Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Kooineeperk

Recommended Posts

11 minutes ago, DameTime said:

spacer.png

@bergkamp bcd, zašto je Partizan sns2 a Zvezda sns1, je li to neka navijačka protekcija?! :classic_biggrin:

Zato sto se u SNS1 slilo dosta vise nasih para. Nije im bilo dosta jedno 7 visokih igraca koje imaju pa su doveli jos jednu EL zvezdu. 

SNS2 je u drugom planu, ostali su bez svih bitnih igraca i samim tim i bez sanse da naprave nesto ove sezone. 

4 minutes ago, drperce said:

Dodje mi da glasam za Vucica p kad znam koliko ga goldi ne podnosi.

Moze i ovako, ionako su i projekti i covek koji pumpa milione u njih isto sranje. 

• Ha-ha 1

Koji klub je SNS1 a koji SNS2 da se ne zajebem kod navijanja?

10 minutes ago, Papanikolesku said:

Istina, samo Branko je u svom prajmu bio ozbiljna defanzivna glava, uz sve laktove i kolena; ali ipak on je dokazani flaster na EL nivou u odnosu na ovog mićka

Daleko je LeBranko ikada bio od ozbiljnog igrača. Njega niko nije hteo ni kada je bila rasprodaja tima 2017. godine. Čak su i Deda i Dobrić imali nekog da želi da ih angažuje.

LeBranko je veliki hasler i verovatno mnogo pametniji čovek nego li dobar igrač jer je skontao koliko može, slizao se s gazdom i zaradio lepu paru u karijeri.

5 minutes ago, DameTime said:

Ne znam, ja sam pročitala samo Goldijevu potvrdu da je država više para dala Zvezdi... 😎

Ne znam koliko je dala, ali ocigledno je da trose vise - otud i rezultat, jedni samaraju najbogatije EL rivale u gostima, drugi su neizvesnu zavrsnicu dobili samo u Berlinu. 

Jasno je ko ce biti u prva 4, ostaje da se to raspodeli. Trenutna situacija je:

CZ 0 (+pob u Pg, -por u SPL) 

BUD - 1 (+pob u BG, -por od CZ i SPA na svom terenu) 

PAR - 1 (-por na svom terenu od BUD) 

DUB - 2 (-por od Mege, -por od FMP) 

CZ ce tesko neko da ugrozi, imaju bolesnu sirinu sastava, a i ostaje im samo gostovanje PAR. BUD je najbliza 2. mestu, DUB moze ispred CZ samo ako ih dobije u gostima, a ispred KKP u slucaju jednog kiksa BUD i PAR. 

• Like 1

1 minute ago, bergkamp bcd said:

Jasno je ko ce biti u prva 4, ostaje da se to raspodeli. Trenutna situacija je:

CZ 0 (+pob u Pg, -por u SPL) 

BUD - 1 (+pob u BG, -por od CZ i SPA na svom terenu) 

PAR - 1 (-por na svom terenu od BUD) 

DUB - 2 (-por od Mege, -por od FMP) 

CZ ce tesko neko da ugrozi, imaju bolesnu sirinu sastava, a i ostaje im samo gostovanje PAR. BUD je najbliza 2. mestu, DUB moze ispred CZ samo ako ih dobije u gostima, a ispred KKP u slucaju jednog kiksa BUD i PAR. 

Pa ako Partizan dobije Zvezdu na svom terenu vise od 5 razlike to dosta toga menja. Takvom pobedom bi Partizan sebi kupio prostor za jos jedan poraz.

• Like 1

7 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa ako Partizan dobije Zvezdu na svom terenu vise od 5 razlike to dosta toga menja. Takvom pobedom bi Partizan sebi kupio prostor za jos jedan poraz.

Teoretski da, prakticno je ogromna razlika u potrosnji izmedju EL ekipa i konkurencije. 

To ostavlja prostor za nadu i za BUD i za DUB. Prvi ispadnu iz EC, drugi imaju ionako samo jedan mec nedeljno.