Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Kad se lomili orgijao na terenu miša penzioner. Sad moze da igra ko hoće kad je mast otišla u propast. 

Jednom čoveku penzioneru je podredjena igra i njemu se udovoljava. Nek se igra miša. 

• Like 2

1 minute ago, Cavani said:

Od Davidovca su veceras gori i Kalina i Petrusev i Daum i Mitar, Jago, CMM, svi redom i nosioci i pomocno osoblje. Ne razumem potrebu da se samo o njemu prica i kad odigra najbolje na terenu.

Zato što kad on izgleda najbolje (i to na jednoj strani terena) mi izgledamo najgore i to je redovna pojava i direktno povezana. Slažem se da ima i gorih i da ne treba da bude prvi na udaru kritika, ali ne zaslužuje ni neke pohvale.

2 minutes ago, berti said:

Jago, Miša, Luka, Plavsa, Deda, Lazic. To prosto nisu kosarkasi. 

Ostale evroligaske ekipe imaju po jednog, dvojicu ovakvih, i to pri kraju klupe. Mi sa merakom saljemo na parket citavu petorku polutana.

• Like 2

1 minute ago, TB Told said:

Zato što kad on izgleda najbolje (i to na jednoj strani terena) mi izgledamo najgore i to je redovna pojava i direktno povezana. Slažem se da ima i gorih i da ne treba da bude prvi na udaru kritika, ali ne zaslužuje ni neke pohvale.

Izgledali smo ocajno i dok nije usao u igru a evo i sada kada nije u igri.

Nije njegova krivica za ovu kolektivnu katastrofu od igre svih redom.

• Like 1

1 minute ago, Cavani said:

Izgledali smo ocajno i dok nije usao u igru a evo i sada kada nije u igri.

Nije njegova krivica za ovu kolektivnu katastrofu od igre svih redom.

To sam i napisao. Nije kriv za rezultat, ali isto tako ne znače nešto njegovi poeni kad u odbrani ne postoji.