suptil Posted May 1 Posted May 1 Papanikolau pogadja trojku a u Madridu muk jbt-e Papanikolau pogadja trojku a u Madridu muk jbt-e
Sector Posted May 1 Posted May 1 Real je loš ove sezone, ni ovo nisu zaslužili. I jako su dosadna ekipa za gledanje. 2
suptil Posted May 1 Posted May 1 I Oly i Real imaju u ovom trenutku isti broj pokusaja za dva i tri poena.
JPM Posted May 1 Posted May 1 Just now, Sector said: Real je loš ove sezone, ni ovo nisu zaslužili. I jako su dosadna ekipa za gledanje. Hteo sam da te dopunim sa tim i da su odvratno iritantni, ali ok to nije samo ove sezone kad je real u pitanju.
suptil Posted May 1 Posted May 1 Just now, Sector said: Real je loš ove sezone, ni ovo nisu zaslužili. I jako su dosadna ekipa za gledanje. Oly je mnogo kreativniji u polju. Pir 96/71
suptil Posted May 1 Posted May 1 Just now, Sector said: Kakva lopovska odluka. Da vidi cela Evropa kako je Zvezdi u Aba ligi kad Javor sudi 😄 1
uvrnuto Posted May 1 Posted May 1 Just now, Chaos Is Me said: Ne znam šta se bune ovi, klasičan faul u napadu. Pre samog kontakta po nameštanju se videlo da će napraviti
Smrtokapa Posted May 1 Posted May 1 (edited) Odbija Real da umre, ali Javor ih zakopava. Edit: idite u pm, kasni mi strim. Edited May 1 by Smrtokapa
JPM Posted May 1 Posted May 1 1 minute ago, uvrnuto said: Pre samog kontakta po nameštanju se videlo da će napraviti Vezenkov ne moze ono da odglumi osim ako nema oci na ledjima. Kako da znas kad da flopujes ako ides unazad? Bezveze se bune.
Geronimo Posted May 1 Posted May 1 Abalde je paklen defanzivac, size, noge, cvrstina. Al Bugarin.... 3
Guru Posted May 1 Posted May 1 Just now, Sector said: Ljulj je propo ko Teodosić. Nećemo preterivati. 5 1
Recommended Posts