Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

3 minutes ago, СтелаРоса said:

Kako mrzim ove celendze, ne znam kako mogu da tvrde da je igrac dirao ili nije dirao loptu na slici koja se zamutila jer je tako pauzirana. 

Najjace kazu "we have no evidence, so the call stands" a onda samouvereno potvrdjuje Obradovicu da je bio u pravu 😄 

Koliko je EL smesna naspram NBA se vidi upravo kod challenga / reviewa.

• Like 3

4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Najjace kazu "we have no evidence, so the call stands" a onda samouvereno potvrdjuje Obradovicu da je bio u pravu 😄 

Koliko je EL smesna naspram NBA se vidi upravo kod challenga / reviewa.

Ma bar 50% celendza nemaju dokaz pa ostane inicijalna odluka. Smejurija. Ostavio bih samo da se gleda cepanje linije i istek vremena, sve ostalo neka sude na licu mesta.

Bas grozno poluvreme Partizana, utisak mi je da nisu jednu akciju u napadu odigrali. 

Ako Partizan popravi skok možda i dođe do egala. Što se tiče šuta malo je bolji PAO jer su pogodili neke otvorene puteve, ali većinu su promašili. Partizan promašio skoro sve otvorene šuteve.

Bilo mi je čudno kako je Makabi tako lako pustio Gejbrijela a zna se da izbor igrača koji hoće da igraju za njih nije baš velik. Sada kad sam ga video na terenu i ne deluje toliko čudno. Neće se on naigrati u PAO i pored povrede Lesora. Možda ga puste u domaćem prvenstvu da odmore nekog od visokih igrača.