Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

23 minutes ago, MarioKempes said:

Nisu prvi redovi do terena, to je Parter 4, iza koša, u gornjoj polovini tog narandžastog dela, kao što je Kooineeperk već napisao.

Hvala... s tim što je taj drugar prevideo da se igra u Pioniru, ali ok, skontao na vreme.

• Like 1

54 minutes ago, Hroničar985 said:

Ako može Jago da čuva bilo koga, može i Teo.

Yago je naravno limitiran, ali ima čvrsto telo, ne možeš baš da ga izbaciš iz defanzivne pozicije. Teo sa druge strane kao da je napravljen od putera.

I dalje mislim da je Brown trebalo da izvisi za kup.

• Like 4

Teodosic ne bi mogao da sačuva u odbrani ni sestre Dabovic , izvozale bi ga kao na ringispilu. Taj nije igrao odbranu ni sa 25 g, a sada će u 38...Pre će neko da se saplete od čunj da postaviš , nego što će on nesto da uradi.  4 Bolomboja ti trebaju na terenu da zatvore taj krater koji imamo sa njim.

Još se izgleda nije oporavio od onih 20 min protiv Makabija,  pa i dalje hvata vazduh i sprema se čovek za Niš.  Prvi derbi su nas igrači KKP urnisali preko njega,  kao i svi što rade,  pa i ti igrači Makabija kada je zadnji put igrao. 

Covek je penzioner,  koji više nije za košarku na ovom nivou. Posle dva prelaska na polovinu protivnika njemu je duša u nosu. Više ni loptu nije u stanju da prenese nego to radi Yago, dok se on pomera na poziciju 2, gde više ulaz ne koristi nego se oslanja na šut...

Covek je i prošle godine debelo zabušavao, igrao kad je hteo, bio povredjen kad je hteo, I samo zahvaljujući Yagu mi smo isčupali sezonu. Momak je trebalo da bude TRECI PLEJ, a na kraju je bio prvi, uz to bio MVP aba lige plej offa. I sad ide Miša da digne trofej ??? Malo morgen će biti. Ako udjemo u finale i naletima na KKP ima da nas udave sa mišom, gde će svaki proveden minut na terenu biti koban. Jedino ako ne planiraju da Cody igra 40 min.

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Yago je naravno limitiran, ali ima čvrsto telo, ne možeš baš da ga izbaciš iz defanzivne pozicije. Teo sa druge strane kao da je napravljen od putera.

I dalje mislim da je Brown trebalo da izvisi za kup.

Braun daje mogucnost da se igra u visokim petorkama, sa Segijem i narocito Dedom "na 2", kao i da Filipa vise gledamo na 5.

Bez njega bi sve minute iza Filipa na 4 morao da skuplja upravo Deki, cak mozda i Kalinic.

Bolje ovako, ionako ce utakmica ako se mi pitamo biti hrkljus ko i poslednji put. U takvim okolnostima vise smisla ima voditi Brauna nego Yaga ili cak Kenana.

Iskreno, ja sam ocekivao da upravo Kenan otpadne i da njegove minute podele Kodi, Jago i Neda.

1 hour ago, No name said:

Teodosic ne bi mogao da sačuva u odbrani ni sestre Dabovic , izvozale bi ga kao na ringispilu. Taj nije igrao odbranu ni sa 25 g, a sada će u 38...Pre će neko da se saplete od čunj da postaviš , nego što će on nesto da uradi.  4 Bolomboja ti trebaju na terenu da zatvore taj krater koji imamo sa njim.

Još se izgleda nije oporavio od onih 20 min protiv Makabija,  pa i dalje hvata vazduh i sprema se čovek za Niš.  Prvi derbi su nas igrači KKP urnisali preko njega,  kao i svi što rade,  pa i ti igrači Makabija kada je zadnji put igrao. 

Covek je penzioner,  koji više nije za košarku na ovom nivou. Posle dva prelaska na polovinu protivnika njemu je duša u nosu. Više ni loptu nije u stanju da prenese nego to radi Yago, dok se on pomera na poziciju 2, gde više ulaz ne koristi nego se oslanja na šut...

Covek je i prošle godine debelo zabušavao, igrao kad je hteo, bio povredjen kad je hteo, I samo zahvaljujući Yagu mi smo isčupali sezonu. Momak je trebalo da bude TRECI PLEJ, a na kraju je bio prvi, uz to bio MVP aba lige plej offa. I sad ide Miša da digne trofej ??? Malo morgen će biti. Ako udjemo u finale i naletima na KKP ima da nas udave sa mišom, gde će svaki proveden minut na terenu biti koban. Jedino ako ne planiraju da Cody igra 40 min.

Je l ti nije glupo da tako pricas o jednom Teu, narocito sad kad je jos malo pa godinu dana od kako nas je svojerucno, povredjen, doveo do prvog trofeja u sezoni, bas u Nisu.

Minuli rad se ovde ceni manje nego u Dalasu, svega mi..

• Like 4
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Čvarkov said:

Kakav minuli rad kolega, pa videli smo kako je Kalina ovde prošao sa nekoliko vezanih loših utakmica.

Kako je Kalinić to ovde prošao, jel' imaš neki primer, citat, šta bilo? A što se tiče minulog rada - Nikola Kalinić je legenda KKCZ, Miloš Teodosić nije.

• Like 7
  • Ha-ha 1

16 minutes ago, Nenadd said:

Braun daje mogucnost da se igra u visokim petorkama, sa Segijem i narocito Dedom "na 2", kao i da Filipa vise gledamo na 5.

Bez njega bi sve minute iza Filipa na 4 morao da skuplja upravo Deki, cak mozda i Kalinic.

Bolje ovako, ionako ce utakmica ako se mi pitamo biti hrkljus ko i poslednji put. U takvim okolnostima vise smisla ima voditi Brauna nego Yaga ili cak Kenana.

Iskreno, ja sam ocekivao da upravo Kenan otpadne i da njegove minute podele Kodi, Jago i Neda.

Je l ti nije glupo da tako pricas o jednom Teu, narocito sad kad je jos malo pa godinu dana od kako nas je svojerucno, povredjen, doveo do prvog trofeja u sezoni, bas u Nisu.

Minuli rad se ovde ceni manje nego u Dalasu, svega mi..

@Nenadd kad pricamo o minulom radu onda sasvim sigurno Yago treba da ima prednost u odnosu na Teodosica,  upravo iz razloga sto je Yago povukao prosle godine da možda ne prodjemo kao komšije da ne raspustimo ceo tim ,da nije povukao u finalu ABA lige.  Ako već govorimo o kupu , baš to veče recimo Gidraitis je bio efikasniji u timu 17 p. .Jeste I Teodosic odigrao dobro 15 p...pogodio ključne trojke gde nas je držao, a treba dodati i Bolomboja sa 14 p, sve u drugom poluvremenu ako se ne varam...

Ovde se vise baziram na sadašnjem vremenu i ono što može Teodosica da pruži. Ceo koncept se poremeti sa njim kada je u timu, što govore i rezultati kada je on u timu i kada smo bez njega.

• Ha-ha 1

25 minutes ago, Guru said:

Kako je Kalinić to ovde prošao, jel' imaš neki primer, citat, šta bilo? A što se tiče minulog rada - Nikola Kalinić je legenda KKCZ, Miloš Teodosić nije.

Komentari sa derbija koje je sam rešio zilion, odigrao je loše i izgubio dosta lopti, ali ovo ebanje usta i ostali epiteti 🤮. Mislio sam da kao mod moraš da čitaš sve teme pa bila to i kkcz live tema.

Spoiler

Sme li se kritikovati trenutno nas najgori igrac na terenu? Ili smo mu jos zahvalni sto se vratio?

Kalinic nista ne igra dug period...ustvari ne mogu ni da se setim kada je vezao neke dobre partije

Ovaj Kalinic ce mi krv popiti do poslednje kapi. Do poslednje.

Idi u k Kalina

sram te bilo nikola

Džukelska igra Kalinića! 

Kakva majmunska igra Kalinica

Jel realno za sta uzimaju plate Kalinic i ovaj litvanac. Bruka i sramota .

Zašto je Kalinić još u igri?
On je više manje na istom mjestu u karijeri kao Teodosić, samom je mlađi.

Kako se Kalinic bio nasadio na blok. Totalna raspadotina je

Kalinic pravi 2 faula na sutu zaredom, a mi nismo imali nijedan faul napravljen. Ne mogu da verujem.
Jebem te usta.

Kalinić smeće od igrača ali bukvalno. 

Ali lik postuje Dejvisa. Kakav maloumnjak.

Edited by Čvarkov
  • Like 6

26 minutes ago, Guru said:

Nikola Kalinic je legenda KKCZ.

Milos Teodosic je legenda KKCZ.

Nemanja Nedovic je legenda KKCZ.

• Like 4
  • Ha-ha 6

Kalina i kad odigra toliko losu partiju opet bude igrac sa najvecom minutazom i trener ni ne pomislia da ga izvadi iz igre jer zna koliko nam je bitan i u napadu i u odbrani. I opet je na sve te greske imao dovoljno hladnu glavu da u zavrsnici presece onu loptu i zakuca kada nismo mogli nekoliko minuta da dodjemo do poena. 

• Like 3

Just now, СтелаРоса said:

Kalina i kad odigra toliko losu partiju opet bude igrac sa najvecom minutazom i trener ni ne pomislia da ga izvadi iz igre jer zna koliko nam je bitan i u napadu i u odbrani. I opet je na sve te greske imao dovoljno hladnu glavu da u zavrsnici presece onu loptu i zakuca kada nismo mogli nekoliko minuta da dodjemo do poena. 

Nikola Kalinic je jedan od najvecih m..... u istoriji KKCZ.

Nikola Kalinic je najznacajniji igrac KKCZ u 21 vijeku.

• Like 1

4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Odluka Janisa. Ako Teo igra, nece ograti bez CMM i Yaga osim u slucaju povrede.

Teo ce igrati na poziciji 2 kao sto i radi tokom cijele sezone.

biće to sve kako treba. Bitno je da će Kenan biti spreman za Žalgiris i litvanske smradove. Hvala još jednom