Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, goldberg bcd said:

Ti imas problem sa KKB i Varvarima? OK, ne kazem da ne bi trebalo da imas. Sa mnom ne bi trebalo da imas nikakvih problema jer ja nikada nisam podrzavao licence, niti sam podrzavao ulaganje u KKB onih sezona. 

Nemam ništa posebno, što se lako može videti iz mojih reakcija tokom ove serije zbog čega sam dobio sinoć i kompliment da sam "realni zvezdaš", ali ne prihvatam da se Budućnost predstavlja kao žrtva.

• Like 1
Posted
On 6/3/2025 at 5:15 PM, Borca said:

Meridijan prenosi da je Igor Kokoškov dogovorio 3-godisnji ugovor sa Efesom.

Meni neshvatljiv potez. Banki je radio odličan posao, a igrali su jedno vreme najbolju košarku u el.

• Like 13
Posted
3 hours ago, Čvarkov said:

Meni neshvatljiv potez. Banki je radio odličan posao, a igrali su jedno vreme najbolju košarku u el.

I ja licno bi ga ostavio al ajde da kazem da probam da razumem: Efes je visestruki osvajac Evrolige i za njih je verovatno veliki neuspeh ako se ekipa ne plasira ni na f4.

Svakako Kokoskov je vrhunski trener mislim da ce mu leci Efes bas, imace i puno veci budzet nego onomad u Feneru a pritom imao je i dosta povreda tad. Ja ih vidim na f4 bez da znam koga ce da dovedu od igraca, vreme je da mu se vrati sreca za nesrecnu epizodu sa Fenerom i u reprezentaciji gde je vodio utakmicu sa svega par treninga i proglasen nemacem pojma a covek jedan od najcenjenijih trenera na svetu.

Posted
38 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sirvydis je produžio ugovor sa Žalgirisom.

Kada ovi najbogatiji produže i pokupuju šta  valja, ostalima će ostati mrvice.

• Ha-ha 6
Posted

Ja stvarno nekad pomislim da bi rendom osoba sa foruma ili tnjitera, koja pomno prati košarku, bolje vodila neke klubove.

Nezamisliv mi je takav manjak ideja. Ako je najpametnija stvar koju možeš da smisliš da daš 5 miliona Miciću ili ne znam koje pare mrtvom Vestrbruku, onda baš treba da probaš nešto drugo.

• Like 5
Posted

Sportando prenosi da Jonathan Motley ima ponudu za produzetak ugovora od Hapoela, a ponudjena plata je navodno veca od 2 miliona dolara po sezoni.

Posted
26 minutes ago, Chaos Is Me said:

Očigledno tu i nije cilj osvajanje trofeja nego što veći globalni visibility. Živimo u svetu kvantiteta a ne kvaliteta.

Ne mogu da zamislim da taj visibility može toliko da vredi. Profitiraće otprilike kao Monako sa Kembom.

Posted

Efesu zelim da sa Kokoskovim dozive epski fejl.Banki je sve lepo poslozio i igrali su nikad lepsu kosarku(u poslednje vreme) i onda mu ovako zahvale?

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Borca said:

Sportando prenosi da Jonathan Motley ima ponudu za produzetak ugovora od Hapoela, a ponudjena plata je navodno veca od 2 miliona dolara po sezoni.

Jel njemu ugovor istice na kraju ove ili na kraju sledece sezone?

Posted
2 hours ago, NikolaTest said:

Jel njemu ugovor istice na kraju ove ili na kraju sledece sezone?

Nisam siguran tacno, mozda je proslo leto potpisao ono sto je cesto u zadnje vreme tj 1+1 ugovor pa hoce sada da se obezbede na duze, pominje se ugovor na 3 sezone za onu sumu koju sam pomenuo.

U drugim vestima Urbonas prenosi da je sto se tice Nikole Milutinova Armani "u pol poziciji" za potpis ugovora sa njim.

Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Zaite i Aleksa u Dubaiu

Kabangele i Zaite na 5 🙄

Jos ranije je spominjan i Kamenjas, ostaje da vidimo koga ce na kraju sve dovesti na poziciji 5-ce.

Posted

Urbonas javlja da je Omar Sy poznati glumac iz Francuske postao suvlasnik Pariza.

Udruzenje igraca Evrolige (ELPA) objavilo listu dobitnika njihovih nagrada za sezonu 24/25

Fairplay Award: Codi Miller-McIntyre (Crvena Zvezda Meridianbet)
Kyle Hines Most Respected Player: Tornike Shengelia (Virtus Segafredo Bologna)
Best Newcomer: T.J. Shorts II (Paris)
Best Young Player: Nadir Hifi (Paris)
Best 6th Man: Mario Hezonja (Real Madrid)
Most Improved Player: Tarik Biberovic (Fenerbahce)
Most Clutch Player: Nigel Hayes-Davis (Fenerbahce)
Best Defender: Alpha Diallo (AS Monaco)
Most Valuable Player: Kendrick Nunn (Panathinaikos)

• Like 2
Posted

Bolje da su Guduricu dali 2.5M da ostane i za jos 1.5M nasli zamenu za NHD ako stvarno ide u NBA (okej, adekvatnu zamenu za njega nece naci da se ne lazemo).

• Like 2