Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Mene baš zanima kakva je to teorija zavere iskonstruisana u slučaju Pariza. Ljudi su bili pokošeni virusom, nisu mogli da stoje na nogama uključujući i Splittera. Takođe, pričamo o najprijatnijem iznenađenju takmičenja u poslednjih 10 godina a ne nekim indijancima. Zašto bi njima bilo u interesu da odlažu mečeve (pa još protiv Fenera koji i sam ima problema sa povredama)? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago PAO zavrsio Wenyena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: PAO zavrsio Wenyena Kataš nije obaviješten o tome 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Boban Marjanovic i Fenerbahce okoncali saradnju, a Sportando javlja da je Jean Montero navodno zelja tima iz Istanbula. Furkan Korkmaz navodno blizu odlaska iz Monaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ima li tu nešto oko Zvezde, realno mi obično umemo 3 pojačanja dovesti, posebno u nekom januaru, najkasnije februaru, ne trebaju nam igrači, ali se ne bih ni iznenadio da nešto i mi uzmemo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Jebote opet duplo kolo i opet dva puta gostujemo. Dokle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Jebote opet duplo kolo i opet dva puta gostujemo. Dokle? Još samo ovo kolo. Posle skoro sve kod kuće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 12 minutes ago, JPM said: Jebote opet duplo kolo i opet dva puta gostujemo. Dokle? Pa nije sad duplo kolo, protiv Barse igramo ove nedelje, protiv Baskonije sledeće, imamo i Krku između. Prvo sledeće duplo kole igramo obe kući, protiv Fenera i Monaka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, Nini3112 said: PAO zavrsio Wenyena Čerupanje fenjeraša. Makabi je pored rezultatske i u finansijskoj dubiozi kakvu ne pamte pa ovo i ne čudi. Sa druge strane Euroliga je nikad neregularnija njihovim šlepovanjem. Edited 1 hour ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Maccabi ne bi smio uopšte da igra EL ove sezone ali kao što znamo nekolicina klubova je iznad samog takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 49 minutes ago, Borca said: Jean Montero navodno zelja tima iz Istanbula teško da će on mrdati iz Valensije, ne sjećam se da su nekad prodali igrača u toku sezone, a siguran sam da nemaju problema sa parama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 51 minutes ago Share Posted 51 minutes ago (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Ima li tu nešto oko Zvezde, realno mi obično umemo 3 pojačanja dovesti, posebno u nekom januaru, najkasnije februaru, ne trebaju nam igrači, ali se ne bih ni iznenadio da nešto i mi uzmemo.. Ne možemo mi više ništa da uzmemo. Ispunili smo kvotu za registracije. Kod nas mogu sad samo da odlaze iz kluba. Edited 50 minutes ago by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted 6 minutes ago Share Posted 6 minutes ago Zar nije(makar do prošle sezone) bilo 20 igrača maks za Evroligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 1 minute ago Share Posted 1 minute ago Nismo ispunili kvotu. Ne računaj Ilića koji nije registrovan, i Kostića koji ne ulazi u taj broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts