BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Jebacemo vas. Kad tad. Muda u usta cemo vam stavljati. Kad tad. 2
Don Dusko Posted April 15 Author Posted April 15 He he Edwardsova faca a tako se derao kad je pogodio ulaz,
propolis Posted April 15 Posted April 15 Ovako je Radonja sa Lazicem pravio po sredini blok za visoke
Henry Chinaski Posted April 15 Posted April 15 (edited) Žena hoće da otme daljinski, srčka će me u tridesetim strefiti 🙂 Edited April 15 by Henry Chinaski
Webad Posted April 15 Posted April 15 140 sa 90...ja hos jedan produzetak necu moci da gledam ..idem na tusiranje
drakon1 Posted April 15 Posted April 15 Just now, Don Dusko said: He he Edwardsova faca a tako se derao kad je pogodio ulaz, Da, bilo je klimanja glavom i busanja u prsa.
FireKeeper Posted April 15 Posted April 15 Auuu Zvezdo. Sta nam radis. Garmin mi javlja da ce cuka da mi rikne... Nijesam optimist.
Princeton Posted April 15 Posted April 15 Mamu im jebem govnarsku, prvo faul u napadu, onda faul nad Kodijem!! Dodji NBA, popravi ovo sranje od Evropske kosarke.. sta god da uradite, bolje je od ovog sranja, 7
Giorgio II Posted April 15 Posted April 15 Bravo za zadnji napad! Ovo što je sudiio mamlaz kao faul CMM-a je za jednogodisnju suspenziju, smeće od čoveka treba da si da ovo uradiš 2
DijametralnoSuprotan Posted April 15 Posted April 15 Koliko je prljav igrac Booker.Strasno. Celu utakmicu udara ispod pojasa. 1
Markoss Posted April 15 Posted April 15 Cekaj, ovo ne vide sto je Buker uradio? Zasto mi igramo uopste ovo govno od takmicenja? 1
quentin Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Markoss said: Cekaj, ovo ne vide sto je Buker uradio? Zasto mi igramo uopste ovo govno od takmicenja? Mi, actually, masno plaćamo da bismo ga igrali. 1
Saxon01 Posted April 15 Posted April 15 (edited) Hocemo li jednu jedinu zavrsnicu daaaaaa dobijeemooooo sa ovim trenerommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gasim tv ! aeeee sve u pm !! I kosarka i sve!!! IZGUBIH ZDRAVLJE! Dveeee trojkeeee ti trpaaaa lucicccccc Edited April 15 by Saxon01
Markoss Posted April 15 Posted April 15 Da ga pusi i ovaj srednjoskolac sto komentarise na Areni. Baksuzcina. 3
DijametralnoSuprotan Posted April 15 Posted April 15 Ima jos dosta da se igra. Ali bas poradjamo koseve.
Recommended Posts