Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Kooineeperk

Recommended Posts

30 minutes ago, Beonegro said:

Givony je jako skeptičan po pitanju njegovih fizikalija, a i odraz iz mjesta su mu na kampu u Trevizu izmjerili 46,5cm (18,25 inča)

Ja u četrdesetim mogu ladno više da skočim iz mesta a ne igram košarku. 

1 hour ago, Kooineeperk said:

A jel javlja neko kolika je kazna za NDH parole i ustasko/nacisticke simbole na transparentu, baklje u dvorani, povike "UBIJ SRBINA" i "Covic Vesna..."? 

Opet bre rušiš Aba ligu i miniraš naše divno gostovanje širokogrudom Zadru, sve to zbog par izolovanih incidenata 🥰 Stvarno nema smisla, Nebojša ti nije ravan. 

Edited by Molina23

20 minutes ago, Molina23 said:

Opet bre rušiš Aba ligu i miniraš naše divno gostovanje širokogrudom Zadru, sve to zbog par izolovanih incidenata 🥰 Stvarno nema smisla, Nebojša ti nije ravan. 

Nije mi ravan jer Nebojsa i ja nismo bas (uvek) na istoj strani 😉 

Ja pokusavam da unapredim, a ako ne moze, onda je bolje i srusiti (pa sagraditi nesto kako treba). Ima jos vremena da se unapredi. 

• Like 1

7 hours ago, bergkamp bcd said:

Kad je ono bese kaznjen KKP za "Covic Vesna..." i kada je kaznjana KKCZ za "slomiti ruke i oba ramena"?

Auuu fino ti je poredjenje. Ustastvo i nacisticki simobli, povici za ubijanjem cele nacije, poredis sa Covic Vesnom i prepevom pesme... Relativizacija par ekselans. Ali naravno da i to treba da bude kaznjeno. Srazmerno. 

Taj isti Zadar je za sve ovo redovno kaznjavan, pa i za manje, pa se logicno pitam gde je sada kazna? 

Mislim da je kazna nije upitna, samo je pitanje dana i točnog iznosa. Ljudi su zapalili više baklji u dvorani, a to je malo opasnije po sve aktere na utakmici nego skandiranje kakvo god ono bilo (koje isto tako treba biti strogo sankcionirano). Gore od baklji bi bilo jedino ubacivanje tvrdih predmeta u teren. 

• Like 2