klubova i gde će novac od telekoma kao glavnog sponzora dobijati svi klubovi. Posle sam čuo i neke sci-fi vesti, da telekom otkupljuje 51% SBB-a i da će se Sport Klub naći u paketima MTS-a. To bi trebalo da bude obzanjeno polovinom februara. Pisao sam o ovome početkom januara, na to je @Barkley#34 rekao da se odavno šuška o tome. Dakle 50% iz posta koji sam napisao se ostvarilo, za drugi deo čekamo leto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 21 minutes ago, Sector said: Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. I duo Anđus-Jakovljević u najavi/odjavi mečeva. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago A ja pre par meseci naduvao telekom i presao na sbb iskljucivo zbog EL e jbt mada ako sbb iskljuci sport klub kao kanale moze se raskinuti ugovor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Silver lining je sto cemo verovatno napokon slusati Edina i Koleta na evroligaskim tekmama, umesto Kovacica, Masine Jurisevica i ostalih diletanata. Ostvarice se i Radojevicu decacki san. Valjda se i Plavsic nekako integrise ili makar nek Kole preuzme Zvezdine el prenose, ako budem morao da slusam Karovica spalicu i sebe i njega. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago И симболички, паразитска организација Евролиге стиже на Телеком, рушевину од фирме. Заслужују једно друго. Ту су два нескривена СНС председника вечитих ривала који као клубови остају једини бастион владајуће гарнитуре у овим по њих јако лошим временима и једна од ретких могућности да се макар мало скрене са главне друштвене теме. Све је баш како и треба да буде. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 7 hours ago, dzakala said: Gledamo li od sad EL na Areni ili SK? Pa kako da ti kazem, gledas na SK iz Arene 2 hours ago, Sector said: Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. Ili se vise radujes neslusanju Vlahovica? Kako god, nikako ovo nije dobro iako se znalo vec neko vreme unazad. Kao korisnik mts-a njihovi boksovi mi stoje u fioci a pomocu trikova gledam sbb 95% vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ne mlati Viskovicu. Vlasnik se odlucio da proda i zaradi. Legitiman poslovni potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts