Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Ove forice na temu Nedovica i menstruacije su em na nivou velikog odmora i zajebavanja III-2 vs III-3 em odvratne i na kraju dana mizogine do koske. Svaka cast.

• Like 20
  • Thanks 3
Posted
Just now, NMX said:

Ove forice na temu Nedovica i menstruacije su em na nivou velikog odmora i zajebavanja III-2 vs III-3 em odvratne i na kraju dana mizogine do koske. Svaka cast.

I vreme je da krenete ozbiljnije da ih kažnjavate jer očito upozorenja ne daju rezultate.

• Like 4
Posted

Nego, zanimljive kvote na otvaranju, za utakmicu u cetvrtak. Vise nam veruju kladionice nego sto verujemo sami sebi. 

Screenshot_20250309_194151_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

• Like 1
Posted
Just now, NMX said:

Nego, zanimljive kvote na otvaranju, za utakmicu u cetvrtak. Vise nam veruju kladionice nego sto verujemo sami sebi. 

Screenshot_20250309_194151_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Vjeorvatno sa pretpostavkom da Mirotic ne igra.

Ako njega potvrde da ce igrati ide na egal kvota, jer su i oni kleti raspad.

• Like 4
Posted

Kad predsednik kluba odredi da u timu moraju da budu Teodosic,Mitrovic,Nedovic,Davidovac,Lazic,Dobric,Plavsic,Kalinic,Jago,onda je tesko da sa parama koje preostanu sastavis plej of ekipu..i to sve pod uslovom da je i strance (samo)on birao,u sta sumnjam..

..Ne branim ga,sam je pristao,ocito je da mu u ovoj fazi karijere sportski uspesi nisu ni priblizno vazni kao novac..Samo je besmisleno mu spocitavati nestrucnost,neznanje..Sumnjam da bi sa ovom grupom igraca bilo ko postigao vise...

• Like 1
Posted
16 minutes ago, bodo said:

Abolirati trenera krivice zašto mu ekipa ovako izgleda u važnom trenutku sezone je neozbiljno. Ne znam šta bi moglo najbolje razdrmati ekipu u ovom momentu. Ali ovo neminovno vodi u propast. 

Postoji valjda nešto između pozivanja na odgovornost i otpuštanja trenera u martu? Šta dobijate time?

Opet preuzme onaj ko "nije selektirao ekipu", nešto uradi i to na konto rezultata svog prethodnika (budimo realni, Sferopulos je i nešto dobro radio), na leto se priziva da taj novi čovek selektira ekipu, napravi neki rezultat na jesen i bude se u fazonu ostani, eh šta bi bilo da je on radio selekciju, gde bi nam bio kraj, selektira ekipu, par poraza i opet šilbovanje trenera...

Ako se taj trend nastavi, nijedan ozbiljan EL trener ne treba više da dođe u KKCZ. Sfero je dobar trener, nije vizionar ali većina EL trenera to i nije, radi s onim što ima. I ne može da napravi NBA ekipu ako nema igrače sa potencijalom za to.

Ok, loše je, ali jako je kataklizmično izjaviti da ovo neminovno vodi u propast.

• Like 6
Posted

Nisam ni znao da je tekma jbt. 

Baš sam obezvoljen nakon Žalgirisa. Čini mi se da smo u tradicionalnom kanalu iz kog se nikad ne vratimo. 

• Like 4
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Nakon sledeće tri pobede u EL veličaćemo i trenera i igrače 

Ja nemam problem sa time. Kada pobeđuju treba ih veličati, kada gube treba ih kritikovati. Što je to loše?

• Like 3
Posted

Neverovatno, kao da se u sportu ne desavaju smene trenera, pa bi smena Sfera bila epski skandal. Onda neka svi klubovi u svim sportovima krenu tom logikom da se smenom nista ne dobija, da je to neozbiljno.

Postenije je reci da nemamo para za novog trenera, a plus da i Sferu onda dodjemo para zbog ugovora. I to je sasvim ok, a ne ovako da nema svrha menjati ga i slicno

• Like 2
Posted

Ljudi, mi se raspadamo i ne igramo ništa od pre kupa. Od onog poraza protiv Budućnosti u Pioniru.

Kup je samo zamaskirao malo raspad jer smo dobili mrtvi partizan sa 6 igrača gde pritom nisu mogli da pogode ništa.

Posted

Janisov izraz lica na kraju utakmice sve govori. Nisu problemi u igri nastali posle Niša, već i pre toga. Imao sam osećaj da će puknuti i da ćemo zaređati sa porazima. Sve manje igrača daje doprinos, a nemamo nekog pojedinca koji će sam rešavati ovakve utakmice. Sigurno nismo slučajno na 16:12 u Evroligi, tim ima svojih kvaliteta, ali samo kad većina da svoj doprinos na terenu. U takvim situacijama smo odigrali nekoliko odličnih utakmica, Fener, Monako, Bajern, Olimpijakos, Barselona, Pariz u Beogradu drugo poluvreme,  pa i Panatinaikos bez obzira na poraz. Dobro je što je Kalinić odigrao odličnu utakmicu, ali moraju i ostali da se priključe. Delujemo raštrkano, razbijeni na deliće, ali nije još uvek kasno, ima vremena Janis da nas sastavi.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Postoji valjda nešto između pozivanja na odgovornost i otpuštanja trenera u martu? Šta dobijate time?

Opet preuzme onaj ko "nije selektirao ekipu", nešto uradi i to na konto rezultata svog prethodnika (budimo realni, Sferopulos je i nešto dobro radio), na leto se priziva da taj novi čovek selektira ekipu, napravi neki rezultat na jesen i bude se u fazonu ostani, eh šta bi bilo da je on radio selekciju, gde bi nam bio kraj, selektira ekipu, par poraza i opet šilbovanje trenera...

Ako se taj trend nastavi, nijedan ozbiljan EL trener ne treba više da dođe u KKCZ. Sfero je dobar trener, nije vizionar ali većina EL trenera to i nije, radi s onim što ima. I ne može da napravi NBA ekipu ako nema igrače sa potencijalom za to.

Ok, loše je, ali jako je kataklizmično izjaviti da ovo neminovno vodi u propast.

Jesam li ja eksplicitno napisao da sam za smjenu trenera možda ili sam rekao da ne znam šta može najbolje razmrdati ekipu u ovom trenutku. A rekao sam da ova igra vodi neminovno ka neuspehu. 

Posted
19 minutes ago, berti said:

sve da najurimo, neka ga trener. 

Ne baš sve, ostaviti Bolomboja i ako je moguće Petruševa.

Posted
1 minute ago, Bruda said:

Ne baš sve, ostaviti Bolomboja i ako je moguće Petruševa.

Ostavio bih Bokija, Petruseva i Kodija, kao drugog pleja

• Like 2
Posted
17 minutes ago, berti said:

Dobro, da li postoji crvena linija uopste po pitanju trenera? Da li ima podrsku taman da izgubi narednih 5 utakmica? Ako je tako, onda sve ok. Šta ga onda uopste kritikujemo.  Znaci, igraci ne valjaju, trener je dobar i nezamenljiv. Onda kao komsije, sve da najurimo, neka ga trener. 

Postoji razlika između kritike i traženja da mu se "skine glava". Kritike mogu da budu korisne, dok histerija i traženje da se trener smeni pred kraj sezone ne donose ništa. Od prvog Radonjićevog odlaska ide ta potraga za trenerom koji ima čarobni štapić i do sada nije bila uspešna.

• Like 7
Posted
1 minute ago, berti said:

Ostavio bih Bokija, Petruseva i Kodija, kao drugog pleja

Petruševa da ali nakon ozbiljnog razgovora o njegovom ponašanju i pristupu

• Like 1
Posted
3 minutes ago, bodo said:

Jesam li ja eksplicitno napisao da sam za smjenu trenera možda ili sam rekao da ne znam šta može najbolje razmrdati ekipu u ovom trenutku.

Iskoristila sam tvoj post da se nadovežem na ono što se piše na temi. 

3 minutes ago, bodo said:

A rekao sam da ova igra vodi neminovno ka neuspehu. 

Napisao si da vodi ka propasti, zaista ne vidim prostor za toliko kataklizmične procene.

Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Postoji razlika između kritike i traženja da mu se "skine glava". Kritike mogu da budu korisne, dok histerija i traženje da se trener smeni pred kraj sezone ne donose ništa. Od prvog Radonjićevog odlaska ide ta potraga za trenerom koji ima čarobni štapić i do sada nije bila uspešna.

Slazem se, ali vidimo da posle svih kritika situacija je sve gora i gora. Ja ne mogu da shvatim da ne treba da postoji odgovornost, a cim trener moze da radi sta god hoce, a da ne snosi posledice toga, onda jbg.

Ok, ako ti imas apsolutno poverenje u trenera, onda super. Ka bih najvise voleo da gresim u proceni da cemo sve gore i gore izgledati

Posted

Problem sto od kad su bekovi poceli ovako da se raspadaju, svi skupljaju, na Bokiju uvek tri igraca, tesko da on bilo sta moze da uradi u ovom delu sezone. Ta nemoc bekova da bilo sta daju ili odbrane se jako lako propagira na ostale igrace, jer u napadu svi skupljaju maksimalno a u odbrani ih zaobilaze kao čunjeve.

Posted

Sad je potrebno stati iza trenera i igraca i dati im maximalnu podrsku. 

U kanalu smo zestokom ali nije nista jos uvijek izgubljeno.

U cetvrtak protiv Milana da gori Arena i da se nekako dobije pa od toga graditi dalje.

• Like 23