Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

14 minutes ago, fradler said:

Koja je fora s ovim pustanjem da se igra 5 na 4 dok se igrac (u ovom slucaju Ndiaye) valja od bolova na parketu sa verovatno pokidanim acl-om? Nije prvi put da to vidim.

Meni je ovo isključivo sudijska greška, jebo te napad i pravila, čovek će potencijalno naredna 4 meseca biti na štakama, pusti da mu se ukaže pomoć

• Like 2

5 minutes ago, Don Dusko said:

Fener je bas u uzasnoj formi. Od Barse na -27.

Ne bi me cudilo da Sarunas popije pedalu.

I opet su u vrhu sa pobedom manje od prvoplasiranog. Evo skoro gotov prvi deo sezone i za sada nijedan tim nije pokazao konstantnost osim Pariza koji je odigrao iznad svih ocekivanja. Ali svi ovi najjaci imaju gomilu poraza i nerealno zvuci da u prvih 4 i dalje nisu Real, Barsa, Oly i Pao, niko od navedenih. Verujem ipak da ce se u drugom delu to promeniti.

• Like 1

Wasington je ozbiljan skorer za EL nivo, KKP je imao taj luksuz da mu takav igrač do skora ne ulazi u igru. Sada sa izostankom Lundberga, dobio je konačno minute, i za sada koliko toliko isporučuje, jbg nije primarno plej pa malo skripi organizacija, ali kao skorer je odlican.

• Like 1

Novinar na konferenciji pita Obradovica zasto nije trazio celendz nakon ofanzivnog skoka gde je lopta vracena na polovini Asvela na sta je Zeljko naravno objasnio da nije prekrseno pravilo igre. U tom momentu su skocili i navijaci i igraci Partizana trazeci preko pola. Ja sam mislio da smo se oko ovoga cudili jos pre dve godine, jel moguce da toliko ljudi nije upoznato sa ovim pravilom?

• Like 9
  • Thanks 1

Presudio je nevjerovatan šut Asvela u drugom poluvremenu. Bili su "vrući"...Li, Azinsa, Maledon, De Kolo, baš su momački ispogadjali. Iako mi se činilo da su bili bez prave ideje u dosta napada. 

Obožavam igrače kao što je Herison. Prava zvjer koja će sve uraditi za ekipu. Nevjerovatna energija u odbrani. 

Asvel jako dobra ekipa. Ovaj mladi trener radi strasan posao. 

Partizan bio izuzetno desetkovan. Nije se moglo više realno. 

• Like 2

6 minutes ago, mister-no said:

Je li realno da novinar ne zna pravilo da nema vraćanja u zadnju polovinu prilikom skoka u napadu pa mu Željko objašnjava.. Zemljo, otvori se..

Ima i po ovim silnim podkastima sto poznatih novinara sto bivsih igraca koji pojma pravila nemaju. I jos se blamiraju sa pitanjima,komentarima...

• Like 3

Eh, da su samo novinari, bilo bi dobro.

Ne mozete da zamislite koliki broj profesionalnih trenera i igrača ne zna mnoga pravila. Toliko da oni koji su u potpunosti upoznati zapravo sebi obezbeđuju prednost u odnosu na većinu. 

Primera je mnogo, ali uporedite samo šta Željko traži za challenge, a šta je Duško tražio dok je bio u Zvezdi.

Edit: A ove sezone smo u Beogradskoj areni mogli da prisustvujemo i situaciji gde je i sudija po imenu Robert Lotermozer pokazao da ne zna pravila.

Edited by Manu
  • Like 7