Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

459 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      358
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

6 minutes ago, božija noga said:

A sad malo navijači u Berlinu. Nikad dosta posle pobede za 16-10. Ljudi pa mi skoro sigurno prestižemo klupski rekord po broju pobeda u EL ligaški deo.

U prenosu se bas dobro culo navijanje, a posebno je dobro zvucao pozdrav predsedniku drzave. 

Gadna utakmica, ali pobede se nizu. Idemo u prva 4 bre!

• Thanks 1

17 minutes ago, Steve Gerrard said:

Kakva poslastica sledece kolo, imamo bukvalno sansu da gnjide litvanske posaljemo u 3 lepe i zavrse sa evroligom za ovu godinu, a mi naplatimo gnjidavcima za kradju iz litvanije i njihovo dzukelsko ponasanje prema nasem klubu.

Samo da ne bude opet neka otimačina. Zelenima posledji voz za priključak. Sudije verovatno neće nama navlačiti, moramo biti bolji desetak razlike da bi ovo dobili. 

• Like 2

1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Uvek sam zadovoljan pobedom protiv Albe, makar im igrao neki nemacki Rebec ili Djumic. Vezasmo 3 pobede, sledeci su vecni duznici iz Zelene sume

Bice zajebano protiv njih,imaju i oni motiv vise uvek protiv nas kao i mi protiv njih.

Ova ekipa je zasluzila svu podrsku.

31 minutes ago, NMX said:

Daleko je sve to pa je i glupo ozbiljnije pricati i prognozirati, posebno jer vidimo koliko je ujednacena EL ove sezone.

Medjutim, nama su dva poraza u Atini nacrtana. Imamo Real kuci. Bice tesko do vise od 21:13 na kraju. Videcemo za sta je to dovoljno. 

Tesko, jos 4 pobede i da se sutiramo u dupe. Mislim da su sanse manje od 20 posto da mi me budemo na 19 ili 20 pobeda. Znaci 19-15 ili 20-14. Niti ispod niti iznad.

1 hour ago, NMX said:

Treba se dogovoriti sa komsijama, da oni nama dobiju Monako za nase cetvrto mesto a mi njima dobijemo Zalgiris za deseto mesto 🤝

Ma Zalgiris nije maltene imao sanse ni pre ovog kola. Sa ovim porazom nemaju nikakve sanse. Raspored ima je paklen, tesko da oni mogu preko 15 pobeda

Ne postoje "tesne" i "ruzne" pobede. 

Ko ne voli da pobedi u tesnoj zavrsnici? Sta, treba da se odreknemo pobede jer je kao ruzna? Valjda bolje ruzan poraz nego ruzna pobeda? 

Pobede u tesnoj zavrsnici nisu ruzne, nego junacke. Takve zavrsnice dobijaju samo sampionski timovi. Lakse je gledati kad dobijes +15 ali ovo je lepse. Tako da mi je vise muka od natpisa po novinama da smo "porodili" pobedu, "ruzno" pobedili... Jer to ne postoji, osim za novinare koji se nikad nisu bavili sportom.

Dusu smo dali prethodnih nedelja, vredelo je, sad zasluzen mali odmor. 

• Like 9
  • Love 4

37 minutes ago, Steve Gerrard said:

Kakva poslastica sledece kolo, imamo bukvalno sansu da gnjide litvanske posaljemo u 3 lepe i zavrse sa evroligom za ovu godinu, a mi naplatimo gnjidavcima za kradju iz litvanije i njihovo dzukelsko ponasanje prema nasem klubu.

Definitivno bi bilo super.

Ali njima će to biti meč za goli život, poslednji voz, čeka nas jakooo,jakooo težak meč.

Ali do tada ima vremena. Prvo po kup.

• Like 1

Teška utakmica. Srećom ovakva Alba nije imala kvalitet da nas dobije. Piše se pobeda. Za tabelu je suštinski isto da li je +1 ili +30. 

Za Kup će neki morati prinudno da odmore. Tako da nadam se da se vraćamo nakon Kup-a osveženi da nadogradimo ovo do čega smo stigli!

Stvarno smo ozbiljno podigli nivo odbrane zadnjih mjesec dana, i sve utakmice su nam izuzetno tvrde.

Napad zato baguje opasno. Jasno je da veća potrošnja u odbrani utiče i na napad ali ovo je stvarno mnogo statično i bezidejno, sad već u kontinuitetu. 

Sfero mora naći način da ubrza malo igru i otključa to. 

Dolaze mnogo jače ekipe od Albe i Asvela u nastavku sezone.

16-10... Fenomenalan skor. Iskreno se nadam da ćemo posle kupa  podići nivo igre i udariti najjače. Ova ekipa može znatno bolje. 

Treba ostati skroman i ne ludovati s nekim predikcijama.

I dalje nismo obezbedili play in.

Kriminal je ova Alba, jezivo losa ekipa. Jos sa izostancima koje imaju, njih bi Vojvodina rutinirala. Ali bitno da imaju A licencu. 

Mi umorni i nervozni, ali dovoljno za pobedu, sto je i najbitnije. Kalina je ocajan u poslednje vreme, ali je ovde izrudario poslednjih 5,6 minuta. Tacno se videlo kako se iznervirao nakon one tehnicke koju je dobio. Inace njegov dribling deluje nikad gore ove sezone, cini mi se da mu to stvara dosta problema i na niskom postu, na kojem nema mnogo uspeha u poslednje vreme. 

• Like 8