Barkley#34 Posted February 12 Share Posted February 12 1 hour ago, Nini3112 said: lepsa lopovina Vidim, ljubav cveta. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 12 Share Posted February 12 Ima li nekih antimonopolskih zakona? Da, pa šta!?Odgovaram sam sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) 1 hour ago, Beonegro said: Valjda Mačvanom?! znao sam za Džejmsa i Kevina...ali ko bi reko za Zokia? Mada, ako mu docrtaš Merkjuri brke... Edited February 12 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted February 12 Share Posted February 12 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 12 Share Posted February 12 Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 12 Share Posted February 12 On 1/7/2025 at 6:27 PM, Knipex said: Danas sam čuo od jednog čoveka iz telekoma da je ovo, najverovatnije, poslednja ABA sezona u ovom obliku. Da naši klubovi neće igrati sledeće sezone. Da će se restruktuirati KLS gde će biti 12 klubova i gde će novac od telekoma kao glavnog sponzora dobijati svi klubovi. Posle sam čuo i neke sci-fi vesti, da telekom otkupljuje 51% SBB-a i da će se Sport Klub naći u paketima MTS-a. To bi trebalo da bude obzanjeno polovinom februara. Pisao sam o ovome početkom januara, na to je @Barkley#34 rekao da se odavno šuška o tome. Dakle 50% iz posta koji sam napisao se ostvarilo, za drugi deo čekamo leto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrick duckworth Posted February 12 Share Posted February 12 21 minutes ago, Sector said: Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. I duo Anđus-Jakovljević u najavi/odjavi mečeva. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 12 Share Posted February 12 A ja pre par meseci naduvao telekom i presao na sbb iskljucivo zbog EL e jbt mada ako sbb iskljuci sport klub kao kanale moze se raskinuti ugovor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 12 Share Posted February 12 Silver lining je sto cemo verovatno napokon slusati Edina i Koleta na evroligaskim tekmama, umesto Kovacica, Masine Jurisevica i ostalih diletanata. Ostvarice se i Radojevicu decacki san. Valjda se i Plavsic nekako integrise ili makar nek Kole preuzme Zvezdine el prenose, ako budem morao da slusam Karovica spalicu i sebe i njega. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted February 12 Share Posted February 12 И симболички, паразитска организација Евролиге стиже на Телеком, рушевину од фирме. Заслужују једно друго. Ту су два нескривена СНС председника вечитих ривала који као клубови остају једини бастион владајуће гарнитуре у овим по њих јако лошим временима и једна од ретких могућности да се макар мало скрене са главне друштвене теме. Све је баш како и треба да буде. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted February 12 Share Posted February 12 7 hours ago, dzakala said: Gledamo li od sad EL na Areni ili SK? Pa kako da ti kazem, gledas na SK iz Arene 2 hours ago, Sector said: Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. Ili se vise radujes neslusanju Vlahovica? Kako god, nikako ovo nije dobro iako se znalo vec neko vreme unazad. Kao korisnik mts-a njihovi boksovi mi stoje u fioci a pomocu trikova gledam sbb 95% vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted February 12 Share Posted February 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 12 Share Posted February 12 Ne mlati Viskovicu. Vlasnik se odlucio da proda i zaradi. Legitiman poslovni potez. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 13 Share Posted February 13 21 hours ago, Sector said: Ako ništa drugo radujem se ponovo Srkiju Radojeviću u EL prenosima. Dobar je Srki. Samo opsednutost italijanskom ligom smara, svaki igrač koji je ikada igrao Lega A nosi monolog od 5min sa apsurdnim detaljima za sobom. Ali veliki košarkaški fanatik. I meni je drago. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 13 Share Posted February 13 I meni je gotiva Srki, plus ćemo osamstohiljada puta po utakmici moći da čujemo ko je odigrao španski pikenrol a ko prinston. I na kom koledžu je igrao brat od tetke random amera iz Venecije. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 13 Share Posted February 13 1 minute ago, Marvin said: I meni je gotiva Srki, plus ćemo osamstohiljada puta po utakmici moći da čujemo ko je odigrao španski pikenrol a ko prinston. I na kom koledžu je igrao brat od tetke random amera iz Venecije. I dijamant za xy je postavljen. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 13 Share Posted February 13 36 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dobar je Srki. Samo opsednutost italijanskom ligom smara, svaki igrač koji je ikada igrao Lega A nosi monolog od 5min sa apsurdnim detaljima za sobom. Ali veliki košarkaški fanatik. I meni je drago. Italijani obicno su bili u to vrijeme pioniri davanje sansi rukijima sa koledza (kad je on radio prenose) koji bi automatski postali nosioci i tu pravili ime za sebe u evropskim okvirima. On je te igrace vec znao od ranije pa kapiram da mu je zato to obicno bilo zanimljivije da njihovu tranziciju u Evropi komentarise nego ove "starosjedioce", pa sa auditorijumom volio da podjeli te neke detalje koji su njemu zanimljivi. 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: I dijamant za xy je postavljen. Dijamant je napadacki set koji je ono jedan od najpopularnijih koji se igra. Igraci se postave u neku formaciju u obliku slova T, obicno 4 i 5 sa strane za blokove, spoljni igraci jedan ispod kosa, drugi nedje oko linije za bacanja. Pratis kretnje ovih spoljnih i od toga zavisi koja varijacija Diamond seta ide. Nudi se dosta opcija i rjesenja iz toga a i od reakcije odbrane imas countere koji takodje mogu da te dovedu do dobrog suta. Saras, Pasqual, Zeljko, Sferopulos imaju bas neke bolesno dobre opcije iz tih setova koje ako se izvedu dobro sa igracima bas ih je tesko zaustaviti. TL:DR (Srki mode off) - Akcija je jednostavna i efektivna pa je zato popularna i lako prepoznatljiva. A iz toga obicno ide Diamond flare, akcija koju mislim svaki tim igra jer je dosta jednostavna i efektivna kad imas ljude koji znaju bez lopte da se krecu. 5 minutes ago, Marvin said: I meni je gotiva Srki, plus ćemo osamstohiljada puta po utakmici moći da čujemo ko je odigrao španski pikenrol a ko prinston. I na kom koledžu je igrao brat od tetke random amera iz Venecije. Bolje je IMO slusati o iskustvu Javonte Greena sa Radforda i walk-onu TJ Shortsa no komentarisati zasto je sudija odredjene nacionalnosti istorijski determinisan da osteti srpske klubove dok se broje faulovi do ulaska u bonus 😄 10 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13 Share Posted February 13 Ja nisam uspeo da nađem da će Telekom emitovati i SportKlub. Našao sam da će sada SBB imati i Arene. Ali ne i ovo prvopomenuto, mada bi to bilo logično. Jel čitao neko neku potvrdu da će se na Telekomovim platformama gledati SBB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 13 Share Posted February 13 1 hour ago, JPM said: Ja nisam uspeo da nađem da će Telekom emitovati i SportKlub. Našao sam da će sada SBB imati i Arene. Ali ne i ovo prvopomenuto, mada bi to bilo logično. Jel čitao neko neku potvrdu da će se na Telekomovim platformama gledati SBB? Pa po svim dosadašnjim pisanijima na tu temu SportKlub se gasi, sve što je do sada ekskluzivno imao SportKlub (Evroliga, F1, tenis...) će se najkasnije od jeseni emitovati na Areni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13 Share Posted February 13 7 minutes ago, Stiletto said: Pa po svim dosadašnjim pisanijima na tu temu SportKlub se gasi, sve što je do sada ekskluzivno imao SportKlub (Evroliga, F1, tenis...) će se najkasnije od jeseni emitovati na Areni. A do tad? Ja se nekako nadam da se merdžuju i ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 13 Share Posted February 13 9 minutes ago, JPM said: A do tad? Ja se nekako nadam da se merdžuju i ranije. "Do tad" nemam informacije. Ali verujem da će se znati do nastavka Evrolige krajem februara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Thursday at 11:30 PM Share Posted Thursday at 11:30 PM (edited) On 2/11/2025 at 9:01 PM, Čočo said: (Eventualno ulazak Hapoela, Dubai, Ritasa i možda ako se vrate Rusi i CSKA/Zenit/Uniks/Lokomotiva i u tom slučaju ispada neko). Ruski klubovi kada se vrate i zvanicno se zavrsava ova papaznanija sa dva SNS projekta. EL mozda jeste u talu sa gospodarom Srbije, ali su u talu zato sto je ovaj (kao i dobar deo ovaca, pardon glasaca) lud i verovatno pritiska celnike da moraju da ubace i KKP i KKCZ, inace nece dati pare uopste. I onda ovi moraju da se dovijaju, da objasnjavaju Roigu zasto njegov tim mora da igra EC, da pokusavaju da vide sta ce sa Albom, sta ce sa Virtusom. Stvar je jednostavna, postoje 12 A licenci i to ne moze da se dira. Monaco ne zali para, ne mogu da se diraju. Rusi ako se vrate, dobice 2 mesta, to je vec 15. Paris Basket ostaje u EL, to im je ispunjenje svih snova, to je 16 klubova. Dakle, ostaju jos Alba, Virtus, Maccabi, SNS1, SNS2, Dubai i mozda jos neko iz EC. KKCZ i KKP su tako vezani pupcanom vrpcom jer jedini razlog zasto imaju ovoliko novca (dok je Radonjic nakon cuvene 2016/17 sezone morao da ode i citav tim da se rasproda jer NOVCA NIJE BILO) zato sto se mnogo ljudi pali da je Srbija mocna, da ne znamo sta cemo sa parama, da je Vucic novi Tito, a gde ces bolje da udaris propagandu nego preko mucene EL. Sa samo jednim klubom u EL Vucic dobija problem - navijaci u Srbiji umisljaju da je negde sam Bog odredio kao 11. zapovest da "KKP i KKCZ moraju da imaju podjednaku (citaj izdasnu) podrsku drzave", ne dobija on nista sa tim da KKP dobije A licencu i pravi neke spektakle, a KKCZ odleti u zaborav. No, ponovicu jos jednom - ovo je izbor izmedju toga da Vucica gledamo jos 20 godina i KKCZ i KKP koji glume OLY i PAO (sa sve A licencama) ili da ga konacno posaljemo tamo gde je odavno trebalo da ide (da ne pisem sad gde), ali onda nema nista od mesta u EL (osim kao sto se @Sector sprdao, kao sampion ABA lige). Svako moze i treba da odredi sta su mu prioriteti, a te price kako KKP ili KKCZ mogu da imaju ovolike budzete bez Vucica, a te bajke mogu da se pricaju deci do 7 godina. Edited Thursday at 11:30 PM by bergkamp bcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 08:23 AM Share Posted Friday at 08:23 AM Buraz, ne zamjeri, ali jako si opterećen Vučićem i "sns projektima". Kako on može da pritiska EL kad je trenutno glavni čovjek u EL jedan od glavnih opozicionara? U mojim očima on uopšte nije toliko uticajan. Možda grešim...🤷♀️ On je samo jedan klasičan populista koji će sve učiniti da umiri javno mnjenje i pridobije glasače. No, van granica Srbije i RS mislim da nema skoro nikakav uticaj. Što se tiče budzeta i koje takmičenje treba neko da igra...Vidi, smatram da i Zvezda i Partizan treba da imaju 20+ miliona budzet. Bez obzira da li dobijali novac od države ili iz privatnih sektora. Kod nas je to svakako sve usko povezano. Srbija je zemlja košarke, a Zvezda i Partizan svijetski brendovi. Dakle, nemam dilemu...I jednima i drugima je mjesto u EL. Samo treba pogledati kakav marketing donose evroligi i jedan i drugi tim, pogotovo kad je derbi. Višemilionski pregledi na društvenim mrežama. S druge strane, ako je neizbježno da se preselimo u eurocup s padom nepomenika, prihvatam odmah i nikakav problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Friday at 08:41 AM Share Posted Friday at 08:41 AM 9 hours ago, bergkamp bcd said: Svako moze i treba da odredi sta su mu prioriteti, a te price kako KKP ili KKCZ mogu da imaju ovolike budzete bez Vucica, a te bajke mogu da se pricaju deci do 7 godina. Jedna od zabavnijih stvari na forumu je priča o samofinansiranju. Ekvivalent Deda Mrazu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 09:12 AM Share Posted Friday at 09:12 AM 9 hours ago, bergkamp bcd said: EL mozda jeste u talu sa gospodarom Srbije, ali su u talu zato sto je ovaj (kao i dobar deo ovaca, pardon glasaca) lud i verovatno pritiska celnike da moraju da ubace i KKP i KKCZ, inace nece dati pare uopste. Ako zanemarim činjenicu da stalno potenciraš te SNS klubove kao takve (valjda da bi se svima ovde konačno smučio jer ja ne vidim ni jedan drugi razlog osim tog da bi mahao time ljudima koji su istog mišljenja po pitanju te stranke kao i ti), ovo što sam gore kvotovao je nepojmljiva glupost za napisati. Vučić gospodari Srbijom i ni jednim jedinim milimetrom više. TAKAV je dogovor, rasprodaj, unizi, ugazi Srbiju i imaćeš podršku EU. I to vidimo na delu svakodnevno. Van Srbije on je običan pacov sa kim niko neće ni da priča a kamo li da ga uvažava. To što Vučić sipa novac u dva kluba je samo zarad stvaranja privida normale u našoj zemlji (hleba i igara) ali na odluke Evrolige nema baš nikakav uticaj. Nećeš da sipaš pare, ok, ima ko oće. Uostalom, tolike pare nam niko i ne traži, u pitanju je ponovo obično patkometrisanje o zlatnom dobu Srbije. Ne znam kako da te zgodim više, iako se svojski trudim. Upisi su ti pola potpuno ispravni stavovi, pola notorne budalaštine. Ne razumem te stvarno. Kao da ti je cilj da se ljudima popneš na kurac. A ja sam stvarno dobronameran prema tebi, najiskrenije. 44 minutes ago, Dzo23 said: Što se tiče budzeta i koje takmičenje treba neko da igra...Vidi, smatram da i Zvezda i Partizan treba da imaju 20+ miliona budzet. Napišeš ovo, a onda napišeš. 44 minutes ago, Dzo23 said: Bez obzira da li dobijali novac od države ili iz privatnih sektora. Ovo. A jedno sa drugim nema nikakve veze. Nema šta ti i ja da mislimo koliko neko treba da ima. Država nema šta da iz budžeta izdržava ova dva kluba, može eventualno preko nekog sponzorstva na dresovima ali to su sponzorstva javnih institucija i ne prelaze milion evra godišnje. Ovo što se kod nas radi je klasično mazanje očiju. Sponzorstva preko kladionica koje onda dobijaju zeleno svetlo da plasiraju svoju boleštinu na široke narodne mase. Eksploatacija ljudi. Nego molim lepo, nađi si sponzora, ili krepaj. Ja već godinama predlažem, ajde mi tako vrli lepi i pametni da damo na konto članarine svake godine 100 evra za Zvezdu. Ili Partizanovci za svoj klub. Pa onda plus karte za utakmice pa sponzori koji se nađu i eto ti sasvim dovoljan budžet. A država ako želi da ulaže u sport, neka ulaže u sportske terene i škole sporta. Ne u profesionalni sport. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts