JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Jaoj ova Grkinja jaoooo uh...♥️♥️♥️♥️♥️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Sector said: Čestitke @Losmi17 bro, dobro ste se šibali. Ti si monako fan? Kao sto sam vec pisao, u ociglednom smo padu forme. Ali ako neko moze da utegne to, to je trener Ataman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Share Posted 5 hours ago Preludi rezultati u ovom kolu. Spanula isforsirao nisku petorku i to je dalo rezultat. Takođe mi deluje da je Monako odigrao nikad timskije, uglavnom na pas više posebno u završnici. Nunn se baš loše ponaša kada gubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Klacovao brat Lojdara jako. Majk Dzejms vise ne moze da napravi prednost prodorom, izuzetno je usporio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Losmi17 said: Ti si monako fan? Više lojdov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nando I dalje pokazuje klasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Sjajan trener Efesa, lik je posmatrac Zove lik tajmaut na -19 Dje si dotad treneru? 43-16 u 15 min 2/2? Edited 4 hours ago by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Mogao bi Sasa u ovaj Efes nema sanse da Mijatovic doceka kraj sezone u Efesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Kako je lepo kad izgubi Panatinaikos pa vidim Atamanovu i Lesorovu facu. Osecaj mi je kao Sojicev kad uzme pare, ide odozdo na gore, toplo toplo toplo, pa kad dodje tu kod srca, vruce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Iškolovao Nando pošteno ove Efesove bekove. Šmits ispod radara igra kriminalnu sezonu. Znači Asvelu jako Lee, odmah ima više odmora i rasterećenja za Maledona i Nanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Nunn se baš loše ponaša kada gubi. Da je kod nas, bio bi izviždan samo tako, pa sve i da je sto titula doneo. Ono je danas bilo za prevaspitavanje, neće brat da se iscima da istrči nazad, siluje šut, akcije ga ne zanimaju... 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Šmits ispod radara igra kriminalnu sezonu. Već dve sezone igra kao da jedva čeka da se sve završi i da ode u planine i cepa drva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ne znam jel bilo, M. Howard je na 0/21 za 3 na poslednje cetiri utakmice, 26% u sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Cavani said: Ne znam jel bilo, M. Howard je na 0/21 za 3 na poslednje cetiri utakmice, 26% u sezoni. Njega poslati dopere ruke u Moravi da se opravi. Mekintajera recimo ubaciti celog 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Jedno od gorih kola u EL, bukvalno pola meceva je bilo negledljivo. Da krenem redom: Zalgiris - Baskonia: Ocekivalo bi se da Zalgiris moze barem do neizvesne zavrsnice ovde, ali u EL ocigledno pobedjuju ekipe koje imaju losiji skor i koje su samim tim vise motivisane da dobiju mec. Na kraju +13, nije bilo ni blizu neke neizvesnosti. Alba - Maccabi: Rezultat +18 za goste, sasvim ocekivan, ali ovo i jeste bio mec koji je mogao da se ignorise (kao i skoro svaki u kojem igra Alba). Partizan - Olympiacos: Partizan do sada ima 0/6 kada su u pitanju neizvesne zavrsnice, zato su i imali 2-8 nakon 10 kola. Cudna li cuda da su vezali dve pobede u mecevima u kojima su ubedljivo dobili jace rivale. Olympiacosovih 13:28 u poslednjoj cetvrtini je nedopustivo i da igraju u Madridu, a ne protiv jedne od najgorih ekipa EL na tabeli. Paris Basket - Virtus: Jedan od dva meca koji su bili podnosljivi, Virtus je ipak pokazao zasto su mozda i najgori kolektiv u EL nakon neprikosnovene Albe. Barcelona - Real: Bilo je svega i svacega u derbiju kola, dva produzetka, puno uzbudjenja, pobedu nosi ekipa koja ju je vise zelela. Na kraju Real na 6:6, eto njih polako na vrhu tabele kroz koje kolo. Fenerbahce - Armani: Dakle, strasni Fener koji je bez Baldwina uspevao da veze 6 pobeda ne moze ni da bar malo ugrozi Armani koji je putujuca bolnica? U EL sto vise pobeda ima neka ekipa, to je veca verovatnoca da ce sledeci mec jednostavno pustiti niz vodu. Uvedite PO do kraja, dokle vise ovih gluposti? Crvena zvezda - Bayern: Zasto se ovaj mec uopste igrao? Sta je poenta, da navijaci KKCZ lepo utonu u san nakon teskog dana na poslu? Mogli su momci iz Minhena i da se ne pojave na mecu, da se isti registruje 20:0 i da se umesto meca igra egzibicija Nesa Ilic - Milan Gurovic (a ko pobedi u finalu ga ceka Filip Covic), vise bi bilo zanimljivo od ove travestije od meca. Ej, 30+ razlike u jednom trenutku! Panathinaikos - Monaco: Zanimljiv mec, PAO izgleda lose, morace da dobiju obe sledece nedelje. Monaco polako stvara zalihu, dace i oni nekom bedniku sa dna tabele kome bude trebalo. ASVEL - Efes: Bez komentara. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Zalgiris izgubio, blizanci pobedili. Placite samnom jesenje kise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Kakav zaokret Goldija, prešao iz tima napred sirotiljo u tim sirotilja dobija jake rivale, negledljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbtn Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago Samo mišljenje, Koliko igrača ima u ovim “contenderima” koji bi pravili razliku u klubovima sa sredine tabele, prosto mora doći do nekog balansa u predstojećem periodu. U ovom slučaju mislim na Petruseva, jos na OI je pokazivao ogromnu želju za dokazivanjem i da je kvalitetom tu negde, u Zvezdi skoro pa savršen sa ne bas velikom minutažom i potencijalom da to bude jos efektivnije kad se vrati Joel, u Oly višak tjoek. A i tamo bi isporučivao, ali je gužva nenormalna i bio je sveden na par minuta. Bravo Zvezda ; kakvi rezultati, bice ovo ultra zanimljivo do kraja, niko nije siguran i svi mogu sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts