Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

9 minutes ago, Knipex said:

Isto klinac prokomentarisao večeras, nikad ne znaš šta će da odluče posle gledanja snimka. Čak ni iste sudije ne donose svaki put iste odluke.

Sve su sudili pogresno.😂Bukvalno.

Just now, Estrella Roja said:

Kako mrtva lopta kad igrač promaši obruč kod bacanja?

Hahhahahha koji je osnov da ekipu koja je promasila bacanje za 1 peon das sansu npr.za 3 plus 1 posle podbacivanja.EL je slicajno dobro takmicenje.Da izadje Balkansko poluostrvo izgledali bi kao Nemacka liga.

4 minutes ago, Knipex said:

@Sharp

Zašto je svirana mrtva lopta sada? Forest je pokušao da namerno promaši, pogodio tablu, ali ne i obruč. 

Jer je istovremeno bio prekršaj s obje strane. Raniji ulazak domaćina i krivo izvedeno bacanje kod gostiju. Prema pravilima to je ničija (mrtva) lopta. 

• Like 4
  • WOW 1

1 minute ago, Sharp said:

Jer je istovremeno bio prekršaj s obje strane. Raniji ulazak domaćina i krivo izvedeno bacanje kod gostiju. Prema pravilima to je ničija (mrtva) lopta. 

Hvala na pojašnjenju. Pretpostavio sam da postoji neka začkoljica, čak sam u trenutku pomislio da će ponoviti bacanje jer je Kordinije ušao ranije pa sam se iznenadio kad sam video da sude mrtvu.

2 minutes ago, Knipex said:

Hvala na pojašnjenju. Pretpostavio sam da postoji neka začkoljica, čak sam u trenutku pomislio da će ponoviti bacanje jer je Kordinije ušao ranije pa sam se iznenadio kad sam video da sude mrtvu.

I ponovilo bi se da je ovaj pogodio obruč. :smiley53:

Edited by Sharp
  • Like 2

Poarije je kao lažni gym baja u svetu centara. Kerov kurac od te njegove telesine i zaštite reketa. Nema ko ga nije isponižavao. Tačno kad bi Gagić i Lešić ušli u EL, usrali bi ga sa 10/10 partijama. 

23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja sam stvarno mislio da je nemoguće da Tarik Black u ovoj fazi karijere nekome ubaci više od 5 poena kad ono čitavih 15 protiv Poiriera/Oturua.

Ja sam ocekivao od Poiriera da bude najbolji centar u EL,kakva procena a?

Oturu je meni odlican.