JPM Posted Monday at 06:54 AM Share Posted Monday at 06:54 AM @bergkamp bcd Nisi me razumeo. Ja tebe izuzetno postujem, i uopste mi ni najmanje nije namera da ti nipodastavam stav ili da ti se podsmevam. To generalno nije ni moj stil pisanja. Problem je sto ti, barem za mene, cesto pises logicki neshvatljive upise. Da li imas neku misao pa se upletes i ne objasnis je najbolje ili mislis na nekoliko stvari koje bi da napises pa opet napises konfuzno, ili ja ne razumem tvoje stavove generalno. Nesto je od toga. Ali podsmeh sigurno nije i uvek mi je drago da procitam sta si napisao, posebno jer nikad ne pises one linere a sa druge strane prilicno umes da ukratko napises sta si hteo. Samo eto, nekad ja to prosto logicki ne umem da procesuiram. 7 hours ago, Charles De Ketelaere said: Zar nisi malopre nacrtao kako smo upravo tako i pobeđivali većinu utakmica, tako što povedemo većom razlikom a protivnik odluči da izgubi jer su dovoljno kvalitetni da neku drugu utakmicu pobede? Vrlo je jednostavno, ako povedemo 8, 10, 12 razlike i protivnik skine gaće, kako si opisao danas, dobiće se ti mečevi. Ako protivnik odluči da danas nije taj dan da ih mrzi da stignu himalajskih -8, onda će se izgubiti ili pošibati u neizvesnom meču. Evo, ovde ti Kendrik objasnio da si konfuzan i to cesto bukvalno u okviru jednog upisa pises stavove i kontra stavovoe samom sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 09:14 AM Share Posted Monday at 09:14 AM (edited) Bango na kraju u Feneru. Značiće im za stabilizaciju reketa, ako se uklopi brzo. Ipak, ne mislim da mogu baš do kraja da idu, ako se Boldvin ne vrati. Gudura igra perfektno, ali nemoguće je očekivati da tako gura do kraja sezone. Edited Monday at 09:15 AM by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Monday at 09:36 AM Share Posted Monday at 09:36 AM 21 minutes ago, realno *w said: Bango na kraju u Feneru. Značiće im za stabilizaciju reketa, ako se uklopi brzo. Ipak, ne mislim da mogu baš do kraja da idu, ako se Boldvin ne vrati. Gudura igra perfektno, ali nemoguće je očekivati da tako gura do kraja sezone. S obzirom ko je na klupi, velike su sanse da nece do kraja da idu : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 09:48 AM Author Share Posted Monday at 09:48 AM Fener igra ozbiljno dobro u poslednje vreme. Tome najviše doprinosi iskorak Mudure u legit plejmejkera i iskorak Biberovića u veoma ozbiljno krilo (ali on ipak nije kreator pa veće zasluge idu Guduri). Veoma dobar dodatak im je McCollum, nisam verovao u to ali baš se dobro svojim stilom igre uklopio. Baldwin kad se jednom vrati mora biti stavljen u pravu ulogu jer ne verujem da ekipa sa njim kao nekim liderom može da ode do kraja, on po meni treba da bude samo jedna od opcija ali nikako i neki go to igrač. Pod košem nisu spektakularni ali Birch je uhvatio malo forme, a Bango, Šanli i Melli igraju u zavisnosti od match upa šta treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Monday at 10:07 AM Share Posted Monday at 10:07 AM Ne vidim neki EL kvalitet u Bangu ali vidjećemo. Feneru svakako ne zavisi ništa od njega, po prikazanom ne bi trebalo da padnu ispod drugog mjesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 11:52 AM Share Posted Monday at 11:52 AM 1 hour ago, Sector said: Ne vidim neki EL kvalitet u Bangu ali vidjećemo. Feneru svakako ne zavisi ništa od njega, po prikazanom ne bi trebalo da padnu ispod drugog mjesta. Pa ok, dobro se kreće, ne očekujem ništa više od toga da prikucava dobre lopte i to je to. Nekako mi je to upgrade u odnosu na Birča koji baš otaljava posao i kao da želi da bude otpušten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Monday at 12:58 PM Share Posted Monday at 12:58 PM 3 hours ago, realno *w said: Bango na kraju u Feneru. Značiće im za stabilizaciju reketa, ako se uklopi brzo. Ipak, ne mislim da mogu baš do kraja da idu, ako se Boldvin ne vrati. Gudura igra perfektno, ali nemoguće je očekivati da tako gura do kraja sezone. Uff mislim da je bolje sto se Boldvin nije vratio,ovakva timska igra im bolje ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 02:59 PM Share Posted Monday at 02:59 PM 27 minutes ago, Nini3112 said: Uff mislim da je bolje sto se Boldvin nije vratio,ovakva timska igra im bolje ide. Ma, ne mislim tako, ni blizu. Ovo super izgleda kad je Gudura na max obrtajima, a nikad u karijeri nije izgurao duži period igrajući tako, bar je to moj utisak. I ove godine je imao period gde je imao recimo 2 baš dobre tekme u skoro 2 meseca, a Fener je tu imao gomilu ubedljivih poraza. Teško je održati formu svakako, a posebno kada se očekuješ da igraš za dvojicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted Monday at 03:21 PM Share Posted Monday at 03:21 PM 2 hours ago, Nini3112 said: Uff mislim da je bolje sto se Boldvin nije vratio,ovakva timska igra im bolje ide. Apsolutno se slazem. Boldvin sa svojom reputacijom kad je na terenu sa sobom vuce dosta lopti i suteva, a obzirom da ove sezone kad igra to bude blagi uzas. Mekolum im se fenomenalno uklopio i na iznenadjenje igra jako timski, dok je Gudura koji igra fenomenalno postao glavni igrac na niskim pozicijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Mekalum je po meni jedan izuzetno pametan momak, samim tim vrlo svestan da je dobio odličnu šansu pod stare dane. Tako i igra, strpljivo čeka dobre prilike, baš kako treba. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksa7 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ефес данас без Ларкина у потенцијално утакмици сезоне. Пораз данас против директног конкурента за плеј-оф пред гостовање Панатинаикосу би ставио императив победе на три гостовања у Београду и Минхену, а то нису баш цркве у којима се вреди молити. Или ће Брајант одрадити јануарског Гудурића, или се могу полако опраштати од доигравања. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Prošle godine sa slabijim rosterom vezaše 8-2 zajedno sa pobedom u gostima protiv Fenera i onih +50 ili koliko već u zadnjem kolu i skenjaše nam to 10. mesto. Očekujem da pršti večeras, nisam pametan ko će premostiti. Baš lepa prilika za komšije da na tronedeljnu pauzu odu sa 16-10, izvukoše pobede u ovom težem stintu protiv Monaka i Partizana i sad se baš lakše diše. Mogle su obe otići na drugu stranu i tada bi bilo baš gusto, ovako očekujem rutinske pobede u ovom duplom kolu. Biće zanimljivo u Minhenu, Armani gostuje Bayernu, pa onda Žalgirisu, ne znam koliko je nedelioc out ali imaju baš zajeban raspored do kraja. Prvo Monako i Fenerbahče kući, onda gostuju komšijama, Parizu i u Madridu, pa čekaju Barsu. Ako izgube obe ove nedelje, najrealniji kandidat za ispadanje iz top10. Pariz čeka Olimpijakos, tu očekujem da se gosti osvete za ono tamburanje u Pireju krajem godine. Regularni deo završavaju gostovanjem Fenerbahčeu, PAO-u i Realu, bilo bi lepo da skliznu na još par mesta do tada, već imaju lepu zalihu iz prvog dela sezone. Partizanu je must pobeda u Bolonji, pa da u kneževini proba da se pošiba, ako Monako odigra slično fizički/defanzivno kao protiv Reala, nećemo moći mnogo čemu da se nadamo. Do kraja takmičenja imamo 5-5 kući/u gostima, od čega su Monako, Olimpijakos i Barsa baš teška, dok u Minhenu i Kaunasu možemo da se nadamo nečemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Kakav je Elajdža igračina. Au koje kucanje Doužera Edited 9 hours ago by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Al ga sahrani brat PJ kakvo kucanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Cripple fight Zal vs Alba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago jbg mogao je Efes ovo da izgubi, ne bih se bunio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Bravo Efes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Realu gori za poene, Garuba šuta trojku, čak nije ni sam bio toliko. Pre godinu, dve, takve stvari se nisu mogle desiti Realu. Strašno im nedostaje Ćaćo i njegove instant kreacije sa klupe. Sada se to jako često svede na divljanje za tri, pa ako prođe, prođe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Koliko je ovaj Pao odvratan klub sve sa ovim navijačima na sve zivo se bune a sudije bukvalno kolju Fener celo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Šta rade ova tri lopova u Oaki jel moguće ovo kakvo sudjenje u korist Panate Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago bas dobra tekma u Atini, mnogo kvalitetnih igraca na obe strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Pravi rat u Atini. Mislio sam da će Fener da prelomi kad su se odvojili na 5-6 razlike ali ne daju se zelembaći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Izvuće se zeleni smradovi, šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Polako s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts