JPM Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Pa ja to i kažem, ako su noge paralelne i ne ulaze u cilindar šutera, onda je normalan faul. Ako defanzivac izbaci nogu ili skoči tako da u doskoku uđe u taj prostor ofanzivca, to je opasna igra i nesportski faul. Ali se faul uvek svira ako mu ometeš šut. To od skoro sviraju preterano, ranije nije svirano mnogo toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Kontakt na ruke/tijelo - običan faul Povreda napadačevog prostora za doskok (stopalo na stopalo) - nesportski faul 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 16 hours ago, Losmi17 said: Imali ste 8-11 za 3 u prvom, Paris bez suta u drugom plus tablusevski 2 puta. Oduzmi jedan od 3 wtf faktora i izgubili biste. A da ne govorim 2... Tebi je draže da Partizan izgubi nego Zvezda da pobedi. I to je najtužnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ 1 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 9 minutes ago, Papanikolesku said: Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ Vidi ga, a juče tvrdi pazar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ Svakalo gubimo od Makabija. Za derbi otom potom. Prejak je Makabi, ponos Izraela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago I niko Whiskas da odnese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 16 minutes ago, Papanikolesku said: Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ Na momente me podsjetiš na mog kupera ali nisi on nažalost. 😩 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Slazem se on je bolji od Kupera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 8 minutes ago, Sector said: Na momente me podsjetiš na mog kupera ali nisi on nažalost. 😩 Ne brini, Kuper je nova devojka iz priče, to mu je undercover. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 28 minutes ago, Papanikolesku said: Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ zar se ti ne svadjas sa njima na dan kada Partizan igra utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 30 minutes ago, Papanikolesku said: Cigani, bilo bi lepo da vas ovaj Makabi otrese večeras, red bi bio da i oni nekog pobede. Pa onda i mi da vas zveknemo, i kao pravi beogradski par, ruku pod ruku koračamo zajedno na istim dužinama ka F4, pred kojim ćemo vas rado šutnuti i povesti novu devojku o/ Bilo bi lepo i ja večeras da otresem Sydney Sweeney ali neće da može. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 9 minutes ago, Čočo said: Bilo bi lepo i ja večeras da otresem Sydney Sweeney ali neće da može. 😄 Videcemo veceras da l moze,nada poslednja umire 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 20 minutes ago, wrach said: zar se ti ne svadjas sa njima na dan kada Partizan igra utakmicu? Ne smeju više, znaju za jadac prokletnici 😑 18 minutes ago, Čočo said: Bilo bi lepo i ja večeras da otresem Sydney Sweeney ali neće da može. 😄 Dobar ukus iskreno 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 2 hours ago, Jakob Aman said: Tebi je draže da Partizan izgubi nego Zvezda da pobedi. I to je najtužnije. Greška u koracima, Losmi se odrekao Zvezde davnih dana. Njegov klub je PAO, odnosno božanstvo Ataman. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 53 minutes ago, Don Dusko said: Slazem se on je bolji od Kupera. Što i nije neeeeki kompliment. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Tačno se moglo i pretpostaviti za koga navijaju 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago KKP uzvraća gostoprimstvo i za predstojeći meč će pustiti 1.000 navijača CZV u Arenu, kao odgovor na prvi evroligaški derbi kada je Crvena zvezda otvorila deo tribine za 1.000 navijača Partizana, sada su crno-beli ti koji su uzvratili istim gestom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Odjednom su @Miki28 Teoljub postali simpaticni Jasikavicius i Barcokas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Odjednom su @Miki28 Teoljub postali simpaticni Jasikavicius i Barcokas. Naravno da ne ali sta ces, ne mogu uticati za koga ce navijati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Bilo bi lepo i ja večeras da otresem Sydney Sweeney ali neće da može. 😄 Za Sidni mala cena bi bila i 20 godina da Zvezda gubi od Tamiša i Crnokose, daj da se ne lažemo 😂 A lisac Čočo ovde pazari sa Makabijem, sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Apsolutno mi nije cudno sto dva najveca plachka u EL navijaju za taj grozan klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago ako ćemo iskreno, nekima bi bilo lepo i da izgubi Partizan juče... ...ima i takvih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 40 minutes ago, Losmi17 said: Apsolutno mi nije cudno sto dva najveca plachka u EL navijaju za taj grozan klub. Tu je negde i ovaj tvoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Gilespi, koliko mi je drago sto vise nije igrac Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts