realno *w Posted Wednesday at 10:33 AM Posted Wednesday at 10:33 AM Poznavajući Eleka, ušao je u svaku utakmicu i proučio. 1
Drug Crni Posted Wednesday at 10:35 AM Posted Wednesday at 10:35 AM Navijam za grčko finale, a tamo za Oly 2
Stiletto Posted Wednesday at 10:43 AM Posted Wednesday at 10:43 AM Već vidim sreću sreću radost policije Abu Dabija ako bude grčkog finala, prvo ispred hale a onda i kada pola tribina zauzmu crveni, a pola zeleni. 2
BattleBender Posted Wednesday at 10:46 AM Posted Wednesday at 10:46 AM Oly - PAO - Fener - Monaco. Bolje cek da navijam i za villains, nego za ove, ne znam ni sta su. James-a me smara jako. Imam personal bias za Spanulisa, jer me iritira koliko se raja lozi na njega igracki i koliko ga precenjuju. Plus to je trebalo da bude Sasa Obradovic. Iz ove perspektive kazem da navija za PAO u odnosu na Fener, ali ne odbacujem mogucnost da spontatno me vuce da navijam za Fener u tom duelu. PAO vazda nisam voleo, ni Atamana, ali ja imam taj cudan trip kad me neko mnogo nervira, taj preterani dislike obrne kazaljku i stvorim neku vrstu simpatije. I lepo je gledati Nunn-a, i necu da se pravim lud, zabavan mi je sou ove njihove budale. Tradicionalni hrkljus Olija gotivim. Nemam nista protiv hrkljus kosarke. Vise bi me smarala kosarka gde svi jure brzo, nego kosarka gde svi igraju hrkljus. Sasa je car. Za Barcokasa mislim da je trenercina i da zasluzuje konacno titulu. 1
Creed Bratton Posted Wednesday at 11:06 AM Posted Wednesday at 11:06 AM Navijao sam za Efes da ode do kraja, ali sad nek budu Oly ili Fener. Za Monako ne mogu da navijam jer bi se njihovoj tituli obradovalo mozda 1000 ljudi, a o razlozima sto ne bi voleo Panata da uzme nema potrebe da pisem posto bi mi post bio duzi od Kornerovih upisa.
Nini3112 Posted Wednesday at 11:11 AM Posted Wednesday at 11:11 AM 1 minute ago, Don Dusko said: Konacno odlaze iz EL. Nece oni ni u BCL dogurati daleko,ovih par igraca sto lice na nesto ce da zapale pocev od Mekormaka.
JPM Posted Wednesday at 11:12 AM Posted Wednesday at 11:12 AM Realno ja nisam ni shvatao kako su do sad opstali. To je klub koji je stalno imao 30-40% jeftiniji tim od sledeceg najjeftinijeg.
Igor_ Posted Wednesday at 11:19 AM Posted Wednesday at 11:19 AM (edited) Al ce Matiseck sa dominira tamo, konacno uzima kljuceve ekipe😂 Spanci pisu da se rastaju Barsa i Metu i da ovaj ima dogovor sa Realom. Edited Wednesday at 11:21 AM by Igor_ 1
Gudura Posted Wednesday at 11:25 AM Posted Wednesday at 11:25 AM Odoše epski smarači...protiv koga će sad Zvezda redovno da kiksa!?😐
Kooineeperk Posted Wednesday at 11:28 AM Posted Wednesday at 11:28 AM 17 minutes ago, Don Dusko said: Konacno odlaze iz EL. Toliko o tome kako je Nemacka bitno trziste za EL... mozda jeste bitna za EL, ali ocigledno nije uzajamno.
Borca Posted Wednesday at 11:32 AM Posted Wednesday at 11:32 AM Eurohoops prenosi da ce Chimezie Metu koji ce se oporavljati od povrede (Ahilova) duze vreme ostati bez ponude novog ugovora od Barselone (sto je bilo ranije najavljeno) posto ce Tornike Shengelia potpisati ugovor sa Barselonom i zbog navodnih informacija da se Metu pre povrede dogovorio sa Realom o saradnji za narednu sezonu.
Molina23 Posted Wednesday at 11:35 AM Posted Wednesday at 11:35 AM (edited) 1 hour ago, MV91 said: После завршетка регуларног дела и плеј офа, мада тај утисак носим већ једно пар година, морам да кажем да је Београд постао најизвиканији домаћи терен у ЕЛ од ових тзв "врућих" домаћинстава. Смешна атмосфера, претерана нервоза око паркета и неки непотребан притисак који кочи домаће играче оба близанца, још са овим неукусно великим улагањима у пакету доноси утисак усиљености и вештачке приче. Što nas i dalje ne sprečava da se sumanuto kurčimo, lajemo, ponižavamo bez ikakvog realnog osnova u rezultatima. Eno onoliko plejof mečeva i tenzije, nisam primetio da je stala košarka i cela Evropa žali za nama. Primera radi Monako iz fiskulturne sale iz 2. frenč lige, pa Evrokupa se digao na nivo skoro pa redovnog F4 tima, a ovde se piša po njima kao da su kancer košarke. Sve u svemu, bedni smo i što više gledamo sport očigledno manje ga suštinski poznajemo. BG Arena i atmosfera je samo posledica tih deluzija i neznanja. Edited Wednesday at 11:36 AM by Molina23 2
Don Dusko Posted Wednesday at 11:38 AM Posted Wednesday at 11:38 AM Ali Willy koji siri ruke i vice dodaj dodaj. :S 1
JPM Posted Wednesday at 11:47 AM Posted Wednesday at 11:47 AM Bukvalno mu centar sam pod kosem na 1 razlike. Jebem ti budalu i heroball... Za ovo treba da dobije izlaznu kartu. 6
Marvin Posted Wednesday at 12:01 PM Posted Wednesday at 12:01 PM Panter uzima glup sut na kraju utakmice i ne vidi saigrace, ko bi rekao 14 2
Don Dusko Posted Wednesday at 12:09 PM Posted Wednesday at 12:09 PM 8 minutes ago, Marvin said: Panter uzima glup sut na kraju utakmice i ne vidi saigrace, ko bi rekao Grobari bi rekli. 1 1
forumko topic Posted Wednesday at 12:12 PM Posted Wednesday at 12:12 PM Panter ovo često zna da završi kako treba. Ali počevši od sporog kretanja na 6 sekundi do kraja, opuštenog nameštanja na šut i to preko Papajanisa, dok mu njegov saigrač sve vreme trči sam kontru i ima izglednu priliku da završi.. Katastrofalna odluka. 2
СтелаРоса Posted Wednesday at 12:19 PM Posted Wednesday at 12:19 PM Efes 14/23 bacanja + uzasna partija Larkina. I opet su se vratili u zivot nakon -20, ali ipak nije bilo snage i kvaliteta za potpuni preokret. Bolja ekipa ide dalje, iako ih ne volim, treba im odati priznanje kako izgledaju na velikim odlucujucim utakmicama. Pored toga su uspeli i da izguraju pola sezone bez najboljeg centra EL projektovanog da igra ~30 min prosecno i eto ih na F4 gde su prvi ili drugi kandidat za trofej. Po meni je Monako zalutao na F4, a isto bih mislio i da je Barsa prosla. Po kvalitetu je tu bilo mesto Efesu, ali ih je losiji prvi deo sezone kostao boljeg plasmana pa su morali na Pao jbg. Naravno, na F4 na jednu utakmicu se nikada ne zna, ali ocekujem gazenje Monaka od strane Olimpijakosa. Pao-Fener ce biti verujem dobra utakmica, mislim da Fener ima solidne sanse za finale, ali ipak dajem prednost zelenima. Finale ne mogu da prognoziram. 2
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM 2 hours ago, Kooineeperk said: Pregledao sam sve predikcije i ako nesto nisam pogresio niko nije pogodio sve tacne rezultate, ali je @MC Thunder 2 bio najblizi jer je omasio samo za jednu pobedu Pariza. Za dlaku sinko, ali cestitke za najtacniju prognozu. Ima nas nekoliko, kao ja, koji smo omasili za 2 pobede (ja sam Barsi i Parizu uskratio po jednu) ali smo pogodili sva 4 kluba na F4. Ja sam skroz zaboravio na ovo 😁 bilo je blizu 1
NMX Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM 38 minutes ago, Marvin said: Panter uzima glup sut na kraju utakmice i ne vidi saigrace, ko bi rekao Hero ball jebena rabota, ubaciš par puta pa je svaki sledeći put what if... Nama je doneo tako par pobeda. Vama je doneo par pobeda (ko je rekao Madrid...). Ali ovo juče je da ga čelnici Barse bace u kavez sa ludim Pantićem. Imaš Vilija koji trči kontru i beka na njemu i ti prevedeš lagano i opališ trojku preko lika od 220 2
Kooineeperk Posted Wednesday at 01:04 PM Posted Wednesday at 01:04 PM 1 hour ago, JPM said: Bukvalno mu centar sam pod kosem na 1 razlike. Jebem ti budalu i heroball... Za ovo treba da dobije izlaznu kartu. Nece biti potrebe, ima ugovor na godinu dana 🙂 free agent je uskoro i ovo mu sigurno nece podici cenu 🙂 Mozda se bas tome i nadao, da kao game winner odvede ekipu na F4, jos malo nabilda statse tamo, bez obzira na (ne)uspeh Barse na F4, pa da zabode opet neki dobar ugovor u top timovima...
Dzo23 Posted Wednesday at 01:14 PM Posted Wednesday at 01:14 PM Panter je klasan igrač. Jedan od najboljih poentera u EL. Vjerovatno i najbolji, bar po mom mišljenu. Čovjek ima 50/40/90 sezonu, tako da nema govora o "bildovanju" statistike. Činjenica da ga je izdao šut za 3p u ovoj seriji, al dobro. On je vukao najviše ovu Barselonu i najviše zahvaljujući njemu su i došli do ovog play off-a. Ono što je glavni problem kod Pantera, i ove a i prošle sezone, nema pravog plejmejkera u ekipi. I onda u nedostatku istog daje mu se previše lopta u ruke da on tu nešto pokuša iskreirati. Prosto nije taj igrač i onda gubiš takvog igrača u onom najboljem što može da ti donese. Čovjek je "ubica". Ima najbolju poludistancu na svijetu siguran sam. Kad se digne sigurnije je da ulazi nego smrt.
NMX Posted Wednesday at 01:16 PM Posted Wednesday at 01:16 PM 10 minutes ago, Kooineeperk said: Nece biti potrebe, ima ugovor na godinu dana 🙂 free agent je uskoro i ovo mu sigurno nece podici cenu 🙂 Mozda se bas tome i nadao, da kao game winner odvede ekipu na F4, jos malo nabilda statse tamo, bez obzira na (ne)uspeh Barse na F4, pa da zabode opet neki dobar ugovor u top timovima... Uh, ne ne. Sad je skoro produzio sa Barsom, tamo je do 2028. Quote Barca basketball and player Kevin Punter have reached an agreement for the renewal of the North American guard, with a Serbian passport, until 2028. The Blaugrana '0' arrived in Barcelona this summer with a one-season contract and, after the agreement between the two parties, will continue for three more seasons. 1
Recommended Posts