Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Kad se lomili orgijao na terenu miša penzioner. Sad moze da igra ko hoće kad je mast otišla u propast. 

Jednom čoveku penzioneru je podredjena igra i njemu se udovoljava. Nek se igra miša. 

• Like 2
Posted
  On 12/4/2024 at 8:40 PM, Cavani said:

Od Davidovca su veceras gori i Kalina i Petrusev i Daum i Mitar, Jago, CMM, svi redom i nosioci i pomocno osoblje. Ne razumem potrebu da se samo o njemu prica i kad odigra najbolje na terenu.

Expand  

Zato što kad on izgleda najbolje (i to na jednoj strani terena) mi izgledamo najgore i to je redovna pojava i direktno povezana. Slažem se da ima i gorih i da ne treba da bude prvi na udaru kritika, ali ne zaslužuje ni neke pohvale.

Posted

Glavni argument za ostajanje Grka je "ko da dođe umesto njega". Do kurca onda, neka ostane dozivotno, sa sve Mišom u 45. godini dok juri sudije po terenima

Posted

Kakva smo mi cirkusko-vašarsko penzionerska družina koju predvodi Teov pomoćnik Janis a sve to sklepao trio fantastiko skautinga i sportskog sektora Drčela Bagzi Dozet.

Biće borba za visoko 14 mesto.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
  On 12/4/2024 at 8:40 PM, berti said:

Jago, Miša, Luka, Plavsa, Deda, Lazic. To prosto nisu kosarkasi. 

Expand  

Ostale evroligaske ekipe imaju po jednog, dvojicu ovakvih, i to pri kraju klupe. Mi sa merakom saljemo na parket citavu petorku polutana.

• Like 2
Posted
  On 12/4/2024 at 8:44 PM, TB Told said:

Zato što kad on izgleda najbolje (i to na jednoj strani terena) mi izgledamo najgore i to je redovna pojava i direktno povezana. Slažem se da ima i gorih i da ne treba da bude prvi na udaru kritika, ali ne zaslužuje ni neke pohvale.

Expand  

Izgledali smo ocajno i dok nije usao u igru a evo i sada kada nije u igri.

Nije njegova krivica za ovu kolektivnu katastrofu od igre svih redom.

• Like 1
Posted
  On 12/4/2024 at 8:46 PM, Cavani said:

Izgledali smo ocajno i dok nije usao u igru a evo i sada kada nije u igri.

Nije njegova krivica za ovu kolektivnu katastrofu od igre svih redom.

Expand  

To sam i napisao. Nije kriv za rezultat, ali isto tako ne znače nešto njegovi poeni kad u odbrani ne postoji.