Borca Posted Thursday at 10:54 AM Posted Thursday at 10:54 AM Kostas Antetokounmpo i zvanicno novi igrac Olimpijakosa, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Sokmeniki Posted Thursday at 11:12 AM Posted Thursday at 11:12 AM 26 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: @Sokmeniki - vidim da su navijaci zelenosumaca prilicno ljuti na upravu sto su dozvolili da Smajli napusta Zalgiris i da ga dozivljavaju kao "pogresno koriscenog". Nisam znao da su ga toliko gotivili i dozivljavali kao dobrog igraca. Nisam to vidio, ali svakako Smajli je i dalje igrac koji moze dosta da napreduje, ima i atletiku i sut samo mu treba samopouzdanja i neko da ga usmjeri sta i kako treba. Nadam se da ce kod Duska eksplodirati. Pa nije slucajni ubacio najvise poena u jednoj cetvrtini u istoriji Evrolige, to ne moze bilo kakav igrac uraditi 2
Kosjan Willavić Posted Thursday at 04:18 PM Posted Thursday at 04:18 PM 5 hours ago, Sokmeniki said: Nisam to vidio, ali svakako Smajli je i dalje igrac koji moze dosta da napreduje, ima i atletiku i sut samo mu treba samopouzdanja i neko da ga usmjeri sta i kako treba. Nadam se da ce kod Duska eksplodirati. Pa nije slucajni ubacio najvise poena u jednoj cetvrtini u istoriji Evrolige, to ne moze bilo kakav igrac uraditi Zaboravio si reci da mu treba i ozbiljna fizicka sprema, a tu je Smailagic neretko delovao zapusten, najvrv jer je neradnik i dijabola. Ako nista, ide kod trenera koji ce mu ili popraviti taj segment, ili ce mahati peskirom dok ispred njega igra neko manje talentovan. 8
Chaos Is Me Posted Friday at 11:18 AM Author Posted Friday at 11:18 AM Darius Thompson i definitivno u Valensiji. Imaju baš zanimljivu i raznovrsnu bekovsku liniju. Sa druge strane, centri su im uglavnom drvna građa.
JPM Posted Friday at 11:30 AM Posted Friday at 11:30 AM Kako bi bilo lepo da Valensija vrati Rivera. 1 2
Son_of_a_gun Posted Friday at 11:53 AM Posted Friday at 11:53 AM Kakav delulu lik. 🤣 Posle sve ove sage gdje god da ode biće kancer za svlačionicu. 5
Borca Posted Friday at 11:55 AM Posted Friday at 11:55 AM David Kramer i zvanicno novi igrac Reala, ugovor je potpisan za narednu sezonu. Bryant Dunston, Matt Mitchell, Isaiah Wong i Brady Manek i zvanicno zavrsili saradnju sa Zalgirisom.
aleksa7 Posted Friday at 12:04 PM Posted Friday at 12:04 PM On 7/9/2025 at 9:02 PM, Igor_ said: @aleksa7 daj update ovih rostera, bez teksta ispod. Posle mogu svi da kvoduju i edituju. Ево ажурираних састава, уклонио сам наранџасту да се не бавим(о) спекулацијама, а зелене и црвене оставио јер је прилично јасно да ће потписати или да су на излазним вратима. ASVEL PG Nando de Colo SG SF Zac Seljaas | David Lighty PF Melvin Ajinca | Mbaye Ndiaye C Bodian Massa | Bastien Vautier BARCELONA PG Nicolas Laprovittola | Juan Nunez | Juani Marcos SG Kevin Punter | Dario Brizuela | Tomas Satoransky SF Will Clyburn | Myles Cale | Alex Abrines PF Tornike Shengelia | Joel Parra C Jan Vesely | Willy Hernangomez | James Nnaji BASKONIA PG Trent Forrest | Kamar Baldwin | Rafa Villar SG Marcus Howard | Timothe Luwawu-Cabarrot SF Nikos Rogkavopoulos | Clement Frisch | Vit Hrabar PF Tadas Sedekerskis | Rodions Kurucs C Donta Hall | Luka Samanic | Khalifa Diop BAYERN PG Nick Weiler-Babb | Shabazz Napier SG Carsen Edwards | Justinian Jessup | Justus Hollatz SF Andreas Obst | Niels Giffey PF Vladimir Lucic | Johannes Voigtmann | Oscar da Silva C Wenyen Gabriel | Elias Harris CRVENA ZVEZDA PG Cody Miller-McIntyre | Yago dos Santos | Stefan Miljenovic SG Isaiah Canaan | Tyson Carter | Nemanja Nedovic SF Nikola Kalinic | Jordan Nwora | Rokas Giedraitis | Ognjen Dobric PF Chima Moneke | Semi Ojeleye | Dejan Davidovac C Filip Petrusev | Jasiel Rivero | Еbuka Izundu | Joel Bolomboy | Uros Plavsic DUBAI PG Aleksa Avramovic | McKinley Wright | Nate Mason | Thirdy Ravena SG Dzanan Musa | Klemen Prepelic | Danilo Andjusic SF Justin Anderson | Awudu Abass | Nemanja Dangubic PF Davis Bertans C Mam Jaiteh | Mfiondu Kabengele EFES PG Nick Weiler-Babb | PJ Dozier SG Shane Larkin | Rodrigue Beaubois | Sehmus Hazer | David Mutaf SF Erkan Yilmaz PF Rolands Smits | Ercan Osmani C Vincent Poirier | Georgios Papagiannis | Salih Altuntas HAPOEL PG Chris Jones | Yam Madar | Tyler Ennis | Bar Timor SG Antonio Blakeney | Collin Malcolm | Guy Palatin SF Elijah Bryant | Ishmail Wainright PF Tomer Ginat | Itay Segev C Dan Oturu | Johnathan Motley | Bruno Caboclo | Tai Odiase FENERBAHCE PG Wade Baldwin | Arturs Zagars SG Scottie Wilbekin | Devon Hall | Mert Eksioglu SF Tarik Biberovic | Bonzie Colson | Onuralp Bitim PF Chimezie Metu | Mikael Jantunen | Metecan Birsen C Nicolo Melli | Jilson Bango MACCABI PG Tamir Blatt | Jimmy Clark SG Rokas Jokubaitis | John DiBartolomeo SF Levi Randolph | Gur Lavy | Will Rayman PF Jaylen Hoard | TJ Leaf C Trevion Williams | Roman Sorkin MILANO PG Lorenzo Brown | Quinn Ellis | Nico Mannion | Nenad Dimitrijevic SG Marko Guduric | Armoni Brooks SF Shavon Shields | Leandro Bolmaro | Stefano Tonut PF Zach LeDay | Vlatko Cancar | Guglielmo Caruso C Josh Nebo | Devin Booker | Ousmane Diop MONACO PG Mike James | Matthew Strazel | Nick Calathes SG Elie Okobo | Jordan Loyd SF Alpha Diallo | Terry Tarpey | Juhann Begarin PF Nikola Mirotic | Jaron Blossomgame | Yoan Makoundou | Petr Cornelie C Daniel Theis | Kevarrius Hayes | Donatas Motiejunas OLYMPIACOS PG Thomas Walkup | Keenan Evans SG Evan Fournier | Saben Lee | Tyler Dorsey | Giannoulis Larentzakis SF Kostas Papanikolaou | Tyson Ward | Shaquille McKissic PF Sasha Vezenkov | Alec Peters C Nikola Milutinov | Filip Petrusev | Moustapha Fall | Giorgios Tanoulis PANATHINAIKOS PG TJ Shorts | Kostas Sloukas | Vassilis Toliopoulos | Lorenzo Brown SG Kendrick Nunn | Jerian Grant | Panagiotis Kalaitzakis SF Cedi Osman | Nikos Rogkavopoulos | Marius Grigonis PF Juancho Hernangomez | Dinos Mitoglou | Alexandros Samodurov C Mathias Lessort | Omer Yurtseven | Bryant Dunston | Ioannis Kouzeloglou PARIS PG Justin Robinson SG Nadir Hifi | Yoel Ayayi | Sebastian Herrera SF Jeremy Morgan | Leo Cavaliere PF Derek Willis | Allan Dokossi | Amath M’Baye C Ismael Bako PARTIZAN PG Carlik Jones | Frank Ntilikina SG Sterling Brown | Iffe Lundberg | Duane Washington | Mitar Bosnjakovic SF Isaac Bonga | Vanja Marinkovic | Arijan Lakic | Mario Nakic PF Jabari Parker | Aleksej Pokusevski | Dylan Osetkowski | Isiaha Mike C Tyrique Jones REAL MADRID PG Facundo Campazzo | Theo Maledon | Andres Feliz SG Sergio Llull | Xavier Rathan-Mayes SF Mario Hezonja | Alberto Abalde | David Kramer PF Usman Garuba | Gabriel Deck C Walter Tavares | Bruno Fernando VALENCIA PG Jean Montero | Darius Thompson | Sergio de Larrea SG Brancou Badio | Omari Moore | Lucas Mari SF Kameron Taylor | Xabi Lopez-Arostegui | Josep Puerto PF Jaime Pradilla | Nate Sestina | Nathan Reuvers | Jorge Carot C Yankuba Sima | Neal Sako | Matt Costello | Ethan Happ VIRTUS PG Daniel Hackett | Brandon Taylor | Alessandro Pajola SG Luca Vildoza | Matt Morgan | Isaia Cordinier SF Gabriele Procida | Saliou Niang PF Derrick Alston | Nicola Akele C Alen Smailagic | Mouhamet Diouf ZALGIRIS PG Sylvain Francisco | Maodo Lo SG Nigel Williams-Goss | Dovydas Giedraitis | Tomas Dimsa SF Deividas Sirvydis | Ignas Brazdeikis | Arnas Butkevicius PF Edgaras Ulanovas | Dustin Sleva C Moses Wright | Laurynas Birutis | Azuolas Tubelis 4
Molina23 Posted Friday at 12:31 PM Posted Friday at 12:31 PM (edited) 37 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kakav delulu lik. 🤣 Posle sve ove sage gdje god da ode biće kancer za svlačionicu. Izvini što je delulu? Prašinari, propali talenti, wannabe klačeri, nepokretne rage od 215, nema ko nije izmuzao 1-2-3 miliona poslednjih godina. Dokazana EL top tier klasa, redak krupni plej koji i dalje ima 20 poena u rukama u ovakvom poretku može traži 5 i 6 miliona godišnje bez grama savesti. Svako na njegovom mestu dere kožu sa leđa. Edited Friday at 12:31 PM by Molina23 2
JPM Posted Friday at 12:40 PM Posted Friday at 12:40 PM @Son_of_a_gun Meni je potpuno neverovatno da posle bezmalo fijaska u NBA neko hoće da da i približno novca za Vasu. Ali nije nikakva tajna ja ja nisam u sinku sa današnjim dešavanjima u svetu sporta. 2
Chaos Is Me Posted Friday at 12:49 PM Author Posted Friday at 12:49 PM Pa nije on imao nikakav fijasko u NBA, ono što je dobijao priliku igrao je solidno, prosto nije dobio pravu priliku. Olimpijakos je odmah dao ogromne pare Vezenkovu koji je ostavio još manji trag od Vase u NBA. Vasa je odličan igrač ali i ja mislim da nije ni blizu ubedljivo najbolji u Evropi, a takvu platu želi - ubedljivo najveću u Evropi. 7
Ludi za Poli Posted Friday at 12:51 PM Posted Friday at 12:51 PM 6m po sezoni ne vrijedi da Bog dragi kaze. 1 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 01:09 PM Posted Friday at 01:09 PM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Kakav delulu lik. 🤣 Posle sve ove sage gdje god da ode biće kancer za svlačionicu. Apsurdno ako je tačno.
realno *w Posted Friday at 01:49 PM Posted Friday at 01:49 PM 1 hour ago, Molina23 said: Izvini što je delulu? Prašinari, propali talenti, wannabe klačeri, nepokretne rage od 215, nema ko nije izmuzao 1-2-3 miliona poslednjih godina. Dokazana EL top tier klasa, redak krupni plej koji i dalje ima 20 poena u rukama u ovakvom poretku može traži 5 i 6 miliona godišnje bez grama savesti. Svako na njegovom mestu dere kožu sa leđa. Kao prvo, mislim da ovo nije tačno. Ne mislim da je Vaso takav lik. Ali ako jeste, onda nije normalan. Šarlot mu isplaćuje 6 miliona za sezonu koju neće odigrati kod njih, sad treba ovde da juri pare, za koje je pitanje da li će mu neko dati? I šta ako sada svi klubovi kažu jebse, to nam je puno? Evo Fener se prvi povukao iz trke. Do skoro su nudili Hejsu, poptuno kompletnom igraču na obe strane terena, koji im je doneo gomilu trofeja, 3 mil neto, sad treba da daju duplo više ovome. Odustane i Oly, CZ valjda nije u rpiči sa tom sumom i šta onda? E znate, šalio sam se, koliko nudite?
Molina23 Posted Friday at 02:14 PM Posted Friday at 02:14 PM (edited) 25 minutes ago, realno *w said: Kao prvo, mislim da ovo nije tačno. Ne mislim da je Vaso takav lik. Ali ako jeste, onda nije normalan. Šarlot mu isplaćuje 6 miliona za sezonu koju neće odigrati kod njih, sad treba ovde da juri pare, za koje je pitanje da li će mu neko dati? I šta ako sada svi klubovi kažu jebse, to nam je puno? Evo Fener se prvi povukao iz trke. Do skoro su nudili Hejsu, poptuno kompletnom igraču na obe strane terena, koji im je doneo gomilu trofeja, 3 mil neto, sad treba da daju duplo više ovome. Odustane i Oly, CZ valjda nije u rpiči sa tom sumom i šta onda? E znate, šalio sam se, koliko nudite? Ne mislim ni ja da je takav, ne znam ni ko mu je sad menadžer i šta se tu realno dešava. Očigledno imaju neke signale da mogu da traže ogromne pare sa više strana, ako je već cela saga krenula sa onim ludakom iz Hapoela. Ne verujem da su toliko halapljivi da će izvisiti baš kod svih, to bi bilo baš amaterski. Edited Friday at 02:15 PM by Molina23
ScepanScekicSto Posted Friday at 02:43 PM Posted Friday at 02:43 PM Maaajke ti? jooj ja sam se nadao Wailer Babu al nista ode u Efes
Gudura Posted Friday at 03:43 PM Posted Friday at 03:43 PM Jako cudna odluka, mora da je Virtus tresnuo ozbiljne pare...ili je u pitanju Dusko effect😆 2
Dropkick Murphys Posted Friday at 03:53 PM Posted Friday at 03:53 PM Ala će se pratiti Virtus ove sezone. Jedva čekam da počne. 2
Gudura Posted Friday at 04:16 PM Posted Friday at 04:16 PM Ali bekovska linija Virtusa je odbrambena nocna mora svakog trenera, Dusko ce odlepiti: Taylor,Edwards, Vildoza, Morgan...jos im odlazi Cordinier...takvu skupinu patuljaka i metiljavaca bi i Snezana resila na postu i prodoru😆 1
Sokmeniki Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Pitanje moderaciji, da li se moze otvoriti tema za Virtus za nas obozavatelje lika i djela Duska Ivanovica, kao sto ima tema za Dejana Radonjica?
MarioKempes Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM Iz Bolonje moji, znaš ti dobro koji... 1 2 3 3
Dropkick Murphys Posted Friday at 10:54 PM Posted Friday at 10:54 PM 3 hours ago, Sokmeniki said: Pitanje moderaciji, da li se moze otvoriti tema za Virtus za nas obozavatelje lika i djela Duska Ivanovica, kao sto ima tema za Dejana Radonjica? Može. 1 1
Recommended Posts