Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

455 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      40
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      185

Recommended Posts

Cudno je kako u ovim godinama postoji igrac kog volim ko da mi je iz oka ispao.

Mnogo volim i cenim Dzoela Bolomboja.

Obezbedio je miran san, spokoj, osecaj sigurnosti...

Nikad nas klub nije imao ovakvog centra.

• Like 10
  • Love 1

1 hour ago, Čvarkov said:

Bokiboj

“To je derbi. Mislim da su neki od nas bili pomalo šokirani. Mala deca su nam pokazivala srednji prst.. Mala deca pljuju na tebe, navijači bacaju staklene flaše. Bilo je neprijateljiski do te mere da je za nas postalo pomalo lično. Lično smo shvatili zadatak da dobijemo tu utakmicu. Da uzvratimo udarac u lice tim navijačima koji su bacali staklene flaše na nas. Mene su pogodili. Da… Mnogo emocija”, rekao je Džoel Bolomboj razgovarajući sa Jelenom Trajković.

Bolomboj je duel završio sa 14 poena (5/6 iz igre, 4/5 slobodna bacanja) i 8 poena.

“Bila je to izuzetno izjednačena utakmica, a mi smo bili koncentrisani u odbrani. Naročito kada je u pitanju naša odbrana preuzimanjem – svi su pojedinačno odradili odličan posao. Mislim da smo bili vrlo dobri na skoku, pogotovo pod njihovim košem – tako smo obezbedili dodatne posede i prilike za poene. Neda je iznudio faul i izborio tri slobodna bacanja. Bio je to dobar način da se završi utakmica”, izjavio je Zvezdin centar po završetku utakmice.

• Like 17
  • Love 3
  • WOW 1

1 hour ago, DameTime said:

Prišla bih mu i rekla, oprostiću ti što numeš pozicioni napad :classic_love:

Jbg nije dovoljno igrački izbrušen u prošlosti 🙃

Spoiler

E da, veeeliki zagrljaj za majku zvezdašicu, sigurno je presrećna 🥰

• Love 1
  • Thanks 1

1 minute ago, Molina23 said:

Jbg nije dovoljno igrački izbrušen u prošlosti 🙃

Reveal hidden contents

E da, veeeliki zagrljaj za majku zvezdašicu, sigurno je presrećna 🥰

Nek dođe kod najvećeg trenera svih vremena da se izbrusi...

Što se tiče keve, prepiska je išla ovako: 

- Poluvreme 37:42

- OK.

- Dobila Zvezda, čestitke

- OK, super. 🙂 

😂

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2

38 minutes ago, srlepajce said:

Ne mogu da verujem. Reko da pročitam komentare i onda skuvam kafu, uzmem čips, jafu i vratim u rikverc kanal da pogledam Denver - Filadelfija. Al eto ti ga Srlepajče sa komentarom, pa što turi ovde komentar kog vraga :mad::mad::mad:

• Ha-ha 2

Screenshot2025-02-01123911.thumb.png.25f4914c5bb38e7e58df857be9e2ab8f.png

Танка је линија у уредништву називног спонзора између стрпљења које има рок трајања и пеницилина који се преписује 10. пут у 13 месеци. 🤗

• Like 2
  • Ha-ha 2

Zvezda-Fener izgubili smo, svi rezultati tog kola su nam bili od koristi da smo pobedili bili bi 2. 

Makabi - Zvezda izgubili smo, svi rezultati tog kola nam bili od koristo da smo pobedili bili bi 2.

Zvezda-Asvel i parovi tog kola nam idu na ruku sa pobedom bi došli na 3 mesto! 

• Like 2

29 minutes ago, bodo said:

Vrlo interesantna izjava Karlika kako nije bio faul nad Nedovićem. Neke stvari jednostavno ostaju iste bez obzira tko je protagonist. 

Jel nema pravo na svoje viđenje situacije? Isto tako je rekao that's not up to me they wanted it more than us.

• Ha-ha 2

3 minutes ago, DameTime said:

Jel nema pravo na svoje viđenje situacije? Isto tako je rekao that's not up to me they wanted it more than us.

Interesantno je to viđenje stvari u kojima su oni uvek oštećeni za nešto. Ako on ima pravo reći i ima svoje viđenje onda i ja imam valjda pravo prokomentirati svoje viđenje stvari. I šta ćemo sad. I ne znam čemu si ti sad kao neutralna advokat? 

• Like 14
  • Thanks 4

Just now, bodo said:

Interesantno je to viđenje stvari u kojima su oni uvek oštećeni za nešto. Ako on ima pravo reći i ima svoje viđenje onda i ja imam valjda pravo prokomentirati svoje viđenje stvari. I šta ćemo sad. I ne znam čemu si ti sad kao neutralna advokat? 

Nije rekao da su oštećeni, već da po njegovom mišljenju nije bio faul, ali ne može ništa da uradi povodom toga.

Javiću se svaki put kad budete pokušavali da provučete ovakve priče i izvrćete nečije izjave, pa tumači kako želiš.

"neke stvari jednostavno ostaju iste bez obzira ko je protagonist" ma nemoj

• Ha-ha 5

1 hour ago, DameTime said:

Nek dođe kod najvećeg trenera svih vremena da se izbrusi...

Što se tiče keve, prepiska je išla ovako: 

- Poluvreme 37:42

- OK.

- Dobila Zvezda, čestitke

- OK, super. 🙂 

😂

Tesko, mi smo puni na kecu i to kvalitetom.

2 minutes ago, DameTime said:

Nije rekao da su oštećeni, već da po njegovom mišljenju nije bio faul, ali ne može ništa da uradi povodom toga.

Javiću se svaki put kad budete pokušavali da provučete ovakve priče i izvrćete nečije izjave, pa tumači kako želiš.

Pa onda se samo tesko izblamirao.

Kako izjava nije bio faul na kraju, pri čemu je taj faul odlučio pobednika, ne znači oštećeni smo??????????

Nemoj da se pravimo naivni ovde, večito se igrači i trener samo jedne ekipe javljaju sa komentarisanjem sudija kad izgube derbi.

• Like 6
  • Ha-ha 1

Do juče je ova ekipa Partizana bila "super, za razliku od prošle, deluju svi pristojno", ali vidim da smo se posle 2-3 derbija resetovali na fabrička podešavanja.

Dečko je dao najnormalniju izjavu, bez nekog tona da su oštećeni niti želje da se time bavi. Odgovorio je na pitanje i to je njegovo mišljenje, ali se takođe ogradio "nije na meni da to kažem". Kao i u slučaju Željka jedna sasvim normalna izjava, ali naravno da pravite dežurne negativce od njih.

2 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Гудурић тренутно:

56.2 % за 2

41.7 % за 3

87.5 % слободна бацања

Хејс Дејвис јесте најбољи играч Фенера, али Гудурић је кључ њихове игре и позиције на табели.

1 hour ago, Volter said:

Odličan je Gudura, a i Fener je brutalan u poslednje vreme. Imaju 6 uzastopnih pobeda, 80 pogođenih trojki iz 174 pokušaja.

Od koga smo mi izgubili pred domaćim navijačima, sramota.

Kao što nam se u Istanbulu poklopilo da je Fener u banani a mi u naletu pa smo ih odvalili, tako se u Beogradu poklopilo da je Fener u piku forme (iako uz sva odsustva) i da su nas rutinirali.

Ali Cigan je vazda objektivan tako da jbg

• Like 6

10 minutes ago, DameTime said:

"Nije govno, nego se pas posr'o."

• Like 12
  • Thanks 3
  • Ha-ha 4

1 hour ago, ivan9 said:

“To je derbi. Mislim da su neki od nas bili pomalo šokirani. Mala deca su nam pokazivala srednji prst.. Mala deca pljuju na tebe, navijači bacaju staklene flaše. Bilo je neprijateljiski do te mere da je za nas postalo pomalo lično. Lično smo shvatili zadatak da dobijemo tu utakmicu. Da uzvratimo udarac u lice tim navijačima koji su bacali staklene flaše na nas. Mene su pogodili. Da… Mnogo emocija”, rekao je Džoel Bolomboj razgovarajući sa Jelenom Trajković.

Bolomboj je duel završio sa 14 poena (5/6 iz igre, 4/5 slobodna bacanja) i 8 poena.

“Bila je to izuzetno izjednačena utakmica, a mi smo bili koncentrisani u odbrani. Naročito kada je u pitanju naša odbrana preuzimanjem – svi su pojedinačno odradili odličan posao. Mislim da smo bili vrlo dobri na skoku, pogotovo pod njihovim košem – tako smo obezbedili dodatne posede i prilike za poene. Neda je iznudio faul i izborio tri slobodna bacanja. Bio je to dobar način da se završi utakmica”, izjavio je Zvezdin centar po završetku utakmice.

A majke se smeju..

• Ha-ha 11