Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Losmi17 said:

Pa ni to nije dobro i vise govori idolpoklonstvu i da se jedan covek stavio iznad kluba.

Svako drugi ko nije trener Obradovic bi vec bio smenjen do sada 2 puta, uzimajuci u obzir ulaganja vs ostvareno.

Tacno.

Samo sto se veruje da ce, imajuci u vidu njegovu istoriju kao trenera, i da nije rendom Alimpije/Vlade Jovanovic, rezultati doci.

Vece je idolopoklonstvo bilo prema Duletu cak i u fazama kada se videlo da unistava klub.

A ovde atmosfera kao da Janis sahranjuje klub a ne da pravi najbolje rezultatate plus uzima.trofeje plus lupa najveceg rivala gde god ga vidi.

• Like 2
Posted

Samo nek smo zavrsili sa domacim utakmicama. U gostima smo druga ekipa, potpisujem.

Nije jos nista gotovo, pobicemo se sa svakim, sigurno. 

11-1 ekipa nek kupi kospice i uziva.

Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

Opet ti pišeš gluposti. Moja privrženost klubu je za tebe nepojmljiva. Bilo bi dobro da je imaš 50% koliko je imam ja. Moje mišljenje o treneru ne menja moju privrženost koja je dokazana kroz godine i godine. Tvoja isključivost je svrstavanje tebe skupinu pomenutu u prethodnom postu.

Hahahhahaha dajte topic ciji je tata jaci cija je privrzenost veca, da Stivi izdominira kad mu vec fale argumenti u regular raspravi

Posted
12 minutes ago, NMX said:

Topla.preporuka svim navijacima rezultata - odete na topik KKP i vidite kako se trener, koji im u ove 4 godine nije done skoro pa nista ne omalovazava, ne naziva pogrdnim imenima, ne dovodi u pitanje SVAKA njegova odluka ili izbor, pa probate da zakljucite gde gresite. 

Upravo si sebi odgovorio. Željko je osoba koja ima odrešene ruke u Partizanu, njemu neće Ostoja npr. da uvali recimo Gagija Milosavljevića, jer je bio dobar igrač u 25 godina. On sam bira tim i sam odgovara za njegove rezultate. Ima i kod njih na topicu nezadovoljstva, ima i Žoc glupih izjava, ali mu veruju, jer će država i dalje da daje novac za hleba i igara. Janisu ex gazda uvali penzionera Teodosića ili premekanog Nedovića, juri po aerodromu Jaga da ne ode u Rusiju, a za te pare se mogao sigurno naći bolji bek, on ćuti i daje neke šablonske izjave. Janis je dobar trener, to mu niko ne spori, vrhunski nije, ali dobar jeste. Ja sam jasno naveo šta me nervira kod njega. Na live čovek napiše svašta u afektu, ali kad se ohladi glava i porazmisliš - meni se ne svidjaju njegovi potezi i izjave. Ti poprilično vredjaš u ovim svojim upisima i targetiraš ljude da su navijači rezultata. Trebalo bi da malo prikočiš, jer smatram da si korektan forumaš i da ti ovo ne treba. 

• Like 3
Posted (edited)
27 minutes ago, NMX said:

Topla.preporuka svim navijacima rezultata - odete na topik KKP i vidite kako se trener, koji im u ove 4 godine nije done skoro pa nista ne omalovazava, ne naziva pogrdnim imenima, ne dovodi u pitanje SVAKA njegova odluka ili izbor, pa probate da zakljucite gde gresite. 

Ako si im reko.

Nigde racinolnosti, jer cim pobedimo neku utakmicu odmah osvajamo EL, ako izgubimo teraj sve redom, Janis zalizana prevara, menjaj pola rostera... 

Partizan je sa Zeljkom za ove 4 sezone uzeo 1 Aba ligu i jednom igrao play-off i to u istoj sezoni. Ostale 3 sezone mogu da kazem da su bacili niz vodu (mada ova sezona nije jos gotova po pitanju Aba lige i KLS), ali to je njihov problem mada ne vidim da ga nesto prozivaju i teraju. 

Ovo je sport koji zahteva kontinuitet, a preduslov za tako nesto je da pre svega trenera ne menjamo svake sezone kao ranijih godina.

Nije Janis top3 El trener ima i on svoje mane, ali nije ni dunster kao sto mnogi ovde pisu, samim tim nismo mi Barsa, Rela, Pao pa da imamo najboljeg trenera, pleja, beka centra... Doso je prosle sezone i sa timom koji nije selektirao uzeo 3 trofeja i to sa projektovanim drugim i trecim plejom, gde je pocistio Zeljka i napravio onu ludu seriju pobeda protiv njega. Ove sezone uzeo kup (koliko god bio nebitan trofej je trofej) i uveo nas u play-in koji bi ovde svi potpisali na pocetku sezone. Gde mu prvi centar i ujedno najbolji igrc propustio polovinu utakmica.

U Aba jesu rezultati losiji, ali sam siguran da kada krene dogravanje i sav fokus na to takmicenje da ce i tamo pristup biti drugaciji.

Edited by Dzonii
  • Like 7
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Hahahhahaha dajte topic ciji je tata jaci cija je privrzenost veca, da Stivi izdominira kad mu vec fale argumenti u regular raspravi

Zar argument "mi smo Zvezda i ništa sem F4 ne smatramo uspehom"  nije dovoljno jak? 

14 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20250405-092733.jpg

IMG-20250405-092510.jpg

❤️

I onda dođu instant navijači i tastatura hrabriše da im osporavaju borbenost i želju za pobedom. 

• Like 1
  • Love 4
Posted

Teško će Fener dobiti u Minhenu, niti im gori da dobiju tu utakmicu.

A i najjače bi bilo da mi samo gubimo ali eto poklapaju nam se rezultati pa nekom višom silom opstajemo pri vrhu. Mora se nekad i ubaciti više koševa od protivnika za bolju poziciju na tabeli.

• Like 3
Posted
16 minutes ago, NMX said:

A tvoji argumenti su zapravo šta od onoga što si pisao? Dal imaš više od 14 godina?

Posted (edited)
4 minutes ago, Sector said:

A i najjače bi bilo da mi samo gubimo ali eto poklapaju nam se rezultati pa nekom višom silom opstajemo pri vrhu. Mora se nekad i ubaciti više koševa od protivnika za bolju poziciju na tabeli.

Ne gori ni Panatinaikosu:default_coffee:

Edited by Dzonii
Posted
1 minute ago, StiviKivi said:

A tvoji argumenti su zapravo šta od onoga što si pisao? Dal imaš više od 14 godina?

Evo ga još jedan koji kad ispadne smešan sa "argumentima" koje ni deca ne bi koristila naziva druge klincima. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, StiviKivi said:

Argumenti su da ste navijaci rezultata koji se u kosarku razumeju ko marica...

Da te ne zadrzavam vise, prosto ne razumes zasto korak dalje necemo odmaci kao klub dokle god imamo armiju (nisi usamljen) navijaca koji na sport gledaju: pobedimo - top. izgubimo - daj krivca. 

Posted
8 minutes ago, Sector said:

Ne sporim da je izlišno baviti se kalkulacijama, ali Fener ako izgubi dovodi u pitanje 2. mesto. 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Sector said:

Teško će Fener dobiti u Minhenu,

Ne verujem da ce pustati Fener, jer ako dobije moze biti prvi(Oli kako igra moze da izgubi od Makabija), a ni Pao, jer moze biti drugi. U stvari za nasu utakmicu ce se znati moguce kombinacije i sa kim  Pao zeli da igra tj sa 6 ili 7 mim timom.

Mi ako dobijemo mozemo i do 7og mesta u plej inu.

Posted
42 minutes ago, Don Dusko said:

Sta ja ovde citam? Je li realno?Razumem kritiku Janisa ali zamerati mu sto nas je uveo u plej in?

Kazete ima veliki budzet?!Da za nase uslove(drzava Srbija) ima ali za Evropu je ovo srednji budzet po velicini.

Kukate na ovog, kukate na onog igraca, imamo ovakvu domacu osnovu i onda ocekujete da bude TOP 4 ili ubi boze prvi na kraju sezone sa jednim porazom.

Po meni jeste malo razocaravajuci poraz od Zalgirisa i Armanija ali ovo protiv Efesa nije covece mi smo imali sut za pobedu dok su neke razbijali do kraja 2Q.

Ili bi vi vise voleli da puknemo kao prosle godine pa da vicete kako ne valja?

Samo mi pomenite jos ABA ligu i bice sve kompletno.

I NMX je upravo dok gledate kakvi su rezlutati i po tome navijate bicete navijaci rezlutata.

Ja isto mogu biti besan i ljut na Zvezdu posle poraza ali sutradan opet saljem punu podrsku ekipi i treneru!

I ti, a i NMX biste mogli da pročitate malo bolje neke upise. Barem ja nisam napisao da je Janis loš trener, jer smo izgubili od kvalitetnijih Reala i Efesa. Zameram Žalgiris, zameram Makabi, to se moralo dobiti, ali najviše zameram izjave. Počeo je prečesto da se vadi izjavama da je ovo najveći broj pobeda Zvezde ikada u EL. Slažem se, jeste, ali čemu toliko često potenciranje toga? Drugo, već je napisao neko da nam je neko ponudio deseto mesto i plej in pre početka sezone, oberučke bismo prihvatili. Tačno, sa ovom Frankeštajn ekipom je to uspeh. Ali… Mora da bude neko ali. Ostvarili smo odlične rezultate na teškim gostovanjima, ušli u finiš sezone sa apetitima i ambicijama za bolji plasman i pljas. Pa zbog toga i razočarenje. Ali je baš baš baš ružno da vas dvojica toliko ljudi nazovete “navijačima rezultata”. Izuzetno ružno. Ljudi imaju pravo da budu razočarani, jer je ljudski nadati se u uspeh. Ne treba ih zato polivati govnima. Plej in se može nazvati uspehom, s obzirom na sve okolnosti. 

• Like 5
Posted

Momci su odigrali iznad granica svojih mogućnosti. I protiv Reala i protiv Efesa borba do poslednje kapi znoja. Sinoć smo odlično odigrali prvo poluvrjeme i poslednih 5 minuta reg dijela.
Ne može se očekivati da ovako desetkovani odigramo 40 minuta bez većih padova i da nas konstantno ide šut. 

Previše je tu limitiranih igrača koji nisu evroligaški nivo i ne bi bilo fer da se upire prstom u njih. U one koji su ih doveli svakako da. 

Mora se mnogo toga na ljeto promjeniti, ali nisam siguran da ljudi što vode klub, kao i Janis, znaju na pravi način da selektiraju ekipu. Ni najmanje me nisu ubjedili.

Borba do kraja...Idemo po pobjedu u Atinu pa da onda vidimo gdje smo.

Navijanje zadnje 2 utakmice je nešto najjače što je Arena vidila od Budiveljnika i Uniksa. Niko Zvezdo nema to što imaš ti!

• Like 10
Posted

Fenomenalna utakmica je bila sinoc. Uzivao sam, koliko je to bilo moguce. Ja stvarno nemam sta da zamerim ekipi kad se onako bori, od prvog minuta su izasli da grizu i tako igrali do kraja. Dva puta sam pomislio da smo izgubili utakmicu, ali smo se uvek vracali. Ova dva poraza su teska i mnogo su odnela, ali momci su igrali kao da im zivot zavisi od toga, a preko TVa mi je delovalo i da je atmosfera na ove dve utakmice mozda najbolja u sezoni. Da smo protiv ostalih ekipa igrali sa energijom kao protiv Efesa bilo bi mnogo manje domacih poraza, ali jasno mi je da ima previse utakmica da bi to bio slucaj. Prvi Kalinic ne bi mogao da igra u ovom ritmu svaki mec.

Na kraju imho losa odluka CMM-a, uvek bih pre birao kos i da ostavim 5 sekundi nego da cekam poslednju sekundu za sut. Naravno sve zavisi od situacije, ali ova u kojoj je bio Kodi mi je no brainer obzirom koliko je on jak u tranziciji, a da je ispred njega bio Larkin. U svakom slucaju postujem odluku da resava, najvise me nervira kad se krije, tako da je lepo sto je preuzeo odgovornost.

• Like 24
Posted

Nakon prespavane noci i svega onog sto nam se poklopilo sinoc, msm realno smo to svi ocekivali i nadali se tome jer smo znali da zadnja tri kola idu porazi, definitivno se moze reci da se momci bore i ginu( osim nede).

Nevjerovatno je da su nam svi bekovi suteri van forme vec duze vrijeme. Procenat za tri je nestvarno los a sto je jos gore vecinom su bili otvoreni sutevi. Moje misljenje je da ekipa nema samopouzdanje i da nam je napad najveci problem. Trenerove rotacije niko vise poodavno ne razumije.

Ovo je kosarkaski miloje i sad vec sa svojim izjavama pocinje da nervira. Do sada je bar u tom dijelu bio korektan.

Koliko se sjecam mi smo u top 5/6 budzeta u EL, ispravite me ako grijesim. Sto znaci da trener nije uradio najbolji posao. Pa i drugi imaju povrede i slicno. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Hahahhhahahahahaah :lol_2: 

Pretpostavljam da si slucajno izostavio rezultate u gostima?

I da si, takodje slucajno, izostavio cinjenicu da je 2/3 prosle sezone igrao garbage time utakmice jer smo ispali iz EL u novembru plus tim koji nije selektirao?

Znas sta je jeziv podatak? Da navijac  Zvezde uzme tabelu, istumaci je kako mu odgovara da bi nesto dokazao. Jebemi navijaci rezultata, bukvalno mi se gadite.

Mogu grobarima da zameram milion stvari, ali mi smo i dalje miljama daleko od njih kada je ljubav i privrzenost klubu u pitanju. 

Bold 1:

Svaki put kad se povede prica o Sferopulosu, uvijek se izvuce ovaj kontra argument. Svaka cast na tim pobjedama u gostima, ali to ne mijenja cinjenicu da je covjek obesmislio nas domaci teren. Imam osjecaj da ce se ovo koristiti kao argument dok god je zalizani na klupi. " E a jel se sjecas kad je Janis imao 9 pobjeda u gostima prije par godina, kakav strucnjak". To sto je imao toliko pobjeda i kuci i sto nas je po ABA ligi sramotio ove sezone to nikom nista.

Bold 2: 

Sjecam se ne tako davno, kada su Ivanovic i njegova ekipa bili kritikovani, jer po nekim navijacima ta ekipa nije mogla pobijediti pod pritiskom. I da onih 5 pobjeda u zadnjih 5 kola nista ne znaci jer nije bilo pritiska itd itd itd. E pa Sferopulos prosle godine igra bez pritiska od decembra i u zadnjih 10 kola je izgubio 9 utakmica, 2 mjeseca nismo imali pobjedu u EL. I tad nije bilo pritiska, sto nismo pobjedjivali isto tako? Plus je odradio doselekciju i doveo 3 igraca i sva 3 su promasaji bili, a ni to nije bilo jeftino.

Bold 3:

Znaci nama sto se gadi slavljenje plej ina od strane trenera, mi smo navijaci rezultata? A da te samo pitam, kojeg rezultata? I sta ti to uopste znaci navijac rezultata kad nijedan rezultat nismo ostvarili?? Navijaci rezultata mogu biti navijaci Real Madrida, Barselone... 

Bold 4:

Nemam nista protiv bilo kog grobara ni ovde na forumu ni bo gdje, ali ovaj njihov narativ da je Zeljko uvijek u pravu i da svako ko misli nesto protiv Zeljka bude okarakterisan kao izdajnik, neznalica, fmpeovac, je po meni cist vid idolopoklonstva, i ja nikada ne bih mogao prihvatiti da se to desi sa nasim klubom - da pojedinac bude veci od njega.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, TB Told said:

Evo ga još jedan koji kad ispadne smešan sa "argumentima" koje ni deca ne bi koristila naziva druge klincima. 

Otvorite još par naloga , pa pišite sami sa sobom. Botovi.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Samo da kažem svaka čast ekipi na borbi sinoć! Predobra utakmica.

Ne znam kako bih preživeo onaj promašaj Kodija da srećom nisam već znao da Duško dere kožu Mesini na živo bez anestezije, pa je sve ispalo nekako gorko-slatko.

Takav je ovo sport, jedan šut, jedna lopta, jedna odluka u deliću sekunde su razlika između herojske pobede i toga da ide depra i da se valja drvlje kamenje. Plej in nam je realan rezultat kada se cela regulare sezona uzme u obzir. Moglo je i više, a da je ispalo manje bila bi nezaslužena tragedija.

Biće teško izboriti plej of sa desete pozicije, ali ovaj tim nećete otpisivati! Idemo u Atinu po pobedu, pa onda da vidimo ko će da nam padne u tom doigravanju da ih izmlatimo.

• Like 17
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Biće teško izboriti plej of sa desete pozicije, ali ovaj tim nećete otpisivati! Idemo u Atinu po pobedu, pa onda da vidimo ko će da nam padne u tom doigravanju da ih izmlatimo.

Takoebre! Samo borba! Sa Smrtokapom i u smrt ako treba!!! 

🙂

• Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Sta vi ljudi pisete :krstipd4:

Da, da, fenomenalnu paralelu si napravio, daj jos. 

Naravno da treba da velica broj pobeda koji je ostvario jer to jeste uspeh naseg kluba. 

To sto vi, navijaci rezultata, ne vidite dalje od svog nosa i kosarku, sport a rekao bih i zivot uopste, gledate kroz prizmu sa ali ekspresa gde imas opciju jebeemoo, karamooo ili mrsh u Paraliju zalizana prevaro, kako da ti kazem - to je tvoj problem. 

Janis Sferopulos je iscedio suvu drenovinu iz ove ekipe, i sa ozbiljnim povredama najboljeg igraca i par sudijskih pljacki ostvario odlican rezultat.

A za poredjenje izjava Zvezdinog trenera sa izjavama psihopate, lopova i ubice, treba da se stidis.

Mozes li mi pojasniti kako je ovo uspio, ako znamo da osim Petruseva i Bolomboja, svaki igrac ima statisticki losiji sezonu nego prethodnu?