Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

1 hour ago, СтелаРоса said:

Najjadnije od svega je sto je napravljena takva atmosfera da ce pobeda Partizana biti cudo nevidjeno i taj nebitni trofej ima da se slavi danima i prepricava trenersko umece Obradovica, a u slucaju poraza se bukvalno nista nece desiti jer je teren vec pripremljen za isti. Neverovatna manipulacija. 

To je samo pokušaj da se napravi odstupnica. I to neuspešni, jer je svima jasno koliko će eventualni poraz da ih zaboli. Slažem se da bi eventualna pobeda bila slavljena kao vrhunac Obradovićevog povratka u Partizan.

• Like 2
  • Ha-ha 1

1 hour ago, СтелаРоса said:

Vidimo ovde na forumu gde su vecina normalni ljudi koliko se ispizdi zbog ovakvih izjava pojedinaca, a zamislimo tek kako iste uticu na one kojima je pravljenje nereda na utakmicama kao dobar dan, a koji ce sigurno danas biti u hali. I onda neko pita ko seje mrznju? Zeljko Obradovic seje mrznju. Sada nema Covica i saopstenja, ali se nastavljaju kenjanja po konferencijama, optuzivanja, targetiranja sudija, unapred omalovazavanja Zvezdinih potencijalnih pobeda. Ovoliku bahatost jednog trenera ne pamtim da sam video u srpskom sportu. Cetiri godine iz sezone u sezonu sve veci budzet, dobijes sta hoces i izvrtis 30 igraca kako ti volja, vristis na utakmicama na sudije koje ne smeju da ti daju tehnicku, novinari ne smeju nista da te pitaju posle poraza ili neuspeha, prozivas na konferencijama te iste sudije, takmicenja iz kojih bez ikakvih sankcija istupas, navijace, atmosferu, omalovazavas protivnicke igrace i kolege trenere svojim izgovorima... I sebi dajes za pravo da pitas ko seje mrznju? Neverovatan jaz izmedju sportskog maksimuma i ljudskog minimuma. Najjadnije od svega je sto je napravljena takva atmosfera da ce pobeda Partizana biti cudo nevidjeno i taj nebitni trofej ima da se slavi danima i prepricava trenersko umece Obradovica, a u slucaju poraza se bukvalno nista nece desiti jer je teren vec pripremljen za isti. Neverovatna manipulacija. 

Ali ustane i maše rukama navijačima da ne vredjaju i ne gadjaju igrače Zvezde....šta on može više od toga.

• Like 2
  • Ha-ha 2

9 hours ago, Mile1 said:

Najvise me nervira sto moram da biram reci za Zeljka kako ne bi bio banovan. Bilo bi me sramota da jedna takva osoba bude trener kluba za koji navijam od malena

Bas to. Mozemo biti ponosni sto su sve ove godine gospoda bila na mestu trenera Zvezde. Radonja, Sakota, Saša, Dusko, Sfero... Nikada nijedna potcenjivacka rec o protivniku, nikada unapred kuknjava, nikada losa rec o protivniku... Vise je Zeljko na samoj jednoj konferenciji za štampu izrekao gadosti nego sto su nasi treneri mozda pomislili da kazu.

• Like 18
  • Thanks 2

Za mene licno kao navijaca Zvezde je izuzetno bitno da pobijedimo veceras i osvojimo trofej koji ulazi u istoriju naseg kluba.

Takodje mi je izuzetno bitno da posle onog evroligaskog poraza od njih kod kuce ove sezone ovo bude treci vezani derbi u kojem cemo ih dobiti.

Nista manje bitno je da bi pobjedom dosli do 11 pobjeda u 12 zadnjih derbija (11-1 skor).

Dodao bih da ako ne igra Dobric nama fali 5 igraca sto znaci da nismo u idealnom sastavu (mislim da si njihovi izostanci veci).

Nisu slucajne ovakve konferencije svako malo i nadam se da cemo mu pruziti jos prilika da ispada ovakav kakav ispada 😂

Do pobjede momci i samo jako od starta,napred Zvezdo 💪❤️

• Like 5

Само један мали подсетник, вечерас Партизану не играју Лундберг, Бонга, Дејвис, Мајк због правила о броју странаца и Ниликина који је једини повређен. 

Звезди не игра Лазић, Даум, Рокас, Браун и Добрић вероватно. 

То је 5 играча и на једној и на другој страни, сад што неко не води рачуна о правилима за домаћа првенства, него их пасивно бојкотује, баш ми их жао нешто. 

Вечерас никад јаче да се стане на пут бахатим покушајима притиска на судије и са конференција и са других места. Прошле године је било суђење никад боље у финалу, изгубили су и сви знамо шта је било после на конференцији. 

Не наседајмо на приче "није нам битан куп" желе свим силама да га освоје и да се после сладе. Само храбро, плаше се новог пораза зато и кукају унапред. 

Edited by СамоТи3
  • Like 14

Већ је показано колико је све небитно прављењем алибија и за публику и за медије. Најбољи тренер свих мултиверзума је пропустио још једну шансу да сакрије колико је мали, глуп и несрећан човек.

Вечерас победа и први трофеј у сезони. Напред, момци, па на заслужени одмор.

• Like 18

U zadnja 3 kup takmicenja 2 puta su nam iskljucivali trenera na najmanji prigovor sudijama dok su "gospodinu" Obradovicu dozvoljavali poprilicno bahato ponasanje...Nazalost,ovo je poprilicno losa uvertira za vecerasnji mec.Nadam se da ce svi zivi i zdravi izaci iz hale i da ce se utakmica privesti kraju bez vecih incidenata.

• Like 6

11 hours ago, Smrtokapa said:

Željko je video da je pumpanje ovih dana u modi, pa je rešio i on, ali nije on lik koji to ume da radi sa stilom jbg.

Iskulirati taj šum, sutra je sportska priredba, tu da se lepo ide na pobedu, a pumpamo na drugoj lokaciji.

Nikad ne bih kupio coin koji on pumpa 🤣🤣🤣

Toliko loše to radi da mu nijedan grobar u to ne veruje. 

Tužno je da najveći trener u Euroligi tako razmišlja...deluje da nije samo iz mržnje prema našem klubu,već sto ne ume da gubi pa tako pravi odstupnicu.

Bilo je sličnih komentara i u Turskoj i u Grčkoj. 

U svakom slučaju mi da pobedimo pa makar to bilo i uz "pomoć " sudija!!!

• Like 4

13 hours ago, Dzo23 said:

Bila je jedna lepa objava. Objava koju je dao Spartak i napisao košarka u Srbiji. Mi oćemo da pričamo kako su srpski igrači igrali. Sa druge strane, mislim da nema respekta. Da li igraju srpski igrači ili ne… Karlik 15 minuta, Sterling Braun 16, Tajrik 17, Vašington 22… Ko je izneo utakmicu? Da proverimo pasoše ovih drugih. To bi verovatno bilo zanimljivo.”

Obradović je uveren da je Crvena zvezda Meridinabet veliki favorit.

“Preiskusni igrači koji su odigrali mnogo finala, osvojili mnogo trofeja. Oni su u ogromnoj prednosti, a to ne znači da mi nećemo dati svi od sebe. Ajde probajte da nađete još jedan kup u svetu gde tim igra tri dana zaredom. Sve zemlje pogledajte, probajte… Vi ste novinari, vi probajte. Ja sam probao i nisam našao. Žreb je bio takav, sve je na strani Zvezde. Interesantno i ko su sudije. Niko lepše ništa nije uradio od Spartaka, da stavi sliku i napišu košarka u Srbiji”.

Ljudi moji, jel moguće da je ovoliki smrad? Čemu sve ovo?

Govnar.

• Like 2
  • Love 2

Kukanje je bilo rezervisano uglavnom posle utakmice,  sada se prešlo i pre meča. Za svaki slučaj. Napravljena je vin-vin situacija. Ukoliko se dobije,  pa to je Zeljkova magija, pa dobio sa 4 igrača, pa igrao tri meča za redom, uništio čovicev sistem. BOG.

Ukoliko se pak izgubi, ide spin , jel lepo Zeljko rekao na konferenciji šta će biti, na vreme je upozorio šta se sprema, covic, pa covic, pa sudije.

Ali treba i ovo razumeti. Svake godine se pojačava budžet, menjaju igrači, raspušta ceo tim, a trofeji izostaju.  Ipak se oni broje, kakvi su takvi su. Sport se igra zbog trofeja. A kad na sve to dodaš i serije poraza od najvećeg rivala u međusobnim duelima, onda i ne cude ovakve izjave . 

Samo naši ljudi treba da shvate da mi nismo favoriti i da će biti lako. Kao što su i pisalo, oni igraju sa skraćenom rotacijom i kad su u full sastavu, pa ova 4 stranca bi im i tada igrala na full minutazi i podnela najveći teret.

Svaka čast našim momcima i pre svega treneru što se gospodski drže, ćute i rade pošteno. Nikad ne upiru prstom, već gledaju svoje dvoriste. Ne kukaju, ne traze krivca u drugom za svoje greške.

Šta god da bude momke treba podržati.  Doneli su nam mnogo radosti u duelu sa njima ovih godina kada su umislili da su najbolji na svetu po izjavi od svog igrača.

Ne može se ni stalno pobedjivati i osvajati. Uzeli smo 4 uzastopna kupa kako se Željko vratio.  Dobili 11 derbija od 12.....8 uzastopnih pobeda, 11 titula od mogućih 12.....kud ćeš više.

Samo podrška momcima i bez naricanja. 

• Like 22

49 minutes ago, propolis said:

Nikad ne bih kupio coin koji on pumpa 🤣🤣🤣

Tužno je da najveći trener u Euroligi tako razmišlja...deluje da nije samo iz mržnje prema našem klubu,već sto ne ume da gubi pa tako pravi odstupnicu.

Bilo je sličnih komentara i u Turskoj i u Grčkoj. 

Ma to nema veze sa nama. Takav je lik. Setite se fijaska sa reprezentacijom pa okrivio sve samo sebe nije. Samo sad njegovo ponasanje i egoizam ima puno vece implikacije jer je ovo odnos dva rivala, i gdje su strune vec odavno zategnute. 

No dosta o njemu...

Treba svakako dati sve od sebe da se uzme kup i podigne visoko Zuckova levica. 

• Thanks 1

1 hour ago, No name said:

Kukanje je bilo rezervisano uglavnom posle utakmice,  sada se prešlo i pre meča. Za svaki slučaj. Napravljena je vin-vin situacija. Ukoliko se dobije,  pa to je Zeljkova magija, pa dobio sa 4 igrača, pa igrao tri meča za redom, uništio čovicev sistem. BOG.

Ukoliko se pak izgubi, ide spin , jel lepo Zeljko rekao na konferenciji šta će biti, na vreme je upozorio šta se sprema, covic, pa covic, pa sudije.

Ali treba i ovo razumeti. Svake godine se pojačava budžet, menjaju igrači, raspušta ceo tim, a trofeji izostaju.  Ipak se oni broje, kakvi su takvi su. Sport se igra zbog trofeja. A kad na sve to dodaš i serije poraza od najvećeg rivala u međusobnim duelima, onda i ne cude ovakve izjave . 

Samo naši ljudi treba da shvate da mi nismo favoriti i da će biti lako. Kao što su i pisalo, oni igraju sa skraćenom rotacijom i kad su u full sastavu, pa ova 4 stranca bi im i tada igrala na full minutazi i podnela najveći teret.

Svaka čast našim momcima i pre svega treneru što se gospodski drže, ćute i rade pošteno. Nikad ne upiru prstom, već gledaju svoje dvoriste. Ne kukaju, ne traze krivca u drugom za svoje greške.

Šta god da bude momke treba podržati.  Doneli su nam mnogo radosti u duelu sa njima ovih godina kada su umislili da su najbolji na svetu po izjavi od svog igrača.

Ne može se ni stalno pobedjivati i osvajati. Uzeli smo 4 uzastopna kupa kako se Željko vratio.  Dobili 11 derbija od 12.....8 uzastopnih pobeda, 11 titula od mogućih 12.....kud ćeš više.

Samo podrška momcima i bez naricanja. 

U vezi njihove rotacije,njihova igra će pasti kada im se svi vrate,on bolje funkcioniše sa skraćenom rotacijom.I prošle sezone su se raspali kada im je došao Smit i svi se oporavili.

Tako da najopasniji su sa ovako kraćom rotacijom, a opet imaju 7-8 upotrebljivih igrača, tri najbolja,Karlik,Tajrik,Sterling,plus Wasington,Vanja,Pokuševski,Koprivica,Lakić,Nakić,malo li je..

• Like 1

16 minutes ago, Čvarkov said:

Na ove konferencije treba odgovoriti na terenu. Pobediti ga u svakom takmičenju i gde god da se ono igralo. Da li su to radničke sportske igre, međuškolsko takmičenje ili put oko sveta ispred zgrade. Nebitno! Večeras su bitne dve pobede, u Nišu i Kragujevcu!

Naravno da treba da se na terenu pobedi i to je do igraca i strucnog staba.

Po meni je veci problem to sto na konferencijama niko od novinara ne sme da ga pita "dokle vise sa lazima".Zar niko od njih nema pojma da je Zvezda 2023 kada je osvojila Kup nije igrala 3 utakmice u 4 dana.Zar je toliko tesko na netu naci da se,recimo u Spaniji isto tako igra.Pa da ga neko podseti na lazi kada nije cuo da je vredjana porodica Nemanje Nedovica.Pa za lazi o prekinutoj uzakmici u finalu KLS kada su mu navijaci naredili da se utakmica ne nastavlja....

Donekle mogu da razumem i novinare.Pretpostavljam pod kakvim pritiscima su oni od strane KK Partizan.Da se setimo samo kakva su pitanja smela da se postavljaju Vujosevicu i sada Obradovicu a sta je sve pitan Dejan,Dusko,Sfero.

• Like 4

Pisalo se ranije samo da ode Covic sve ce biti bolje...evo sada kada je Covic otisao trener protivnicke ekipe na konferenciji prica o svemu samo ne o svojoj ekipi i samo igri.

Ali eto, zivimo u nekom savremenon dobu, pa te proklete drustvene mreze odmah ogole sve gluposti o kojima prica na konferenciji, i bude dostupno vrlo brzo sirim narodnim masama koliko njegova prica veze sa zivotom nema.

Bilo bi interesantno i da mu neki novinar konacno postavi neko smisleno pitanje

Sa druge strane svaka cast nasim momcima i treneru, a ovo saopstenje koje su napisalo iz uprave uopste nije bilo potrebno.I corav covek vidi koji spin ide sa druge strane.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Jbt, nijednu utakmicu na krk nisam pogledao, uopšte me nije zanimalo ali nakon ovih govnarskih pokušaja čini mi se da nešto pocinje da ključa u meni, takvu želju imam da ih veceras naguzimo iako sam sprečen da gledam, da im ne bude dobro, još ako može uz ogroman broj sudijskih grešaka, da kmečanje ne stane barem do sutra. 

• Like 16