Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

469 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      85
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, TB Told said:

Ako im veruje neka mu igraju i drugo poluvreme. 

Ovo se odnosi najviše na Davidovca koji je simbol mediokritetstva u klubu i pravi odraz stanja u državi. 

Dobio je trogodišnji ugovor na podobnost. 

Izjavio pre 20 dana da ga mrzi da igra Evroligu jer je previše intenzivna. 

Protiv Cedevite smo primili trojku jer krenuo u svlačionicu umesto da čuva igrača, a večeras su dali najlakša tri poena na utakmici jer ga je mrzelo da krene ka igraču da pravi faul, već je čekao da se podigne na šut. 

Žali bobe svakog dinara koji taj trut primi od Zvezde. 

• Like 1
Posted (edited)

Fali nam lider spolja, igrac koji moze da preuzme odgovornost i pogodi, kad je frka. Dakle neki pandan Petrusevu unutra, samo sa jacim karakterom. Kodi, Jago, Kenan, Nedovic - bukvalno se ne zna ko je manji lider u bilo kom smislu. Na sve to, nisu nazalost ni neki kvalitet. 

Ne svidja mi se ni Janisovo izdrkavanje na price oko ambicija i ciljeva. To sto bi on da se pere sad jer su kola krenula nizbrdo, i sto spusta ocekivanja - mi je bas lejm. Preuzmi odgovornost, jebali te i virusi i svi ti alibiji.

Petrusev se razboleo, ide s utakmice protiv Cedevite - drzi se za stomak. Kao ja kad sam u osnovnu isao, pa foliram. Jebote, sportista si, kakav si virus zakacio da ne mozes da hodas 10 dana vec? 

Teodosic siluje, ali sad nije ni sve ovo fer prema njemu. Ne igra, a onda ga Janis izvadi iz naftalina kad je frka i ocekuje da resi. Prvo se salje losa poruka ostalih igracima, drugo stavlja se Teodosic da radi nesto sto vec dugo ne moze. Ne pomaze ni Kalinic koji je bukvalno toliko nervozan da postaje igrac kog ne zelis u zavrsnici. Konstantno siri ruke, pickara se sa sudijama, gubi fokus. Ipak, i on radi nesto sto inicijalno ne bi trebao, jer isto kao i Teodosic prosto vidi da ovi spolja koji su bili predvidjeni za to qrca ne mogu.

Ne znam vise ni po cemu je Kenan bolji od Nedovica. Isto sranje drugo pakovanje. Doprinese svaku trecu, nekad nekog natrpa, ali u odbrani los, u napadu sporadican trojkas. 

O Kodiju je vise suvisno pricati. Nije ni ta kreacija problem koliko je on decko tremaros i koliko se plasi. Totalno ne veruje sebi. A to nije slucajno i te price da samom sebi nabija pritisak su smesne, jer to moze da traje odredjeni period. Vise mislim da je on prosto skapirao da je dobio vecu ulogu od one koju kvalitetom zasluzuje i da sad vise ne zna ni kako da doprinese.

Edited by Markoss
  • Like 19
Posted
4 minutes ago, Dobri25 said:

Jos jedna utakmica koju je trener izgubio. Vrhunac svega je sto Kalinic ne dodaje loptu u zadnjem napadu. 

Vrhunac je brate moj napaceni dobricev shut preko gola i faul za tri slobodna bacanja davidovca. Zvace zvakicu,smeska se,neobavezna kosarka,plata na vreme...sta ga briga

• Like 3
Posted

Da li je neko gospodinu Sferopulosu rekao da mi do sada ni blizu ovih ulaganja nismo bili? 

Ponavlja već nekoliko puta da nismo ekipa koja je do sada zabeležila pobedu u PO. Dejan Radonjić je imao 3-4 miliona budžet i OK, tu nije realno, ali ti treneru imaš 23 miliona. Ko ti je kriv što si sastavio ekipu kakvu si sastavio. Sve sami izgovori.. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Ne znam sta bih rekao o Sferi a da ne budem banovan

Kakav god bio Gidra ne mogu da shvatim da igrac koji igra najbolju odbranu guli klupu dok na terenu citavo poluvreme briljiraju Deda i Dobric i sta bude, primas 48 za poluvreme 

Pa jbmu mater 

Toliko me sve nervira da me jedino drzi pumpanje 

Zapravo jedino pozitivno da se to culo u Areni

12 minutes ago, JPM said:

Nemam opciju lajkovanja.

Vi?

Isto

• Like 2
Posted

Nista, idemo dalje. Šok terapija sa Duškom je svojevremeno uspela. Sada je vecina protiv toga, mozda je tako i bolje. Neka Sfero izgura do kraja, pa u novu sezonu da mu sirotom niko ne namece igrace. Valjda su mu sada sve nametnuli.

Raskinuti ugovore sa svim domacim igracima. Filipa ne racunamo da ce ostati, Kalina eventualno da ostane. Covicev amanet razbucati na komadice.

• Like 6
Posted
10 minutes ago, srlepajce said:

Toliko me sve nervira da me jedino drzi pumpanje 

Zapravo jedino pozitivno da se to culo u Areni

Koliko se zaista culo? Nit sam mogao da idem u Arenu, niti da gledam kako valja, sve nesto u prolazu, tek jedno 10ak minuta drugog poluvremena... 

Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Kakav god bio Gidra ne mogu da shvatim da igrac koji igra najbolju odbranu guli klupu dok na terenu citavo poluvreme briljiraju Deda i Dobric i sta bude, primas 48 za poluvreme 

Prve minute je dobio na 3.50 kraja treće, a onda je odigrao 2/3 preostalog vremena. Baš primer racionalne raspodele minuta.

Meni je Dobrić simpatičan igrač, trudi se ma koliko igrao, uvek je podrška drugim igračima, sve suprotno od parnjaka iz domaće osnove koga mrzi da se trudi, ali koja je poenta da jedne nedelje bude starter na dvojci, pa kad se vidi da ne ide, onda da mu se traže minuti na trojci, gde je evo danas ekipa bila na - 11 za njegova 3.5 minuta. 

Posted

Mi smo utakmicu izgubili u zadnja dva minuta 2/4.

Prvo poluvreme smo trebali da vodimo bar 5 ili 6 razlike a izgubili smo 48-45. Nismo ni bili u bonusu kad su prvo Kenan za dva bacanja a posle Davidovac za tri bacanja napravili kretenske faulove što im nije prvi put.Toliko odsustvo koncentracije (Kenan) i fokusa i riljanja i hrabrosti (Davidovac).

Ja još ne verujem kakve rotacije vrši Grk.Neverovatne stvari.

Može neko da igra 20 min poluvreme pa da ga nema do sledeće tekme.Nw razumem ovo rasporedjivanje minuta ,ne preko 25.Sad kad se skraćuje rotacija ,dize minutaža nosiocima ...ah da pa kod nas se i ne znaju. Nosioci i hijerarhija.

• Like 2
Posted

Срамота, и то покушавам да се суздржим и будем благ. Дефинитивно је за студију како смо се од екипе која је на херц извукла немали број тешких победа претворили у ову бедну скупину безмудаша, дефетиста, бескичмењака и што је најгоре, безмозговића. Да сам Гедраитис, тражио бих клуб још од вечерас кад уместо мене и пре мене игра један Давидовац. Кумић добро отвори па опет кад је густо примени магију и нестане са терена у 2. полувремену. Јесте му била боља статистика, да не испадне да је лагао на инстаграму. Петрушев да смањи курчење, закључа се у халу и не излази док не навежба пристојно бацања, оно гурање лопте је за лупање по џепу. Миша Квачило изједначује за делиријум и онда у тренуцима кад треба да будемо најстрпљивији баца две лопте у бунар. Калина који је целу утакмицу пренервозан и матора екипа која се понаша као да су клинци из Меге. Сферопулос да престане да тражи алиби и да објасни најпре ротације, а потом и акцију у којој на 7 секунди кумић иде на још један пас и практично чека фаул. На крају, брз опоравак момчини Џоелу, најбољем и најпоштенијем играчу откад је ту код нас. Плашим се да смо изгубљени без њега и за много више од ЕЛ. Само да се опорави што пре.

• Like 1
Posted

Mislim da poslednja dva napada Armanija u prvom poluvremenu najbolje ilustruju o kakvoj se ekipi radi i na koliko niskom nivou smo što se tiče taktičke obučenosti. 

Imamo jedan faul u tom momentu, i  mogućnost da im još 3 puta prekinemo napad do bonusa.

I šta bude? Puštamo Šildsa da krene na ulaz gdje lagano iznudjuje 2 bacanja.

Nakon toga vjerovatno i potez utakmice, nažalost.

Dejan Deda Davidovac, koji nekom magijom već 10 godina igra EL, pravi nonšalantan faul na 12m od koša i usput diže ruku dok se igrač najlaganije podiže na šut. 

Za mene je to, da budem iskren, neprihvatljivo i na juniorskom uzrastu. Ne bih se libio da takvog igrača eliminišem. Prije svega zbog kurcobolje, pa onda ostalo. 

Da ne spominjem pomračenja mozga gdje Dobrić maši čitav koš. "Nije mogao bio je sam".

Onda on i Kenan preskaču da dodaju pas Petruševu koji je sam samcat pod košem.

Ajde da su klinci pa da kažeš pojeo ih pritisak. To su igrači koji imaju 10 sezona u EL. 

Nevjerovatno, braćo i sestre. 🤷

• Like 7
Posted
20 minutes ago, Tormund said:

Da li je neko gospodinu Sferopulosu rekao da mi do sada ni blizu ovih ulaganja nismo bili? 

Ponavlja već nekoliko puta da nismo ekipa koja je do sada zabeležila pobedu u PO. Dejan Radonjić je imao 3-4 miliona budžet i OK, tu nije realno, ali ti treneru imaš 23 miliona. Ko ti je kriv što si sastavio ekipu kakvu si sastavio. Sve sami izgovori.. 

Da baš je grk sastavljao ovu ekipu. Čović mu je ostavio Teodosića, Nedovića, Davidovca,Jaga, Mitrovića, Litvanca.. Dan pre nego što je otišao uterao i Dobrića. Grk je promašio Kodija i olupinu Brauna. Mislim, ne treba baš svašta pričati.

• Like 1