Barkley#34 Posted Saturday at 06:46 PM Posted Saturday at 06:46 PM Bez ikakvog znanja o tim odnosima, nekkao mi logično deluje da želiš da izgineš na terenu protiv starijeg brata, pokažeš se u lokalnim okvirima (što je uvek i svuda odličan motiv) i možda se preporučiš za nastavak karijere. 2
Nemam_ti_kad Posted Saturday at 08:22 PM Posted Saturday at 08:22 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Bez ikakvog znanja o tim odnosima, nekkao mi logično deluje da želiš da izgineš na terenu protiv starijeg brata, pokažeš se u lokalnim okvirima (što je uvek i svuda odličan motiv) i možda se preporučiš za nastavak karijere. Slažem se
Čvarkov Posted Saturday at 08:35 PM Posted Saturday at 08:35 PM 2 hours ago, Nemam_ti_kad said: Ovaj odnos kkb i scd je stvarno za izučavanje. Ne sporim povezanost izmedju klubova po nekim vlasničkim i organizacionim pitanjima, uzimamo igrace od njih itd...ali ljudi svaki put ginu protiv nas, dosta puta su nas dobili u veoma bitnim mecevima, u finalu kupa cg jedva na produzetke, nocas zamalo da nam dobro zajebu...znam da su prve godine imali bonuse od sponzora kad su nas dobili...nista mi nije jasno Tako i FMP protiv nas. 1 1
goldberg bcd Posted yesterday at 04:38 AM Posted yesterday at 04:38 AM 10 hours ago, Nemam_ti_kad said: Ovaj odnos kkb i scd je stvarno za izučavanje. Ne sporim povezanost izmedju klubova po nekim vlasničkim i organizacionim pitanjima, uzimamo igrace od njih itd...ali ljudi svaki put ginu protiv nas, dosta puta su nas dobili u veoma bitnim mecevima, u finalu kupa cg jedva na produzetke, nocas zamalo da nam dobro zajebu...znam da su prve godine imali bonuse od sponzora kad su nas dobili...nista mi nije jasno Odgovor je prilicno jasan - zato sto je KKB trenutno nemocna da se bori za iste ciljeve kao i KKCZ, pa je i moguce da ih dobije njihova maltene filijala. Cim KKB bude mogla da se ravnopravno bori za iste ciljeve kao i KKCZ, SC Derby ce da radi isto sto i FMP, da se sklanja i ne smeta. Zato je i besmislena prica o odnosu Igokee i KKP koji je neki pandan odnosu KKCZ i FMP. KKP je gubio meceve od Igokee u trenucima kada mu je to ugrozavalo ambicije, dakle, Igokea nije pustala KKP. FMP je to radio svake sezone, sada i nema potrebe da to radi, ionako su KKCZ, KKP i SNS unistili ligu, ako su glasine o "milionima za licence" tacne, ne vidim razlog zasto bi iko iz ex SFRJ hteo da bude u istom takmicenju sa ta dva kluba.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva zavrsnica na Spartak vs Cedevita. Robinson masi 2 bacanja pri 84-84 i onda Gibson gubi loptu iz koje igrac Cedevite masi dugu trojku. Ide se u produzetak.
Recommended Posts