L' Imperatore Posted April 24 Posted April 24 Ja sam navijao za Efes. Ali kakva je ono odluka Javora, lol. I kad je več svirao, kako to onda nije bio faul u napadu?
Sector Posted April 24 Posted April 24 Samo vi slavite, ova govna ne mogu da umru. Užasna odbrana na Nanu.
Čvarkov Posted April 24 Posted April 24 17 minutes ago, Volter said: Za Pao, u inat većini, hoću da vas živciram. 16 minutes ago, DameTime said: Brat moiii Pozdrav bratji 4 1
Kosjan Willavić Posted April 24 Posted April 24 Mnogo mi je drago zbog Efesa, strasna utakmica za gledanje. PO u punom sjaju. 10
Don Dusko Posted April 24 Posted April 24 Just now, DameTime said: Bravo breeee! Šejn GOAT! Sto ne tugujes? :P
DameTime Posted April 24 Posted April 24 Just now, Čvarkov said: Pozdrav bratji Ja ne navijam za PAO xD 1
Sector Posted April 24 Posted April 24 Uh dobro je. Nisam u životu bio veći turčin nego večeras. 1 2 18
Sharp Posted April 24 Posted April 24 Dobro je, ići će barem jedna serija u 5. Već sam se pobojao ako Pao povede 2-0 da je to isto gotovo.
Don Dusko Posted April 24 Posted April 24 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Di? Brate ja ne navijam za PAO. Al dao je trojku nade i jbg ovde mu izaslo 2 trojke.
DameTime Posted April 24 Posted April 24 Just now, Don Dusko said: Sto ne tugujes? 😛 Zato što ne navijam za PAO. Ne morate bukvalno da verujete u sve što se ovde piše:) 1
Smrtokapa Posted April 24 Posted April 24 Šejne Turčine! Bravo za Efes, svaka čast kako su ovo iščupali! 1
Zadnji vezni Posted April 24 Posted April 24 Bravo Efes. Bilo bi sjajno kad bi izbacili ovu odvratnu skupinu na čelu sa odvratnim Atamanom. Uh što ih ne volem.😁 1
Volter Posted April 24 Posted April 24 Slukas popizdeo što mu Nan na kraju nije dodao loptu nego otišao u ćošak da šutira.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 24 Posted April 24 Sad kad krenu Ataman, kumara i MVP sa kukanjem pa mozda i dobiju jos jedan sut MVP za 3. 3 1
Recommended Posts