Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Doktorska disertacija Nikole Milutinova večeras. Preuzimao i odlično pratio bekove, porodio nekoliko koševa, nije grešio sa bacanja, uticao na nekoliko izgubljenih lopti PAO-a, i što je najbitnije - 6 ofanzivnih skokova, i to nekoliko pokupljenih sa glave u bolnim momentima. Koliko je čak i Lesor delovao sitno i nemoćno kada se Milutinov postavi na pravo mesto...

Stvarno sjajan meč. Na svaku seriju PAO-a je Olimpijakos imao pravi odgovor. I nije ih izdao šut...

• Like 17

Oli i Panata poslednje dve sezone ponajbolje pakuju rostere od svih. Na sve to vođeni kako treba, jasne rotacije i podeljene uloge tokom većine mečeva. Turske blizance su već zaobišli a sad bogami kreću da zaobilaze i španske. Vrhunski derbi, mora još jednom da se pogleda natenane. 

• Like 12

Boktelebo, PAO i OLY bi ovom igrom od sinoć ispresavijali više od pola enbieja, Atamanove prijetnje Bostonu odjednom nisu čisto trolovanje. 

Uživao sam gledajući utakmicu, na kraju sam zaboravio i ko igra, bilo mi je bitno samo da potraje, ako može da odigraju još nekoliko produžetaka. 

• Like 14
  • Love 1

15 hours ago, VukVule1988 said:

U kakvom sastavu dolazi Barselona u sredu? Nije mi jasno kakvom logikom je Partizan favorit u tom meču? 

Nije Barsa neka sila, posebno na gostovanjima. Nedavno ih je Oli oducio od kosarke, a za vikend su uspeli da izgube od Mrsicevog Breogana koji je u rangu Spartaka iz Subotice. Protiv nas su odigrali najbolju partiju u sezoni i opet jedva dobili uz bitnu rolu sudija.

Slicno kao i KKP prethodnih godina, umnogome zavise od Panterovog raspolozenja. A znamo kako kazu, ko s Panterom spava, upisan se budi... Sa nama je bio ekstremno nabrijan i ispogadjao sve, kao i Veseli, cisto sumnjam da ce tako odigrati protiv svojih. Zamenu za Laprovitolu nisu doveli, djuska im mali Nunjez po 20 minuta, u Partizanu ne bi bio u 12. 

Mislim da je to 50-50 utakmica i da ce komsije imati svoju sansu. Vriste za jednom velikom pobedom i nesto mi govori da ce je upisati sutra i iskoristiti ovo duplo kolo da uhvate prikljucak.

• Like 1

Laprovitola je pakao za večite u Beogradu, očigledno ga radi ta atmosfera, pa osim što je nama pakovao neke baš bolne poene, vama je prošle sezone  dao 20, a pretprošle 25. Može biti veliki faktor i olakšanje što neće igrati.

Generalno Barsa igra motivisano u tim neprijateljskim okruženjima (što je u prvom redu, Beograd), a opet poprilično zrelo (iskusne su glave to), ali ne mislim da je Partizan bez šansi, može definitivno da se igra sa njima, pogotovo bez Laprovitole. 

Još ako proradi neki sentiment kod Pantera, Veselog... zašto da ne padne i ta Barsa, vreme je. 

20 minutes ago, Sector said:

Dobiće ih KKP, već sam napisao na njihovom topiku da će biti dosta pobjeda u narednom periodu jer se do Albe ne izlazi iz Beograda.

Sto ih lozis samo?😂

Partizan jako lose izgleda trenutno, a jake Ekipe dolaze, i idu Zvezdi gde opet imaju male sanse za pobedu...

Mogli smo i mi prošle sezone da imamo 18-16 recimo ali smo jebiga izgubili skoro svaku neizvesnu završnicu. To je bezveze priča, košarka je takva igra da je nekad linija između pobede i poraza tanka. 

Barsa svakako nije nepobediva niti top 3 contender ali ne znam kako može KKP biti favorit ovde. 

• Like 9

10 minutes ago, Sector said:

KKP je realno mogao da ima 5:3, ne igraju tako loše.

Mi smo trebali biti na 6-2. Dve smo izgubili posteno, od Reala i Panatinaikosa, od Barse i Zalgirisa smo pokradeni. A za Partizan se slazem, oni su samo od Fenera razbijeni, ostalo je moglo otici i na njihovu vodenicu.

Ako cemo tako da gledamo onda je Zalgiris mogao lako da bude na 2:6 s obzirom na to da su dobili cak 4 tesne zavrsnice (ne ulazim u to da li su im poklonjene pobede ili ne - protiv Zvezde, Virtusa, Armanija i Monaka). Ali su dobili sva ta cetiri meca i imaju 6:2 tako da sve ostaje na SBBKBB (sta bi bilo kad bi bilo) nivou.