Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

459 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      358
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

Prvi put u istoriji se nisam toliko radovao na poslednje dve tekme jer sam bio u fazonu ovo je sve normalno. Protiv Asvela prvi put izlazim iz Arene i ne drhtim posle pobede, Albu lagano uz par piva ispratim pobedu.

Ova sezona je drugacija, ovaj tim je drugaciji ❤️

• Love 1

Kalinić na poslednjih 11 EL utakmica: 25.7 minuta, 6.6 poena, 3.6 skokova, 2.5 asistencija, 1.2 ukradene, 2.2 izgubljene, indeks 7.2, šut iz igre 39.1%, šut za tri 25.0%, slobodna bacanja 63.0%.

• Like 1

Trenutno gledamo sirovog Kalinu iz ere Mutinog Radničkog. Jbg takva vrsta fizikalca ne može lako da stari i drži tempo 30+ mečeva. Zato valjda i služi ovolika rosterčina, ako možemo da šlepujemo bekove i njihova ludila i mentalne polome, vala i Kalina zaslužuje malo lufta. I sve ovakav daje doprinos bar na jednom delu terena. 

• Like 3

Kalina je preterano nervozan i iz toga se radjaju ove greske i losije partije. Ne znam zasto na svaku odluku skace na sudije.. 

Mozda je i dobro sto je u ovom delu sezone doslo do pada forme, taman da je podigne opet kad bude najbitnije. 

1 hour ago, NMX said:

Bgm, crta nam se gostovanje u MinKenu kao mozda i najvaznija utakmica do kraja

Nadam se da je ciganija pokupovala pola hale :lol_2:

Kaze stariji sinak:

Cale ja uskoro 17, treba da polazem, skupljaj polako pare za neki mali gradski auto (ne daj Boze da razmazeno derle, pozajmi majkin auto, bice ga sramota da ode u skolu, cuj mene proteste, mislim skolu😫).

Ali nameracio se deran na jaceg od sebe...

Ja: Ne brini sine, na vreme je matori nabavio karte za Minhen😎

E sad, jedino sto moze da me ujebe, je da me dzerman polis skemba zbog tapkanja ispred hale😆

Mislim da se Kalina nije niti pomirio, niti prihvatio sopstveni decline.

I to ga nekad mnogo radi na toksican ponos. Naprima se da igra odbranu do kraja, i onda napravi 2+1, umesto da je pre toga pravio faul na zemlji. U napadu i dalje ima samopouzdanje u taj njegov cuveni post. A to vise ne radi, oslabile noge, sporije, slsbije, ne pritiskaju parket toliko jako.

I dalje ima svoju namazanost. Svakako mislim da ce da se podigne do kraja sezone.

• Like 6

48 minutes ago, Guru said:

Kalinić na poslednjih 11 EL utakmica: 25.7 minuta, 6.6 poena, 3.6 skokova, 2.5 asistencija, 1.2 ukradene, 2.2 izgubljene, indeks 7.2, šut iz igre 39.1%, šut za tri 25.0%, slobodna bacanja 63.0%.

Ne moze fizicki da isprati ovo def. Dusa mu je u nosu vec par nedelja.

"Samo" 2.2 izgubljene, subjektivni osecaj 4 po mecu. Njegove su uglavnom one ruzne koje protivniku otvaraju kontru i daju lagane poene. Nesto slicno je radio i CMM ali se on konsolidovao, valjda i Kalina kad dodje do daha.

Ajmo par stranica sad kako je Kalina u padu forme.. Tacno da uzemo titulu sutradan bi se pisalo kako Nedovicu ne treba produziti odgovor ili bi smislili nesto jos kreativnije. 

WE USED TO PRAY FOR TIMES LIKE THIS!! 16-10!!!

Imali smo par meseci odlicnog suta i dobrog napada, poslednjih par meseci igramo beton odbranu. Ajde da spojimo to sad i od Marta da peglamo sve, pokazali smo sa mozemo. 

Ne smemo se opustati jer nam je bukvalno pod must da zavrsimo u prvih 6. Plejin je pakao, prvo sto vrlo lako mogu da ti zapadnu Real ili Barsa koji iako ne igraju sjajno imaju ogroman kvalitet + protekciju sudija, drugo sto ako se i izadje iz plejina kao osmi ides na Olimpijakos koji je po meni nivo iznad svih trenutno. 

• Like 5
  • Thanks 1

Ma ovo je bilo kao i Asvel. Bukvalno smo na 30 posto odigrali i ni jednog trenutka se nije dovodilo u pitanje dal dobijamo.

Ja sam prezadovoljan da smo mi u stanju da u EL ovako pobedjujemo. I to u duplom kolu.

Sad da se osvoji kup, cisto da se pokaze da prethodna dva derbija nisu slucajnost, a onda da se nastavi sa EL pohodom. Dobar raspored imamo, sasvim je realno da od narednih osam dobijemo pet. 

• Like 1