Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Prednost je biti sedmi jer imas dve prilike da prodjes u PO. Meni se trenutno osmo mesto najvise svidja. To bi verovatno bilo gostovanje sedmoplasiranoj Barsi gde bi mogli da odigramo rastereceno, i sto ti kazes nama domaci teren ne znaci puno tako da sam siguran da bi dobro izgledali tamo. A ako se izgubi, onda kuci nova prilika protiv Pariza ili Efesa. Naravno, ja i dalje verujem da dobijamo obe utakmice do kraja.

U slucaju nase dve pobede, trebalo bi nam da Real izgubi veceras ili protiv komsija i tako bi Zvezda zavrsila verovatno kao sesta, a otvoreno bi bilo i peto mesto jer i Monako i Bajern i dalje mogu da zavrse na "samo" 20 pobeda. 

Moze, ali Fener igra dan ranije tako da ce Pao protiv nas vec znati da li mu treba pobeda ili ne.

I to bi nam bilo značajno. Da se malo prištede ako im ne treba. 

• Like 1
Posted

Ma moramo da dobijemo sutra, nema izgovora.

Bukvalno dve mec lopte na domacem terenu, ako to nismo u stanju da iskoristimo, onda smo tuki. 

• Like 14
  • Thanks 1
Posted

Ako treba da čekaš da se pet rezultata u dva kola poklope i da drugi igraju za tebe da bi se uguurao u deset,  onda da ga hebeš.

Posted
16 minutes ago, Milko Miller said:

Pa dobro realno i ne treba da bude cilj deseto mesto. Mislim ok bolje i to nego da budemo van plejina, ali na kraju krajeva je plejin samo veliki uspeh ako preko njega udjes u plejof a to je kao deseti vrlo tesko.

Nisam ni ja rekao da je cilj 10. mesto i uspeh, po meni sve ispod osmog mesta je neuspeh, nego sam se osvrnuo na kukumavcenje na temi posle poraza od Reala i fatalistickih postova kako nece videti ni plejin jer nemamo sta da trazimo protiv Efesa i Panate, a ono ispade i da bez tih pobeda mozemo da zavrsimo u top 10.

Naravno, ja cu isto da dozivim eventualni poraz od Efesa sutra i sa pobedom Virtusa i bez nje, jer se licno ne bih zadovoljio desetim mesto, a boga mi ni devetim.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, marko_pantelic said:

Jedan manje. Jos jedan i u TOP 10 smo.

Ako bude nesto vise OK.

Ako ne, ne znam da li je neka velika prednost da li smo na kraju 10. ili recimo 7.

Prednost domaceg terena kao i da ne postoji kad smo mi u pitanju.

Kako nije ogromna razlika, kao 7. moras dve kuci da izgubis da ne bi usao, a kao 10. dve u gostima da pobedis da bi usao. I domaci teren je i dalje jako bitan iako zbog nase lose igre kuci subjektivan osecaj tu da nije toliko bitno. Samo Virtus i mi nemamo bolji bilans kuci (imamo identican skor kuci i u gostima), ostali imaju (mnogo) bolji bilans kuci.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Čočo said:

Ne znam ko donosi odluku ali znam da su oni kažnjeni sa istim procentom smanjenog kapaciteta (20%) a da je njima bio prazan kop i eventualno tribina D. A nama Kop, Tribina A, Tribina B, Tribina D. Kako je to onda 20% evo ne znam. Duplo više je delova kod nas zatvoreno. 

To je ista tribina. Razlika između njihovog i našeg meča je jedan sektor na tribini A koji kod njih nije bio zatvoren.

Evroliga je na svom sajtu objavila:

Spoiler

Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade has been sanctioned with fines amounting to €16,000, and its next game to be played at a limited 80% of its capacity, including the closing of specific sectors, for multiple incidents generated by its fans during the game Crvena Zvezda Meridianbet – Real Madrid, under Articles 29.2.f), and 29.2.g) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code

13 minutes ago, Markoss said:

Ma moramo da dobijemo sutra, nema izgovora.

Bukvalno dve mec lopte na domacem terenu, ako to nismo u stanju da iskoristimo, onda smo tuki. 

Teško da bi bilo ko smatrao uspehom ako se plasiramo sa tri uzastopna poraza zbog poklapanja drugih rezultata. Valjda će im biti malo lakše sad kad ne postoji pritisak da će nas Partizan prestići.

Posted (edited)

A gde su braća što su pola sezone pričali kako nas Partizan stiže i prestiže u sledećem kolu? 🙂

Ozbiljno su mi ovi iz kluba ubili želju za gledanjem iz Arene, ali idemo po pobedu sutra!

Edited by NikolaTest
  • Like 7
Posted
18 minutes ago, Milko Miller said:

Kako nije ogromna razlika, kao 7. moras dve kuci da izgubis da ne bi usao, a kao 10. dve u gostima da pobedis da bi usao. I domaci teren je i dalje jako bitan iako zbog nase lose igre kuci subjektivan osecaj tu da nije toliko bitno. Samo Virtus i mi nemamo bolji bilans kuci (imamo identican skor kuci i u gostima), ostali imaju (mnogo) bolji bilans kuci.

Ma mislim da smo u losoj formi i da nekako delujemo autsajderi protiv bilo koga.

Trenutno stanje na tabeli:

7. Efes

8. Real

9. CZ

10. Paris

Ne vidim da imamo vise od 15-20% sanse. Menjace se redosled jos, ali mislim da ce samo umesto Pariza (koga jos imamo i realne sanse da dobijemo) upasti neka zver.

Posted (edited)

Sutra da se skrati rotacija do 10 igraca. Nosioci na MAX. Bude li i sutra taktizirao, delio minute, igrao sa svih 12 igrača u 1.četvrtini, treba da nas pregaze, a tako će i biti.

Teodosic van 12 da se ostavi, kao što je bio jedan period. Neka na tribini igra šta mu je volja, neka se svadja, sve mu je dopušteno. Ako kojim slučajem bude u 12 . a svi znamo da doticni igra kad mu se prohte, nadajmo se da će bar igrati minimum.  

Svaki njegov minut u igri , znači da smo pogubili konce i da nam prvobitna zamisao nije prošla, pa se sa njim vadimo, a u stvari covek nas jos vise povuče u kanal.  

Edited by No name
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, NikolaTest said:

A gde su braća što su pola sezone pričali kako nas Partizan stiže i prestiže u sledećem kolu? 🙂

Sećaju se neki, kako sam krenuo da igram na komšije jinx tikete na 0:2, protiv Reala u onoj plej of seriji, gde sam duplirao uplate posle svake utakmice. 

Od njihove utakmice s Barselonom do danas (a imam svedoke sa foruma), dao sam oko 25% plate, što na pojedinačne utakmice, što u lajvu, što na igru da ulaze u plej in, plej of, imaju 20+ pobeda, idu na F4, osvajaju. 

Nisu imali šanse. 

Mene, ako se sete, sete se... To je bila moja dužnost. 

• Like 1
  • Love 4
  • Ha-ha 20
Posted
2 minutes ago, No name said:

Sutra da se skrati rotacija do 10 igraca. Nosioci na MAX. Bude li i sutra taktizirao, delio minute, igrao sa svih 12 igrača u 1.četvrtini, treba da nas pregaze, a tako će i biti.

Teodosic van 12 da se ostavi, kao što je bio jedan period. Neka na tribini igra šta mu je volja, neka se svadja, sve mu je dopušteno. Ako kojim slučajem bude u 12 . a svi znamo da doticni igra kad mu se prohte, nadajmo se da će bar igrati minimum.  

Svaki njegov minut u igri , znači da smo pogubili konce i da nam prvobitna zamisao nije prošla, pa se sa njim vadimo, a u stvari covek nas jos vise povuče u kanal.  

Samo sto manje Teodosica u ovakvoj utakmici,covek unese nemir u ekipu uvek,samo sutra neka ga klupira pa sta bude.

• Like 2
Posted

Pre početka sezone ovaj roster je procenjen između 10-12. mesta. Sa dolaskom Filipa ambicije su naglo porasle ( i ako nam je i on servirao male porcije mračne strane), međutim bez Džoela 2x po mesec + totalni raspad Nedovića i Jaga praktično smo na istom a možda i minusu. Plejin je uspeh, čak i sa 10. mesta a imamo šansu i za dosta više.

Sve u svojim rukama u aprilu, što smo i želeli. Atmosfera protiv Reala da se ponovi, momci II poluvreme i borbu na kost i da skinemo te sive oblake. 

• Like 5
Posted (edited)

Poklapaju nam se svi rezultati večeras. Sutra je najbitnija utakmica u našoj EL istoriji. Mora da se dobije Efes. Muški i jako. Da nam se vrati za Darušafaku, Printezisa i za mnoge stvari ove sezone u kojima smo oštećeni i nismo imali sreće. 💪

Edited by Čočo
  • Like 26
  • Love 1
Posted
20 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Sećaju se neki, kako sam krenuo da igram na komšije jinx tikete na 0:2, protiv Reala u onoj plej of seriji, gde sam duplirao uplate posle svake utakmice. 

Od njihove utakmice s Barselonom do danas (a imam svedoke sa foruma), dao sam oko 25% plate, što na pojedinačne utakmice, što u lajvu, što na igru da ulaze u plej in, plej of, imaju 20+ pobeda, idu na F4, osvajaju. 

Nisu imali šanse. 

Mene, ako se sete, sete se... To je bila moja dužnost. 

Dobra kvota ti je sutra na Efes 😂

• Like 1
Posted
22 minutes ago, Čočo said:

Poklapaju nam se svi rezultati večeras. Sutra je najbitnija utakmica u našoj EL istoriji. Mora da se dobije Efes. Muški i jako. Da nam se vrati za Darušafaku, Printezisa i za mnoge stvari ove sezone u kojima smo oštećeni i nismo imali sreće. 💪

Samo što bi kalkulacije trebalo ostaviti za sutra uveče. Prvo da se dobije Efes.

• Like 2
Posted
Just now, Milko Miller said:

Ko će preživeti plejin protiv ovakvog Pariza. 

Valjda i nasi podesavaju nisanske sprave. 

Posted

Звезда-Ефес

Бајерн-Фенербахче

Париз-Алба

Партизан-Реал

Четири резултата који без дилеме смеју да се очекују за нашу оверу 7. места и меч код куће са Паризом за плеј-оф окршај са Фенербахчеом. Па нека Гудурић потпише продужетак уговора ако му не буде глупо кад их избацимо у четвртој утакмици четвртфинала. ❤️🤍

• Like 13
  • Love 1
  • Pumpaj! 2
Posted
51 minutes ago, Čočo said:

Nek se ponovi Vrsac!

• Like 12