Knipex Posted Friday at 11:28 PM Share Posted Friday at 11:28 PM Ja sam sad vraćao na euroleague tv, reko da napravim screenshot, ali mora da se vidi snimak i kretnja da bi bilo jasno. Mrzi me sad da snimam klip pa da pravim gif. Elem, po levoj ruci ga je udario i zato mu je i izbio loptu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 11:31 PM Share Posted Friday at 11:31 PM Just now, Knipex said: Ja sam sad vraćao na euroleague tv, reko da napravim screenshot, ali mora da se vidi snimak i kretnja da bi bilo jasno. Mrzi me sad da snimam klip pa da pravim gif. Elem, po levoj ruci ga je udario i zato mu je i izbio loptu. Okej, onda je to to, nisam video dobro. Vama lep, nama sjeban vikend, i tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted Friday at 11:52 PM Share Posted Friday at 11:52 PM Jedno glupo pitanje...u poslednjem napadu je Jagi drzao loptuu rukama bez tapkanja 8-9 sekundi. Je l' to dozvoljeno? Bio sam ubedjen da je max 5 sec ili se racuna samo kad sudije broje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Friday at 11:54 PM Share Posted Friday at 11:54 PM @Papanikolesku Srećom ima dosta drugih društvenih dešavanja za vikend pa će te brzo ovo zaboraviti, nama bilo muka nedelju dana 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Friday at 11:59 PM Share Posted Friday at 11:59 PM 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Sramota je i da se piše 5+ podrugljivih postova nakon vrlo korektne konfe Željka but here we are Bas je korektan bio - rekao da je Zvezda imala srece i zato pobedila. Evo sa EL sajta definicija srece: 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 12:25 AM Share Posted Saturday at 12:25 AM 25 minutes ago, m0k1 said: Bas je korektan bio - rekao da je Zvezda imala srece i zato pobedila. Evo sa EL sajta definicija srece: 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: "Teška utakmica... rešilo se u poslednjem napadu... luck was on their side, so congratulate them for important victory". To što neko nume Engleski ili bi da nakiti je druga stvar... Ajmo sledeći. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Saturday at 12:32 AM Share Posted Saturday at 12:32 AM (edited) Kako je sreca ako si vodio skoro ceo mec ? Nebitno sto nisi vodio vise od 6 poena - vodis od 28-og minuta konstantno i 90% vremena sveukupno. U 4/4 je gubio sve vreme sem u dva momenta - kada je Bonga (cini mi se) dao trojku za izjednacenje i Karlik na kraju izjednacio. Ne znam i jel 20 indeksnih poena vise cista sreca... Edited Saturday at 12:34 AM by m0k1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 12:51 AM Share Posted Saturday at 12:51 AM 15 minutes ago, m0k1 said: Kako je sreca ako si vodio skoro ceo mec ? Nebitno sto nisi vodio vise od 6 poena - vodis od 28-og minuta konstantno i 90% vremena sveukupno. U 4/4 je gubio sve vreme sem u dva momenta - kada je Bonga (cini mi se) dao trojku za izjednacenje i Karlik na kraju izjednacio. Ne znam i jel 20 indeksnih poena vise cista sreca... Ako si slušao izjavu, onda je baš blamantno da ovako pišeš. I ostali takođe. Ako nisi, da pomognem. Željko je izjavio ovo iznad, a na samoj konferenciji nakon pitanja novinara istakao loše odluke igrača, problem koji je napravio Tajrik, probleme u napadu, probleme u def. skoku, te da smo uprkos svega toga imali pretposlednji napad za vođstvo i izgubili kako smo izgubili. Naravno da je na poslednji posed uticala sreća, ali nijednom nije rekao da ste pobedili jer ste imali sreće, to je čisto imputiranje reči kao što se ovde hiljadu puta radilo. Uostalom, sam kontekst sreće se odnosi na samu završnicu, iz nekog animoziteta prema Željku se kreira da je rekao ukenjalo vas da pobedite, što je baš ordure bizarre. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Saturday at 12:58 AM Share Posted Saturday at 12:58 AM Jedino sto je ovde blamantno je spominjati srecu u utakmici gde imas 20+ indeksnih poena manje i gde si ogroman deo meca u minusu i to protiv ekipe koja sutira oko 15% za 3 i koja je poslednju trojku dala u 1/4 (ili u najgorem slucaju pocetkom druge - nisam siguran kada jje Nedovic pogodio). 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 01:01 AM Share Posted Saturday at 01:01 AM 2 minutes ago, m0k1 said: Jedino sto je ovde blamantno je spominjati srecu u utakmici gde imas 20+ indeksnih poena manje i gde si ogroman deo meca u minusu i to protiv ekipe koja sutira oko 15% za 3 i koja je poslednju trojku dala u 1/4 (ili u najgorem slucaju pocetkom druge - nisam siguran kada jje Nedovic pogodio). Važi brate.Vidi blamantnog Nedovića koji spominje sreću isto: Quote "Teška utakmica, mislim da su presudili neki detalji na kraju, grešili smo i mi i oni dosta. Videla se tenzija, nervoza, ali malo smo se bolje snašli na kraju, imali smo i sreće." Nume da prihvati pobedu. 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Saturday at 01:20 AM Share Posted Saturday at 01:20 AM Pristojno je za sebe reći da si imao sreće. Nije pristojno za protivnika reći da te pobedio zato što je imao sreće, pa još to i tri puta naglasiti. Al' pristojnost nije obaveza za košarkaše i trenere, zato i nema ljutnje. Više je stvar stila. Šmeka. 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 01:22 AM Share Posted Saturday at 01:22 AM 1 minute ago, MarioKempes said: Pristojno je za sebe reći da si imao sreće. Nije pristojno za protivnika reći da te pobedio zato što je imao sreće, pa još to i tri puta naglasiti. Al' pristojnost nije obaveza za košarkaše i trenere, zato i nema ljutnje. Više je stvar stila. Šmeka. Nigde nije rekao da ste pobedili zato što ste imali sreće. 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: "Teška utakmica... rešilo se u poslednjem napadu... luck was on their side, so congratulate them for important victory". To što neko nume Engleski ili bi da nakiti je druga stvar... Ajmo sledeći. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Saturday at 01:29 AM Share Posted Saturday at 01:29 AM (edited) 9 minutes ago, MarioKempes said: Da li mislis da bi bilo mnogo postenije i smekerski da je rekao bez tog spominjanja srece ? Da li zvuci jadno da se uvek neki eksterni faktor spomene ? Dete koje je pokazalo srednji prst, sudije, ABA liga (organizacija) pa SRECA... Moze li jednom bez toga ? Pogresno citiranje ali ne mogu da ispravim... Edited Saturday at 01:30 AM by m0k1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 01:38 AM Share Posted Saturday at 01:38 AM 3 minutes ago, m0k1 said: Da li mislis da bi bilo mnogo postenije i smekerski da je rekao bez tog spominjanja srece ? Da li zvuci jadno da se uvek neki eksterni faktor spomene ? Dete koje je pokazalo srednji prst, sudije, ABA liga (organizacija) pa SRECA... Moze li jednom bez toga ? Pogresno citiranje ali ne mogu da ispravim... Očigledno si mene hteo da citiraš. Mislim da si hiper-fiksiran na Obradovića i seciraš delove izjave gde uopšte nije potencirao da ste pobedili ZBOG sreće kako se uvažilo, kao što nije ni čestitao NA SREĆI kako se takođe uvažilo. Kada pređemo te dve stvari, onda možemo o finesama kako može nešto da iznese. Činjenica je da je detaljno analizirao utakmicu, pričao o zonskom presingu, skokovima, Tajriku, hiljadu stvari, a ti se uhvatio za sreću i to pogrešno. A kao što sam 5 puta napisao pre toga, sreća je pomenuta u šablonskom kontekstu završnice gde, gle čuda, zaista je imala faktor. I kao što si pre toga navodio 3/19 za tri kao nešto sa čime smo se provukli, nisi uključio razloge takvog procenta tj. generalno dobre odbrane Partizana, već u neki tvoj količnik sreće. Yago je imao jednu otvorenu tricu i jedan dobar pogled, ostalo su mahom bili iznuđeni šutevi kada unutra nije prošlo ono što je generalno odlično prolazilo večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 01:39 AM Share Posted Saturday at 01:39 AM 10 minutes ago, MarioKempes said: Pristojno je za sebe reći da si imao sreće. Nije pristojno za protivnika reći da te pobedio zato što je imao sreće, pa još to i tri puta naglasiti. Al' pristojnost nije obaveza za košarkaše i trenere, zato i nema ljutnje. Više je stvar stila. Šmeka. Samo da razjasnimo jedno, imali su više sreće ne znači pobedili su (samo) zato što su imali više sreće. Tendenciozno implicirate tu uzročno-posledičnu vezu kako biste opet analizirali Željka na 5 strana. Btw, sreća je sastavni deo sporta, mada ja lično ne smatram da je bilo ko večeras imao sreće. Kendrick ti je okačio Nedovićevu izjavu na osnovu koje vidiš da su rekli maltene istu stvar. Sad ste me naterali da odslušam Željkovu konferenciju i on je takođe rekao: Ako igrači reaguju kako su reagovali, ako su nervozni, to znači da ih trener nije dobro pripremio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Saturday at 01:40 AM Share Posted Saturday at 01:40 AM Just now, DameTime said: Sad ste me naterali da odslušam Željkovu konferenciju i on je takođe rekao: Ako igrači reaguju kako su reagovali, ako su nervozni, to znači da ih trener nije dobro pripremio. Pa to smo već videli iz playbook-a najvećeg srbina, šatro ja sam kriv a očigledno prebacuje svu odgovornost na igrače. Ipak se okreće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted Saturday at 07:24 AM Share Posted Saturday at 07:24 AM Ma koga briga sta je Zoc govorio na KZS, da li je čestitao ili ne i da li je sa razglasa treštala muzika sve vreme dok je Janis govorio na istoj, potpuno nebitno. Dva bodića i teraj dalje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted Saturday at 07:28 AM Share Posted Saturday at 07:28 AM Jebo vas Obradovic, dosadni ste sa njim. Los je gubitnik ceo zivot, sta sad. Ali izjava je sasvim normalna, nemojte se toliko fokusirati na njega i skakati na sve sto izgovara. Jako vazna utakmica, ogromna tenzija, pustite njega i uzivajte u jako bitnoj pobedi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted Saturday at 07:42 AM Share Posted Saturday at 07:42 AM A brate targetirate Obradovića od kad je dosao kao po nekoj komandi....lik je trener svog tima nije svetac Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted Saturday at 08:02 AM Share Posted Saturday at 08:02 AM 18 minutes ago, Nemam_ti_kad said: A brate targetirate Obradovića od kad je dosao kao po nekoj komandi....lik je trener svog tima nije svetac Znamo, videli smo slike sa onim klinkama u kolima 😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 08:10 AM Share Posted Saturday at 08:10 AM 7 minutes ago, drperce said: Znamo, videli smo slike sa onim klinkama u kolima 😂 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Saturday at 08:16 AM Share Posted Saturday at 08:16 AM Dakle mi odigrali odlicno, Partizan ocajno a razlika 2 poena. E jebes mi mater ako cu ja ikada da razumem post game izjave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Saturday at 08:17 AM Share Posted Saturday at 08:17 AM Vetovatno jedna od gore organizovanih utakmica u EL u novijoj eri. Ajde sto je svasta upadalo u teren, nego kazu da je bilo i staklenih flasa, pljuvanja itd... Videcemo da li ce EL da zmuri... I niko nista da pita najveceg sinoc. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Saturday at 08:20 AM Share Posted Saturday at 08:20 AM 2 minutes ago, Losmi17 said: Vetovatno jedna od gore organizovanih utakmica u EL u novijoj eri. Ajde sto je svasta upadalo u teren, nego kazu da je bilo i staklenih flasa, pljuvanja itd... Videcemo da li ce EL da zmuri... I niko nista da pita najveceg sinoc. Pistaljka, laser... Igraci nervozni, sudjene su dve tehnicke, a moglo je bar jos toliko. Ali posto je EL onda se svi prave kao da je sve ok, da se ovako nesto desilo u Aba znamo kako bi izgledala konferencija posle utakmice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 08:33 AM Share Posted Saturday at 08:33 AM 13 minutes ago, JPM said: Dakle mi odigrali odlicno, Partizan ocajno a razlika 2 poena. Pa njima ide prednost kada odigramo "na istom nivou", loš su nam mečap. Uz to, niti smo mi odigrali baš toliko odlično (malopre si sam primetio par stvari na Zvezdinoj temi, s tim što ga pretera na kontrastranu), niti su oni odigrali baš toliko očajno, malo igra zavisi i od protivnika na terenu jelte. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts