KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 913 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Pored veće minutaže za Rokasa u narednim utakmicama iz ovog meča Sferopulos bi morao da izvuče i zaključak da moramo da igramo brže u napadu. 

Definitivno. Možda i nismo dali puno koševa iz tranzicije. Ovako napamet mada bih morao pogledati ponovno snimku ali pace nam je svakako bio level iznad nego šta smo navikli gledati. 

Posted
3 minutes ago, božija noga said:

Pobeda kad smo se najmanje nadali. Puno srce i to dupli trijumf protiv Olija. Sledi Virtus ali uživajte u ovoj sezoni. I to bez Bolomboja smo ih dobili. Zadovoljština je prisutna.

Ne znam koliko se ljudi sećaju kad je posle pobede nad Olimpijakosom u Beogradu Rokas prvi prišao Davidovcu i radovao se posle meča sa njim, iako nije dobio ni sekund na tom meču. Na snimcima se večeras videlo da se Dobrić raduje svakoj trojci Rokasa kao da ih je on postigao. Atmosfera među igračima je dobra, ja sam to više puta pisao, vidi se na utakmicama, sve su to ok momci. To što su nekad posle poraza nervozni je sasvim normalno.

• Like 35
  • Thanks 1
Posted
6 hours ago, Nini3112 said:

Sve sem 15+ razlike za Oly je iznenadjenje

Za nas*

Da pojedem govno sto nisam verovao ali bas aam bio razocaran posle onih poraza.

Bravo momci!

• Like 1
Posted

Deda je u ovoj fazi karijere cista petica, to mu najvise lezi, primi centra na krtinu, izradi na foru, ne mora da jurca za brzim igracima na trojci. Ostalo 1-4 moze da krpi. 

• Like 11
Posted

Posle ovakve utakmice i pobede ako se ne izdignemo i završimo ovo kako treba, možemo komotno sledeće sezone u Fiba LŠ. A sad braćo i sestre cigani, uživajte u najvećoj pobedi ove sezone. Laku noć ciganijo moja. Voli vas vaš Čočo!!! ❤️

• Like 1
  • Love 4
Posted

Neverovatna pobeda koja vraca osmeh na lice, cista kao suza uz sjajnu pripremu meca i neosvrtanje na bratski pogled ispod oka na nasu trenutnu situaciju.

Ajd pa da sada krene pozitivna energija i da koliko je moguce rastemo uz sve lose okolnosti.

• Like 2
Posted

Znam da vrv smaram sa ovim trojkama, ali stvarno smatram da trice psiholoski lome protivnika i dizu svoju ekipu.

U prva 3.5mins poslednje cetvrtine, 4 trice i to ovim redom: Jago, Neda, Kenan, Kenan.

I sa +3 ides na +13.

• Like 26
  • Love 3
Posted
Just now, BojanaCZV said:

Znam da vrv smaram sa ovim trojkama, ali stvarno smatram da trice psiholoski lome protivnika i dizu svoju ekipu.

U prva 3.5mins poslednje cetvrtine, 4 trice i to ovim redom: Jago, Neda, Kenan, Kenan.

I sa +3 ides na +13.

Ubijaju u pojam. Lično obožavam ekipe koje su jake u tom segmentu igre. 

• Like 17
Posted

Ludu ekipu imamo, nikad ne znaš šta da ocekujes od nje. Iskreno, zbog toga mi je i padalo napamet da bi ovako nešto moglo da se desi, ali ovo je stvarno vrhunski bilo. Sferopulos kao da bolje spremi utakmice kada smo totalni autsajderi, kada nam fale igrači ili nam ništa ne ide na ruku, a kad se sva tri spoje, onda se pokaže u najboljem sjaju.

Bravo, nema šta! Izgleda da nam leži Olimpijakos. 😄

• Like 3
Posted

13/26 trice, moralo je da krene vise  to nam je sada neophodno.

Hvala ekipi za poklon mom unuku za drugi rodjendan. 
Idemo dalje, sa ovom ekipom nikad nije dosadno.

• Like 13
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted

Izgleda da je Nedović dobro nabio Kalinu, toliko dobro da je ovaj odigrao jednu od najboljih utakmica. Jeste da se ne vidi toliko na statistici, 5 poena (bez promašaja), 6 skokova i 3 asistencije, ali je zato briljirao u odbrani uz gomilu sitnih poteza i stvari za ekipu. I što je najbitnije bez nervoze.

• Like 29
Posted

Na nedje 3-4 minuta prije kraja ulazi Deda, zaustavlja oba puta mckissija, kasnije dobija loptu pred kraj napada krece u ulaz,hladan kao spricer naravno, roka bacanja, pa opet jos dva.. Nedovic koji promasuje prvi sut,pa daje tezak ulaz, pa onu trojku sipa, pa asistencija za Kenana... Konacno i nasi bekovi da prorade... Brown ,tajming za skok u napadu,pa one odbrane takodje... Rokas brat koji se konacno istinski probudio...zaista utakmica za pamcenje... Ne stigoh prvo da odgledam,momcima svaka cast. Upada mi u oko Kalina dosta puta umjesto laksih bira neka tako losa resenja nejasno mi je zasto, ono kad je dobio tri bacanja, svaka cast jer ga je faulirao sto se bukvalno rijetko desava,ima sansu odma da opali, on izkomplikuje maksimalno zivot, ovo radi na svakoj utakmici, udje u prodor ima cist sut i on ide neku asistenciju koja obicno zavrsi kao promasena akcija ...

• Like 3
Posted

Treba nam ovaj Nedović od večeras koji konstantno probija odbranu, pravi višak i dijeli lopte. Ne kažem da treba da prestane da šutira trojke ali je mnogo opasniji kad to kombinuje sa prodorima. Takav je bio u prve dvije sezone, nadam se da je ostalo još te eksplozivnosti u nogama. 

• Like 18
Posted
5 hours ago, DameTime said:

Ja baš vidim kako ih dobijate večeras, dešavale su se i luđe pobede. Cela sezona je pomalo naopačke 😄

Piši češće pred ovakve utakmice. 😁

• Ha-ha 2
Posted

Košarka možda može da se igra bez centara ali ne može bez bekova. Ovo nam je verovatno najluđa pobeda od kada igramo EL, ona koja se dobija jednom u sto puta. Svaka čast svima, mnogi su odigrali na ivici svojih mogućnosti. Pobeda koja nas pere za mnoge poraze. 

• Like 22
Posted

I da, da zavrsim sa ovom pricom o tricama.

Dok smo bili studenti, ja bila sa svojim najboljim drugom na Adi, Partizanovcem naravno i igrao se neki basket. 

I falio im jedan igrac za 3 na 3 i kao ajde ja da igram, da izvodim loptu i masem rukama sta ti ja znam.

Tu sam se vec bila malo iznervirala, ali sam postovala svoju ulogu do samog kraja.

Na 18:19 nekako lopta dodje do mene i ja vrljnem neku tricu i pogodim.

I kaze lik: tako ti uvek bude u zivotu, uvek te na kraju namesti zensko 😁

• Love 20
  • Pumpaj! 1
Posted

Celu utakmicu sam odgledao hladan kao spricer cekajuci preokret.

Kad je bilo jasno da nema preokreta, bilo kasno da se nerviram.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 18
  • Pumpaj! 1
Posted
17 minutes ago, TB Told said:

Ne znam koliko se ljudi sećaju kad je posle pobede nad Olimpijakosom u Beogradu Rokas prvi prišao Davidovcu i radovao se posle meča sa njim, iako nije dobio ni sekund na tom meču. Na snimcima se večeras videlo da se Dobrić raduje svakoj trojci Rokasa kao da ih je on postigao. Atmosfera među igračima je dobra, ja sam to više puta pisao, vidi se na utakmicama, sve su to ok momci. To što su nekad posle poraza nervozni je sasvim normalno.

Normalno. Kada se gubi, bilo u klubu, bilo u nacionalnom timu, jednostavno se nakupi frustracija i to mora da izađe napolje.

Nekad nije ni loše da se sve otvoreno iskomunicira da bi ekipa mogla da se podigne. Jbt, svi smo se nekad pokačili s nekim kolegom na poslu.

Jedini koji je meni imao previše negativan govor tela je Kalinić, ume baš da "drobi" svima.

Što se tekme tiče, zašto sam bila prilično uverena da dobijate. U ovakvom mečapu kad jedna ekipa skoro pa igra bez centara, dok druga na tim pozicijama ima dominantne igrače, vrlo često prva ekipa "zezne" protivnika tom prinudno niskom petorkom.

Džabe Fall i Milutinov kad su prilično tromi (iako Fall baš pravi probleme

na skoku), Vezenkov je predugo bio indisponiran (i dobro čuvan), a nisu imali klasičnog plejmejkera.

I ovo što Bojana kaže, na svaki pokušaj da se rezultatski vrate ste odgovorili trojkom, tako se najbolje zatvara utakmica.

Da nije bilo trojki Vezenkova, off reb u Q3 i gurkanja sudija, bilo bi "gotovo" mnogo ranije.

• Like 10
Posted

Dodjosmo iz Hale, kakva pobeda, "braca" ispostovala samo tako 😁 i za karte i za utakmicu...

Navijanje kada igraju Oli i Zvezda nesto prelepo ♥️

Ova pobeda leci sve, sav umor i sve lose partije od pre par nedelja 🔴💪

• Like 13
  • Love 8
Posted

Да се и ја јавим да бих појео сва говна која сам претходно изасрао, што ми никад није било драже. Херојска победа, сви су дали допринос, мада сам пар пута накршио Јага, Брауна и Недовића, али кад се игра оваква одбрана и наметне овакав ритам, нема се шта замерити. Гидра и Деда су били невероватни, и хвала Богу да се отчеписмо у 4/4. Буквално размишљам пред крај, зашто увек прангијање, зашто не бацања кад су у бонусу, време ради за нас? Као да су ме чули и Деда је пресудио са шприцер бацањима. Сада се Виртус мора некако добити, само да се не проспемо у свом стилу на утакмици где се очекује победа.

• Like 2
Posted

Imamo mnogo igraca koji uzivaju u brzoj igri, Kodi, Rokas, Nedovic, Jago, Petrusev. Procvetaju kada se trci, skace i sutira, kad imaju pravo na gresku i ne zavrsavaju akcije u 22-23 sekundi nakon besomucnog hoblovanja u mestu.

Mogli bi i morali da ubrzamo igru, ono bunarenje na Kalinu da se guzici i centarsutevi na centre su nam ionako provaljeni. Delovalo je da smo gotovi, ova tekma nas je ozivela u svakom smislu.

• Like 19
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 3