Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, Molina23 said:

Ja tek sad provalio da se Zetra zapravo zove dvorana Huan Antonio Samaran 😂 Pa leptejebo, gde baš tom frankovom fašisti. Pravda za Butrosa Galija. 

Jer je Samaran odigrao ogromnu ulogu u obnovi iste nakon sto su je divljaci s brda unistili. 

2 hours ago, Drug Crni said:

Šta se pričalo?

Ja koliko sam cuo, doduse daleko je od provjerenog izvora, pricalo se o nekih 4 do 6m eura. 

• Thanks 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Izgleda da Cibona i Mornar nece igrati dogodine jer je izglasano tako. Hvala vise dragom bogu da neko ispadne iz ove usrane lige, makar to bio i Mornar iz 15.puta. A tek ovaj stalni cirkus ko ce igrati,ko nece, dovodjenje random klubova... Rugamo se stalno KLS-u koji jeste jad i beda, ali nedovoljno potkacimo ovu smejuriju od takmicenja.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted

Za Bosnu zasad potvrdjena sredstva 1.3m BH Telecom, po 1.2m Kanton Sarajevo i Federacija, 500k predsjednik Dubravko Barbaric i 100k opcina Stari Grad (u markama sve). Sve zajedno oko 4.3 miliona maraka, a vjerovatno da ce jos neko izletit u medjuvremenu. Rekao bih sasvim solidno za pocetak. Za trenera se pominjao Neno Markovic, vidjet cemo hoce li biti sta od toga. Kljuc je kakav ce scouting odraditi pri sklapanju rostera, par dobrih rezultata moze stvoriti samo takav hype u Sarajevu pa da imaju fakticki non stop punu Zetru. 

• Like 2
Posted (edited)
15 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ne vidim zasto bi dokazana cinjenica bilo vrijedjanje al hajd. 

Nekome su divljaci s brda, nekome iz doline. 

Nekome su nekoga ubili jedni, nekome drugi (baš kod pomenutog kompleksa ZElena TRAnsverzala, danas zvanog samaran).

Nije tome mesto na košarkaškoj temi.

Obriši ako možeš taj deo komentara, značilo bi.

Edited by MarioKempes
  • Like 2
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, MarioKempes said:

Nekome su divljaci s brda, nekome iz doline. 

Nekome su nekoga ubili jedni, nekome drugi (baš kod pomenutog kompleksa ZElena TRAnsverzala, danas zvanog samaran).

Kakve veze ima "šta je kome neko" sa time da je Alpaka izneo činjenicu? 

Posted

Bukvalno mi ne pada na pamet da obrisem. Nije moj problem ako te cinjenica triggeruje, a vidim i da se krenulo sa relativizacijom najduze opsade i zlocinackog izivljavanja nad glavnim gradom jedne drzave u moderno doba. Ovu glupost da je dvorana izgradjena za Olimpijadu u Jugoslaviji 1984. godine nazvana ZElena TRAnsverzala ne zelim ni komentarisati. 

• Like 3
  • Pumpaj! 1
Posted
3 hours ago, Ludi za Poli said:

Za Bosnu zasad potvrdjena sredstva 1.3m BH Telecom, po 1.2m Kanton Sarajevo i Federacija, 500k predsjednik Dubravko Barbaric i 100k opcina Stari Grad (u markama sve). Sve zajedno oko 4.3 miliona maraka, a vjerovatno da ce jos neko izletit u medjuvremenu. Rekao bih sasvim solidno za pocetak. Za trenera se pominjao Neno Markovic, vidjet cemo hoce li biti sta od toga. Kljuc je kakav ce scouting odraditi pri sklapanju rostera, par dobrih rezultata moze stvoriti samo takav hype u Sarajevu pa da imaju fakticki non stop punu Zetru. 

Pominje se Amar Gegić kao pojačanje.

Posted
2 minutes ago, MilošVB said:

Pominje se Amar Gegić kao pojačanje.

Da, cilj su valjda reprezentativci prije svega. Gegic, Lazic i Penava valjda. Ok mi je to al ako ima tu imalo pameti (u sta iskreno sumnjam, dobro sam upoznat kakvi su kod nas kosarkaski radnici) naci ce se kvalitetni nosioci za ABA nivo, dodati se par domacih igraca kao core i jos ostatak popuniti talentvanom djecom. Ako se budu igrali KKCZ domace osnove sa par miliona maraka budzetom i budu preplacivali invalide tipa Vrabca nek se odmah ugase. 

• Like 1
Posted (edited)
58 minutes ago, Ludi za Poli said:

Bukvalno mi ne pada na pamet da obrisem. Nije moj problem ako te cinjenica triggeruje, a vidim i da se krenulo sa relativizacijom najduze opsade i zlocinackog izivljavanja nad glavnim gradom jedne drzave u moderno doba. Ovu glupost da je dvorana izgradjena za Olimpijadu u Jugoslaviji 1984. godine nazvana ZElena TRAnsverzala ne zelim ni komentarisati. 

Zamolio sam te ako možeš. Ako ne možeš - ok, tvoja stvar. Ne trigeruje me, niti imam ikakve veze sa VRS, nego takve stvari na ovom mestu u tom kontekstu zvuče uvredljivo.

Dvorana jeste nazvana Zelena Transverzala, izvor je za mene jako pouzdan (dugogodišnji direktor Zetre, živeo u Sarajevu do smrti). Ne u tom kontekstu koji ti vrv smatraš, ali to nije ni bitno.

Edited by MarioKempes
  • Like 1
Posted
44 minutes ago, MarioKempes said:

Ne u tom kontekstu koji ti vrv smatraš, ali to nije ni bitno.

Zato si je ti pomenuo jelte u kontekstu svežeg vazduha sa Bukovika 😂.

A mi smo veverice.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Eddard said:

Zato si je ti pomenuo jelte u kontekstu svežeg vazduha sa Bukovika 😂.

A mi smo veverice.

Nisi veverica.

Da ne diramo rane jedni drugima, bolje je za sve.

• Love 1