Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Samo da je Kodi zdrav. Sa njim u timu i u ovoj formi možemo da se nadamo nečemu u Minhenu. A sa igrama kao u poslednje 3 utakmice sa tri ekipe od kojih će 2 sigurno biti na F4, Bajern i Pariz mogu da se dobiju. 

Edited by Čočo
  • Like 4
Posted

Gotova sezona. Zanimljivo je bilo.

Ovaj klib je toliko uklet, da mislim da je bolje da ispadnemo sto pre. Tipa prodjemo Bayern, ima nekog da nam se povredi protiv Paris/Real/Oly.

Nema sile da protiv Oly budem u jednom mecu na jednu loptu.

Luda sezona u EL.

• Like 2
Posted

Ne da nije značilo Panati, nego su odigrali jednu od najboljih utakmica u sezoni.

Ono Gidrino nije bilo toliko blizu, ali ona dva omašena slobodna su njegov omaž dosadašnjoj košarkaškoj karijeri 

Bez veze se pljuje Neda, jer da nije Nede ne bi ni bilo blizu ove pozicije i Pao bi nas vjerovatno dobio 10-15 razlike.

Po meni jedina greška Sfera je bila da forsira Kodija, mogu misliti kako se Jago osjećao kad je Kodi polumrtav igrao ispred njega 

Mjesta za optimizam ima, jer smo igrali vrhunski protiv timova, od kojih će jedan vjerovatno uzeti naslov.

Bajern je u silaznoj formi, i mi da odigrano kao včrs rutiniriramo ih

Ali da izgubimo, istorijska sezona.

• Like 1
Posted

Ova tri poslednja meča u meni bude takav ponos, da to ne mogu da vam opišem rečima.

Bravo Zvezdo!

Doći će i te pobede na ovakve partije, u plej-inu. Živi bili pa videli.

Još jednom, odavno nisam bio ovako ponosan. Samo želim da vas podsetim kao i prošli put da smo igrali protiv aktuelnog šampiona Evrope.

• Like 6
  • Love 1
Posted

Puna podrška za Rokasa. Ok, ispao je tragičar ali to se dešava. Možda će ispasti da branim neodbranjivo ali mislim da nije uopste bila tako laka pozicija kod tog zicera. Trebali smo ranije da zatvorimo utakmicu. 

Mogu misliti koliko će sad idiota da mu zatrpaju inbox, i to mahom onih koji loptu nisu uzeli u ruke. 🤦

• Like 5
Posted (edited)
5 minutes ago, Čočo said:

Samo da je Kodi zdrav. Sa njim u timu i u ovoj formi možemo da se nadamo nečemu u Minhenu. A sa igrama kao u poslednje 3 utakmice sa tri ekipe koje će biti na F4, Bajern i Pariz mogu da se dobiju. 

Jedno pitanje posto nisam gledao utakmicu (malopre dosao iz gostiju).

Video sam povredu (iskrenuce zgloba) na snimku, ali po upisima na forumu sam shvatio da je on igrao posle toga i pored povrede?

Ne mogu da verujem da je trener (kako god da su eventualne opcije umesto njega lose igrale) dozvolio da on igra i posle povrede i potencijalno napravi jos vecu stetu od inicijalne koja se desila sa iskrenucem. Cak i da je CMM insisitirao da moze da igra ne vidim zasto rizikovati jos goru situaciju kad za 4 dana imas utakmicu plej-ina.

Edited by Borca
  • Like 5
Posted
2 minutes ago, BattleBender said:

Gotova sezona. Zanimljivo je bilo.

Ovaj klib je toliko uklet, da mislim da je bolje da ispadnemo sto pre. Tipa prodjemo Bayern, ima nekog da nam se povredi protiv Paris/Real/Oly.

Nema sile da protiv Oly budem u jednom mecu na jednu loptu.

Luda sezona u EL.

Zvijezda zadnjih 10 sezona bude izmedju  14 i 18og mjesta, i tebi je sad crnjak što ćemo u četvrtfinalu izgubiti od Olimpijakosa, pa da li si realan care.

Kakav Olimpijakos, najveći uspjeh ovog tima od 1945e godine će biti ako dobijemo Bajern, pa sve i da nas razbije Pariz

• Tuzno 3
Posted
2 minutes ago, Henry Chinaski said:

Zvijezda zadnjih 10 sezona bude izmedju  14 i 18og mjesta, i tebi je sad crnjak što ćemo u četvrtfinalu izgubiti od Olimpijakosa, pa da li si realan care.

Kakav Olimpijakos, najveći uspjeh ovog tima od 1945e godine će biti ako dobijemo Bajern, pa sve i da nas razbije Pariz

Jako lose poznavanje istorije kluba za koji navijas.

• Like 9
Posted
3 minutes ago, Borca said:

Jedno pitanje posto nisam gledao utakmicu (malopre dosao iz gostiju).

Video sam povredu (iskrenuce zgloba) na snimku, ali po upisima na forumu sam shvatio da je on igrao posle toga i pored povrede?

Ne mogu da verujem da je trener (kako god da su eventualne opcije umesto njega lose igrale) dozvolio da on igra i posle povrede i potencijalno napravi jos vecu stetu od inicijalne koja se desila sa iskrenucem. Cak i da je CMM insisitirao da moze da igra ne vidim zasto rizikovati jos goru situaciju kad za 4 dana imas utakmicu plej-ina.

Jedino objašnjenje je da je Kodi sam tražio da igra. Ušao na jednoj nozi i organizovao par uspešnih akcija. I dalje ne razumem ko je jurio Jaga da ga zadrži. Besmislen igrač. Treća zamena Miša piša. Svaka čast skauting timu

• Like 2
Posted
7 minutes ago, Dzo23 said:

Puna podrška za Rokasa. Ok, ispao je tragičar ali to se dešava. Možda će ispasti da branim neodbranjivo ali mislim da nije uopste bila tako laka pozicija kod tog zicera. Trebali smo ranije da zatvorimo utakmicu. 

Mogu misliti koliko će sad idiota da mu zatrpaju inbox, i to mahom onih koji loptu nisu uzeli u ruke. 🤦

Kakva kurceva podrska, postajem alergican na rec podrska. Covek je imao zicer da pospremi u kos. Treba da pruzim podrsku za coveka od million evra koji nije u stanju zicer da pogodi 

• Like 8
Posted
2 minutes ago, Crni said:

Jako lose poznavanje istorije kluba za koji navijas.

Ako kup evropskih šampiona ravnaš prema ovoj Evroligi, onda ti ne znaš mnogo o košarci. Upoznat sam ja sa svim trofejima KK, realno u zadnjih 30 godina je najveći uspjeh, a po relevantnosti takmičenja sigurno najveći

Posted
8 minutes ago, Dzo23 said:

Naravno da nije bio zicer, uopšte nije bila laka pozicija. Ako neko mora da bude kriv za zadnji napad onda je to Sferopulos koji se prakticno odlucio za opciju da isprobamo neki bezvezni šut u zadnjoj sekundi umesto da igramo pravi napad uz rizik da promasimo i da Pao onda ima par sekundi za pobedu. Možda  takvu low risk taktiku i ne treba nagraditi pobedom u produžecima. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, TB Told said:

Kad se ovako napiše ispada da je bio zicer, a nije, solidna pozcija, ali je loptu hvatao vrhovima prstiju iznad prilično iznad obruča.

Za bacanja zaslužuje kritike.

Situacija iz koje amateri u vise od 50 posto ubacuju je zicer u profesionalnoj kosarci.

Mogla je da bude i idealnija situacija naravno, ali i ova je zicer na basketu ispred zgrade, a kamoli u EL utakmici.

• Like 6
Posted (edited)
7 minutes ago, Mile1 said:

Kakva kurceva podrska, postajem alergican na rec podrska. Covek je imao zicer da pospremi u kos. Treba da pruzim podrsku za coveka od million evra koji nije u stanju zicer da pogodi 

Skocio je prerano ono nije bio zicer vec cupanje Kodijevog erbola po svaku cenu.

Edited by suptil
  • Like 4
Posted
12 minutes ago, Henry Chinaski said:

4 minutes ago, Henry Chinaski said:

Ako kup evropskih šampiona ravnaš prema ovoj Evroligi, onda ti ne znaš mnogo o košarci. Upoznat sam ja sa svim trofejima KK, realno u zadnjih 30 godina je najveći uspjeh, a po relevantnosti takmičenja sigurno najveći

Kao prvo igrali smo vec 1/4 protiv CSKA. Bukvalno 10 godina nije proslo od toga.

Kao drugo, nisam pricao o neuspehu nego da je realno da je gotova sezona.

Kakve smo kurate nesrece, samo ima neko da se povredi dok grebemo do 1/4 sa Olijem, gde necemo imati sanse maltene.

Nije crnjak. Ali moglo se vise, kad vec doteras na 16-10 vec.

Inace, na tih 16-10 sam ovde vodio ratove da je realno da imamo jos 3 pobede, i da treba da budemo srecmi ako se dese. Na debila su me pravili ljudi.

“sta lupaš!? Tim koji ima 16-10 da ne moze da pobedi vise od 3 u preostalih 8 meceva, od kojih su 5 kod kuce!”

• Like 2
Posted

Koliko je brat Ogi propao, na obe strane terena, bas steta za njega...

Yago igra bas losu sezonu, mislio sam da ce ove sezone biti malo bolji ili bar na istom nivou...

Trebace ovom timu jedno 5-6 promena na kraju sezone.

Posted

Bravo za veceras ju tekmu, nemam zamerki. Rokas nije ubacio ono, ali je bio na pravom mestu posle air ball-a CMM, jbg epska nesreca. Veci problem su dva bacanja. Kako god, sa ovakvim timskom igrom gde se cak i Filip posvetio timu, ja ne mogu da budem nezadovoljan.

• Like 1
Posted

Ja ne mislim da Yago ima losu sezonu. Mislim da smo imali nerealna ocekivanja.

Ako hoce da bude treci plej, ja bih njega zadrzao.

Meni je na kraju dana Kenan, posle Gedraitisa najveci promasaj i razocarenje.

Pored te, ne bas retke, impotentnosti, pokazao je bas puna puta nemudro reagovanje. Nedopustivo za te godine, renomen i iskustvo…

• Like 1
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Koliko je brat Ogi propao, na obe strane terena, bas steta za njega...

Yago igra bas losu sezonu, mislio sam da ce ove sezone biti malo bolji ili bar na istom nivou...

Trebace ovom timu jedno 5-6 promena na kraju sezone.

Najbezveznini potpis ikada.

Svakom je to jos letos bilo jasno.

Ali nekima je dovoljno to sto je Ogi delija, brat nas, delija, kninska kobra...

Ili sto je Teo legenda, ili sto je Rokas dobar momak, cuti, ne buni se, trudi se...

I tako pojedose skakvci godine, milione, a boga mi i zivce mnogim koji su zeleli da gledaju neke talentovanije igrace.

Posted

Kao prvo igrali smo vec 1/4 protiv CSKA. Bukvalno 10 godina nije proslo od toga.

Kakve smo kurate nesrece, samo ima neko da se povredi dok grebemo do 1/4 sa Olijem, gde necemo imati sanse maltene.

Inace, na tih 16-10 sam ovde vodio ratove da je realno da imamo jos 3 pobede, i da treba da budemo srecmi ako se dese. Na debila su me pravili ljudi.

“sta lupaš!? Tim koji ima 16-10 da ne moze da pobedi vise od 3 u preostalih 8 meceva, od kojih su 5 kod kuce!”

Ok, nisam najbolje razumeo post. S činjenicom da taj top8 nije baš isti kao ovaj top10, ali da se ne zamaramo nepotrebnim.

Meni zadovoljavajućih 3 zadnje utakmice, ali smo mogli mnogo mnogo bolje. Ako je Kodi zdrav idemo na Oli, a tamo jbga ne možemo, ali nije baš razočaravajuće

Ok, nisam najbolje razumeo post. S činjenicom da taj top8 nije baš isti kao ovaj top10, ali da se ne zamaramo nepotrebnim.

Meni zadovoljavajućih 3 zadnje utakmice, ali smo mogli mnogo mnogo bolje. Ako je Kodi zdrav idemo na Oli, a tamo jbga ne možemo, ali nije baš razočaravajuće

Posted

Canaan index -7 protiv ekipe protiv koje je igrao milion puta. Daj bože da imamo opciju da se rastanemo sa njim na kraju sezone, jer će to sa 34 godine sljedeće sezone još gore izgledati.

I za Yaga da se molimo da će Unics na ljeto opet biti zainteresovan, radije bih Jovića pred penzijom gledao sljedeće sezone nego njega.

• Like 1
Posted (edited)

Da li je realno da neko pljuje Rokasa za ono? Preteško je ono uhvatiti i dati, nije on Gordon iz Denvera. CMM promašio ceo koš, sad ispada Giedraitis kriv što se našao na pravom mestu i za delić sekunde u padu nije uspeo da ubaci.

Mitrovića zatvoriti u halu celo leto da nauči bacanja, ono je sramotno, lik se spuca u čelo loptom pa katapultira loptu. Ništa drugo da ne radi, samo bacanja. Pa da gledamo kako ih je usavršio... u nekom drugom klubu.

Edited by Poenter
  • Like 3
  • WOW 1