Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

5 minutes ago, Урош19 said:

Fala kurcu da smo ih stigli više, ovaj Pariz igra najdivljiju košarku koju sam gledao u skorije vreme

Meni su bas gotivni :classic_smile:

Srecom su promasili neke lake suteve, a mi pogodili neke teske, bili smo zreli za dvocifren zaostatak

Sudije pustaju tucu, sto bas frustrira kad smo mi u napadu, ali uglavnom se drze istog kriterijuma i na drugoj strani

• Like 3

Btw, Kalina najgori danas, nervozan i nemocan 

Valjda se popravi u drugom 

E da, Hayes je perverzija od igraca, vlazan san mi je da uparimo njega i Bolomboja 

Edited by fradler
  • Like 2

Vidno smo u grču i stegnuti.  Podsjeća me ova utakmica na EL derbi. 

Mora ovo mnogo agresivnije u odbrani i pametnije u napadu inače teško će ovako ići. 

Odličan je Pariz, ma ko šta pričao. 

1 minute ago, JPM said:

Petrusev, imam osecaj da ce pre trojku da ubaci nego bacanje. Kakvo je ono seckanje suta... Decko je imao uvek dobar osecaj, na sta lici ovo bacanje sad...

Ove godine u evroligi sutira 77% bacanja, jbg dodje los dan. Uopste nije los veceras

2 minutes ago, JPM said:

Petrusev, imam osecaj da ce pre trojku da ubaci nego bacanje. Kakvo je ono seckanje suta... Decko je imao uvek dobar osecaj, na sta lici ovo bacanje sad...

Previše gledao Mitra na treninzima.

• Like 2

Kljuc je da se odreknemo ofanzivnog skoka, jebes to. Da idemo na svaku loptu, ne mozemo vise od 2,3 OR da uzmemo. Mora da se fokusiramo na pametnije zatvaranje njihove tranzicije proaktivno.

I mora da nadjemo resenje za njihove def rotacije, mnogo to dobro rade ali mora da nadjemo resenje.

• Like 1

1 minute ago, Smrtokapa said:

Nisam ispratio šta si pisao, zapamtiću te pa te psihoanaliziram u sledećem kolu. 😄

Tu sam te cekao!!! Ma sprdam se.

Live tema je gde se uglavnom izbacuju frustracije.I na taj nacin je treba tretirati.

Ko pretera zna se.

• Thanks 1
  • Tuzno 1