Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Kako je lepo kad izgubi Panatinaikos pa vidim Atamanovu i Lesorovu facu. Osecaj mi je kao Sojicev kad uzme pare, ide odozdo na gore, toplo toplo toplo, pa kad dodje tu kod srca, vruce.

• Like 2

26 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nunn se baš loše ponaša kada gubi.

Da je kod nas, bio bi izviždan samo tako, pa sve i da je sto titula doneo. Ono je danas bilo za prevaspitavanje, neće brat da se iscima da istrči nazad, siluje šut, akcije ga ne zanimaju...

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Šmits ispod radara igra kriminalnu sezonu.

Već dve sezone igra kao da jedva čeka da se sve završi i da ode u planine i cepa drva

Jedno od gorih kola u EL, bukvalno pola meceva je bilo negledljivo. Da krenem redom:

Zalgiris - Baskonia: Ocekivalo bi se da Zalgiris moze barem do neizvesne zavrsnice ovde, ali u EL ocigledno pobedjuju ekipe koje imaju losiji skor i koje su samim tim vise motivisane da dobiju mec. Na kraju +13, nije bilo ni blizu neke neizvesnosti.

Alba - Maccabi: Rezultat +18 za goste, sasvim ocekivan, ali ovo i jeste bio mec koji je mogao da se ignorise (kao i skoro svaki u kojem igra Alba).

Partizan - Olympiacos: Partizan do sada ima 0/6 kada su u pitanju neizvesne zavrsnice, zato su i imali 2-8 nakon 10 kola. Cudna li cuda da su vezali dve pobede u mecevima u kojima su ubedljivo dobili jace rivale. Olympiacosovih 13:28 u poslednjoj cetvrtini je nedopustivo i da igraju u Madridu, a ne protiv jedne od najgorih ekipa EL na tabeli.

Paris Basket - Virtus: Jedan od dva meca koji su bili podnosljivi, Virtus je ipak pokazao zasto su mozda i najgori kolektiv u EL nakon neprikosnovene Albe.

Barcelona - Real: Bilo je svega i svacega u derbiju kola, dva produzetka, puno uzbudjenja, pobedu nosi ekipa koja ju je vise zelela. Na kraju Real na 6:6, eto njih polako na vrhu tabele kroz koje kolo.

Fenerbahce - Armani: Dakle, strasni Fener koji je bez Baldwina uspevao da veze 6 pobeda ne moze ni da bar malo ugrozi Armani koji je putujuca bolnica? U EL sto vise pobeda ima neka ekipa, to je veca verovatnoca da ce sledeci mec jednostavno pustiti niz vodu. Uvedite PO do kraja, dokle vise ovih gluposti?

Crvena zvezda - Bayern: Zasto se ovaj mec uopste igrao? Sta je poenta, da navijaci KKCZ lepo utonu u san nakon teskog dana na poslu? Mogli su momci iz Minhena i da se ne pojave na mecu, da se isti registruje 20:0 i da se umesto meca igra egzibicija Nesa Ilic - Milan Gurovic (a ko pobedi u finalu ga ceka Filip Covic), vise bi bilo zanimljivo od ove travestije od meca. Ej, 30+ razlike u jednom trenutku!

Panathinaikos - Monaco: Zanimljiv mec, PAO izgleda lose, morace da dobiju obe sledece nedelje. Monaco polako stvara zalihu, dace i oni nekom bedniku sa dna tabele kome bude trebalo.

ASVEL - Efes: Bez komentara.

• Ha-ha 3

Samo mišljenje,

Koliko igrača ima u ovim “contenderima” koji bi pravili razliku u klubovima sa sredine tabele, prosto mora doći do nekog balansa u predstojećem periodu.

U ovom slučaju mislim na Petruseva, jos na OI je pokazivao ogromnu želju za dokazivanjem i da je kvalitetom tu negde, u Zvezdi skoro pa savršen sa ne bas velikom minutažom i potencijalom da to bude jos efektivnije kad se vrati Joel, u Oly višak tjoek.

A i tamo bi isporučivao, ali je gužva nenormalna i bio je sveden na par minuta.

Bravo Zvezda ; kakvi rezultati, bice ovo ultra zanimljivo do kraja, niko nije siguran i svi mogu sve