Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Ja sam ubedjen da protiv Pariza nece biti vecih problema, verujem da ćemo dobiti i Fener kuci a za Monako, ne znam sta da mislim, zeznuta ekipa, valjda cemo "izriljati" nekako pobedu...

Trenutna pozicija je odlična, pogotovo znajući da su nam dve pobede "ukradene", ali je malo ekipa protiv kojih se pobeda može "računati"

U svakom slučaju, borba i mirna glava pa ćemo videti za šta smo

• Like 2

12 hours ago, Djirona said:

Pariz vezao 4 poraza, Žalgiris 3, a Bajern 2. Ako ako, valja se.

On 12/19/2024 at 11:40 AM, Čočo said:

Ne bih se ja previše opterećivao sa tim što nemamo dobru razliku protiv Partizana, Efesa, Reala, Milana jer se svakako očekuje da Efes, Real i Milano uđu u gornji deo tabele a ne plej in na kraju. Protiv Bajerna, Pariza imamo dobar skor i treba isto to napraviti sa Žalgirisom jer su to tri ekipe koje će pasti u borbu za 7,8,9 i 10 mesto. A sa njima smo u dobroj poziciji. 

On 12/19/2024 at 1:08 PM, DameTime said:

Volim ovaj ničim izazvani optimizam da će Pariz pasti toliko nisko na tabeli... 

Evo Dejm će ti stručno objasniti krizu u Parizu. 😊😄

Edited by Čočo

29 minutes ago, DameTime said:

Bravo, tebratore, Pariz je i dalje 4. na tabeli. Malo je rano za ovakvo citiranje, don't ya think?

Sad kad ih opravimo.

29 minutes ago, NMX said:

Pa da trebao je da saceka da ovaj dodirne a ne odmah da smugne. A sudije opet pokazuju koliko su kopetetne.Zamisljam sad situaciju 10 sekundi do kraja.Jump ball.Nereseno ili 1-2p prednosti...I desi se ovaj previd....

U original postu sam mislio nedozvoljeno. U fazonu ne sme tako.

Edited by Don Dusko
  • Like 1

9 minutes ago, Čočo said:

Ne brini biću tu i za mesec dana da te podsetim. 😉❤️

Najstručnije objašnjenje za tebe - (skoro) svaka evroligaška ekipa će imati L kao i W streakove, sezona je toliko neizvesna. Pariz je imao i niz od 10 evroligaških pobeda, a nemaju bogznakako impresivan roster da izdrže baš celu sezonu u istom ritmu.

Možeš slobodno da me kvotuješ i za 2 meseca, nemam 15 godina.

Edited by DameTime
reč
  • Love 1

Ovo nisam ni video, poceli su i materijalna pravila da krse bez blama.

Video sam samo ono kad se Shorts zaleteo u Nuneza na centru, usao ramenom u njega i dobio 3 bacanja.

Opasno dobro sudjenje ima Pariz kao novi usiljeni projekat EL. Malo ih jebe sto Parizane generalno zabole za kosarku.

• Like 2

1 hour ago, Cavani said:

Ovo nisam ni video, poceli su i materijalna pravila da krse bez blama.

Video sam samo ono kad se Shorts zaleteo u Nuneza na centru, usao ramenom u njega i dobio 3 bacanja.

Opasno dobro sudjenje ima Pariz kao novi usiljeni projekat EL. Malo ih jebe sto Parizane generalno zabole za kosarku.

Sinoć su imali samo u zadnja 2 minuta 3 promašena zicera i 2 izgubljene lopte. Totalni raspad kad je bilo najbitnije.

13 hours ago, aleksa7 said:

Да ли неко има искуства са куповином карата за F4 Евролиге? Чини ми се да су претходних година раније пуштане у продају, али могуће да грешим. Како стићи до карата?

Nemam iskustva, ali mislim da je najbolja varijanta preko sajta EL. Doduše za ovu sezonu još i nije zvanično potvrđeno da se F4 igra u Abu Dabiju. Ono što sam čuo u Urbonasovom podkastu je da se objava očekuje u drugoj polovini januara, tad će verovatno i pustiti karte u prodaju.

• Like 1

41 minutes ago, Knipex said:

Sinoć su imali samo u zadnja 2 minuta 3 promašena zicera i 2 izgubljene lopte. Totalni raspad kad je bilo najbitnije.

Ko, Pariz? Ono sto sam malo ispratio ucinilo mi se kao rutinska pobeda Barse gde su drzali 7-14 poena razlike tokom 4/4, pa nisam ni gledao sam kraj.

33 minutes ago, Eddard said:

Kakav bi to hit bio - Plej In utakmica za plasman u 8 - KKCZ : KKP. 

Kontam da bi bilo ratno stanje. 

Just saying. And wishing. 

Spoiler

giphy.gif?cid=6c09b952cw4ydkolf5ejkek315

13 minutes ago, DameTime said:

Kakav osiromašeni wishful thinking :classic_biggrin:

KKCZ direktno ulazi u PO, Partizan sa 10. mesta tj. preko plejina. Oba tima idu na F4, gde KKP u finalu dobija 87:77. :classic_wink:

Spoiler

giphy.gif?cid=6c09b952bgv0xefak6jjyqkths

11 minutes ago, Smrtokapa said:

Nema šanse da nas svedu na 77 poena u finalu.

Jedino ako Goldberg uleti na teren i prekine utakmicu.

Spoiler

nobody.gif?t=1732141687

• Ha-ha 17

16 minutes ago, Čvarkov said:

Reveal hidden contents

giphy.gif?cid=6c09b952cw4ydkolf5ejkek315

Reveal hidden contents

giphy.gif?cid=6c09b952bgv0xefak6jjyqkths

Reveal hidden contents

nobody.gif?t=1732141687

Mislim da sam ja pobednica, jer sam vam priznala kvalitet da se direktno plasirate u PO, ali i nedovoljan kvalitet da dobijete Partizan u finalu.

Da, pogodili ste, bejah na ubrzanom kursu kod @Charles De Ketelaere :classic_biggrin:

• WOW 1