Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, berti said:

Zavrsnica EL, a mi gubimo od Zalgirisa, Makabija i Milana, od ekipa koje ispadaju. I to u Beogradu. Što je mnogo, mnogo je. Niti jedan jedini razlog nemamo da budemo optimisti za Efes. Domacini smo, vatrena atmosfera? Pokazalo se nebitnim vise puta. Krenuce nas šut? A što bi nas krenuo? Oni su u naletu, u formi su, mi smo u kanalu.

Da se nadamo nekako da i sa dva poraza udjemo u plej in, pa tamo jbg...

A za iducu, tako omiljeno, sezonu praviti seču. Od bekova, pa dalje. Hoces rezultate sa Jagom i Teom...

Cuj u kanalu.

Pobedili Oly bez centra u gostima, rutinirali Virtus 30+ poena i izgubli ni manje ni vise od Reala gde igra i zalagnje nije bilo lose, vec nas jednostavno nije iso sut.

Tako da ne morate odmah da mracite toliko.

26 minutes ago, berti said:

Zavrsnica EL, a mi gubimo od Zalgirisa, Makabija i Milana, od ekipa koje ispadaju. I to u Beogradu. Što je mnogo, mnogo je. Niti jedan jedini razlog nemamo da budemo optimisti za Efes. Domacini smo, vatrena atmosfera? Pokazalo se nebitnim vise puta. Krenuce nas šut? A što bi nas krenuo? Oni su u naletu, u formi su, mi smo u kanalu.

Da se nadamo nekako da i sa dva poraza udjemo u plej in, pa tamo jbg...

A za iducu, tako omiljeno, sezonu praviti seču. Od bekova, pa dalje. Hoces rezultate sa Jagom i Teom...

Cuj u kanalu.

Pobedili Oly bez centra u gostima, rutinirali Virtus 30+ poena i izgubli ni manje ni vise od Reala gde igra i zalagnje nije bilo lose, vec nas jednostavno nije iso sut.

• Like 8
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Izgleda da nisi dovoljno upoznat sa forumom

Jesam nego ne razumem neke upise. Vezemo 2 pobede odmah osvajamo El, izgubilmo od Reala odmah smo u kanalu, dok je realnost negde izmedju...

• Like 3
Posted
1 minute ago, Dzonii said:

Jesam nego ne razumem neke upise. Vezemo 2 pobede odmah osvajamo El, izgubilmo od Reala odmah smo u kanalu, dok je realnost negde izmedju...

To ti i kažem, da si dobro upoznat ne bi te uopšte čudilo mračenje jer se isto dešava posle svakog poraza.

• Like 1
Posted
20 minutes ago, Dzonii said:

Cuj u kanalu.

Virtus bas i nije neki reper, ali ajde. Mracilo se i pred Zalgiris, pa i pred Milano. Eto, neka dobijemo Efes i pokazemo da je mracenje bilo bezrazlozno.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, Dzonii said:

Realnost je ono poslije kupa a to je kanalčina.

Ne zna se ko je gori kad se lomi sezona mi ili kkp, trkamo se.

• Like 1
Posted

Ja sam samo ljubitelj kosarke, ne neki veliki poznavalac. Ali ne uspevam da se setim ni jednog kluba koga sam gledao vise od jednom, da za njih sam bek na 3 poena nije nekih 90% siguran kos.

Zasto se to desava samo nama i ne samo ove sezone i ne samo sa ovim trenerom/igracima?

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Dzonii said:

Pođeš od početne pretpostavke da je svaka pobeda slučajna, posledica nemotivisanosti i(li) nekvaliteta protivnika, a da je svaki poraz odraz našeg nekvaliteta, nezalaganja i nestručnosti trenera i vrlo lako se da razumeti način pisanja dobrog dela forumaša. 

• Like 6
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Pođeš od početne pretpostavke da je svaka pobeda slučajna, posledica nemotivisanosti i(li) nekvaliteta protivnika, a da je svaki poraz odraz našeg nekvaliteta, nezalaganja i nestručnosti trenera i vrlo lako se da razumeti način pisanja dobrog dela forumaša. 

I da je sasvim normalno da pobedimo Oli (2x), onda u Barseloni, Monaku, Carigradu, Parizu... a da je teška kanalčina kad izgubimo od Žalgirisa i Milana.

Da smo dobili sve što je "trebalo" da dobijemo i izgubili sve što je "trebalo" da izgubimo na nivou cele sezone - bili bismo otprilike ovde gde i jesmo ili vrv malo lošiji.

Ostaje žal za još 1-2 pobede, kad smo već doveli sebe u dobar položaj, al' šta da se radi...

• Like 6
Posted (edited)

Malo je simptomatično da mi mečeve koje bi kao morali dobiti u tome ne uspevamo. Ok, Real nije ekipa gde imaš sigurne bodove ali imali smo neke mečeve koje smo trebali rešiti u svoju korist. A opet dobijali smo mečeve u kojima smo bili poprilični underdog šta implicira samo da smo totalno nepredvidiva ekipa. Idemo u ekstreme. I nezahvalno je bilo šta prognozirati kad smo mi u pitanju. Ono što me čudi je da naši šuteri nisu u stanju pogađati otvorene šuteve u visokim procentima. A jučer je takvih šuteva bilo napretek uz popriličan  broj promašenih zicera. I opet smo došli u situaciju da okrenemo meč. 

Edited by bodo
Posted (edited)

Biće mnogo zajebano protiv efesa

Pored suvog kvaliteta - Larkin , Outuru, Tompson imaju više igrača iz drugog plana koji redovno kažnjavaju propuste odbrane - pre svih Francuz Buboa kao i Elejdža Brajant.

Tu je naravno i igrač koji jeste dobar i sve to ali posebnu inspiraciju ima kad igra protiv nas - Smita, tu je i igrač na poziciji igrača sa ovih prostora- Osmani iz Tropoje ako pamtim dobro bio je najbolji protiv nas u Turskoj. Jedino da pozovemo Lijama Nisoma za savet kako da ga eliminišemo.

Tu je igrač na poziciji ex kkp - Dožir koji zna bar šta ga očekuje što se tiče atmosfere mada kako je izlazio iz duela sa nama on mi je više faktor koji ide na naš ćurak. Ovog Poirera neki jači kontakt izbacuje iz fokusa i tu bi trebalo odigrati pametno.

Sve u svemu mišljenja sam da će biti teško ali uz pametan pristup možemo ih razvaliti.

Mi imamo širu ,možda ne i kvalitetniju, ali dosta širu rotaciju, što znači spremiti svih 12 igrača za ulogu i krenuti jako bez da im se dozvoli da otvore meč sa lakim šutevima za 3 kao Real sinoć. Ući u tuču u meso u kost, i biti spreman na dugu borbu bez uzdaha sa tribina na promašen šut kao i bez svršavanja na naš dobar potez nego odmah fokus na odbranu i zvižduk cele hale.

Ajde petak je naš dan.

Edited by Filbi
  • Like 1
Posted

Evo poslije prespavane noći ne mogu nikako da shvatim kako je moguce da mi u jednom trenutku imamo sut za tri 1/15.

I to je pokusalo bar 6 igraca i nista. Tu opet prije svega mislim na Kenana i Nedovica dva folera koji znaju vrhunski da se raduju to im se mora priznati. Ali su zato u odbrani picketine najvece. Ono kad se Nedovic kao baci za loptom je bio vrhunac bezobrazluka i njegove prepotencije.

Ostalim momcima nista ne zamjerim borili su se u odbrani, dali sve od sebe.

na kraju i kroz cijelu sezonu nasa najveca boljka su bekovi suteri, koje svaka ekipa ima (pogledaj Bajern) i igraju za mnogo manji lovu. Svaki nedovicev kos vrijedi 10k €. Fuj kumara.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Momcima svaka cast, protiv Efesa cemo sigurno biti odmorniji i spremniji za mec...

Steta sto bar Dauma nemamo za ovu zavrsnicu, s obzirom da je polovinom Januara bilo da ce pauzirati od 4 do 6 nedelja.

• Like 3
Posted

Da ponove igru i pristup iz 2.poluvremena protiv Efesa i nema im se sta zameriti.

Pa ako je dovoljno za pobedu super, u suprotnom Efes vise zasluzuje da ide dalje i to je to.

Ostaje zal sto nisu imali ovakav pristup u nekim prethodnim utakmicama. Ali to je sto je, nema plakanja.

• Like 6
Posted
11 minutes ago, Dobri25 said:

Evo poslije prespavane noći ne mogu nikako da shvatim kako je moguce da mi u jednom trenutku imamo sut za tri 1/15.

I to je pokusalo bar 6 igraca i nista. Tu opet prije svega mislim na Kenana i Nedovica dva folera koji znaju vrhunski da se raduju to im se mora priznati. Ali su zato u odbrani picketine najvece. Ono kad se Nedovic kao baci za loptom je bio vrhunac bezobrazluka i njegove prepotencije.

Ostalim momcima nista ne zamjerim borili su se u odbrani, dali sve od sebe.

na kraju i kroz cijelu sezonu nasa najveca boljka su bekovi suteri, koje svaka ekipa ima (pogledaj Bajern) i igraju za mnogo manji lovu. Svaki nedovicev kos vrijedi 10k €. Fuj kumara.

:krstipd4:

Posted (edited)

E sad u velikom iščekivanju utakmice sa Efesom ostaje da vidimo u kojem kapacitetu Arene ćemo ih dočekati. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Koštali su nas dosta promašaji za tri poena. Bilo je dosta otvorenih šuteva od kojih su bar neki morali da udju. Šteta na kraju za onaj faul na minus dva imam utisak da je Real bio pogubljen načisto, pitanje da li bi Kampaco mogao da uradi šta pod košem. Ali šta bi bilo kad bi bilo, idemo dalje. Idemo dalje, podrška do kraja!!!

• Like 2