Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Bilo kakva pobeda pa makar i na produzetke. Da će biti lako ,NECE....samo da mi dobijemo i učvrstimo se u vrhu tabele.  

Nosioci na max sa minutima, da se skrati rotacija na 10 igrača, ostala dva ako moraju ( penali)...

• Like 3

Derbi nema nikakve veze sa ovom utakmicom. Makabi je mlatikurchina od ekipe i samo je pitanje hoćeš li ih razigrati i dati im nadu, pa da te rasterećeni zatrpaju. Partizan će od starta ići u kost, što nama pored vrućeg gostujućeg terena nikako ne leži. Partizan je protiv nas uvek napaljen na max, kao da im život od te utakmice zavisi. Obradović to odlično spremi, da igrači ne pregore. Za nas ne znam šta reći, jedino astrologa konsultovati.

• Like 11

Da se ne lazemo, svi ovde ocekujemo i nadamo se pobedi. Poraz bi bio veliko iznenadjenje.

Svakako da nema laganih utakmica u EL, ali nemojmo praviti vau ekipu od Makabija u sred Pionira gde su nasi igrali/trenirali X puta.

Uci maksimalno agresivno i fokusirano u utakmicu, i drzati nivo odbrane tokom celog meca.

Ako Nedovic nije 100% bolje da ne igra.

• Like 3
  • Thanks 1

3 utakmice kući sa 3 protivnika koji su u tom trenutku ispred nas. 

Nas i kada hoće raspored u smislu da smo kući sve vreme, poklope se boljeplasirane ekipe. 2-1 iz te tri utakmice, savršen rezultat. 

Večeras je toliko bitna utakmica koja toliko toga može da donese. Posebno pred derbi. U koji bismo, pobedom večeras, ušli rasterećeniij, bez pritiska i moranja da pobedimo. Opet, protiv Monaka smo posle poraza i teške i iscrpljujuće utakmice protiv Fenera ušli napaljeni do koske pa izginuli 40+5 minuta i dobili. Dobili utakmicu koju smo morali da dobijemo. Što nam je do sada bio dar na kladionici za čist kontra znak protiv nas. 

Mi ove divljake večeras moramo da (i) prebijemo, (ii) uvedemo u naš ritam, slično kao Pariz i Monako (npr. Partizan je pustio da Pariz nametne svoj ritam pa jurili sve do Q4 da to okrenu u smislu ritma dok smo mi već krajem Q1 nametnuli svoj ritam i do kraja rutiniirali) i poslednje (iii) da se pojavimo sa šutem za 3 koji toliko varira ove sezone.

Poslednjih 5 utakmica, 4 pobede i procenti šuta za 3: 27.6%, 19.2%, 47.6%, 55.0% i 25%. Najveći procenat u jedinom porazu u ovih pet utakmica :ajme: Iako smo šesti u celoj EL po %, valjalo bi da večeras to ne bude jedna 4/21 partija.

Takođe, Makabi je prvi po off skokovima u EL, valjalo bi da se tu pošibamo i ne dozvolimo im da svoje promašaje (13. su po procentu za 3 i 12. po procentu za 2) kupe i imaju sekundarne posede. 

• Like 7

Da se ne ponavljam i ja da je jako bitan meč, jer je svaki izuzetno bitan do kraja.

Samo bez pritiska, moramo da peglamo odbranu 40 minuta, a poeni u napadu će doći.

Pionir je naša hala, tako da računam kao da ovaj meč igramo na našem terenu, ali smo kažnjeni, pa neće biti navijača. Šalu na stranu, ako ostvarimo trijumf u baš lepoj smo situaciji, plus idemo kod Partizana, gde ne bi smeli da imamo bilo kakvog pritiska, što bi po mom mišljenju mogla da bude i jedna od naših prednosti na tom duelu, a siguran sam da neće biti jedina.

Kako god, srećno Zvezdo!

• Like 2

31 minutes ago, Sinnerman said:

Derbi nema nikakve veze sa ovom utakmicom. Makabi je mlatikurchina od ekipe i samo je pitanje hoćeš li ih razigrati i dati im nadu, pa da te rasterećeni zatrpaju. Partizan će od starta ići u kost, što nama pored vrućeg gostujućeg terena nikako ne leži. Partizan je protiv nas uvek napaljen na max, kao da im život od te utakmice zavisi. Obradović to odlično spremi, da igrači ne pregore. Za nas ne znam šta reći, jedino astrologa konsultovati.

Nema veze Makabi sa Partizanom u tom smislu ali ima nešto i do psihologije,rasterećenosti i slično,ako dobijemo Makabi ne bi bilo toliko strašno izgubiti derbi a ta rasterećenost nam je možda i jedina nada.

A ovo oko Obradovića i pripreme derbija nakon onih 7-8 pobjeda za redom,ne sjećam se tačno,baš ne pije vodu.Ova njihova ekipa je napaljena sama od sebe,nije to do Obradovića,takav profil igrača.

• Like 2

6 minutes ago, Taki said:

ako dobijemo Makabi ne bi bilo toliko strašno izgubiti derbi a ta rasterećenost nam je možda i jedina nada.

Nema rasterećenosti u derbiju, to je uvek utakmica za sebe.

Oni nama kao fizikalna ekipa ne leže, plus su u odličnoj formi, ali malo se sada preteruje sa ovom pričom kako mi njih možemo da pobedimo samo ako se rasteretimo i Merkur nam uđe u šestu kuću.

Večerašnja utakmica i ta naredna su dva skoro sasvim nezavisna događaja, tako da idemo redom.

• Like 7

54 minutes ago, NMX said:

3 utakmice kući sa 3 protivnika koji su u tom trenutku ispred nas. 

Nas i kada hoće raspored u smislu da smo kući sve vreme, poklope se boljeplasirane ekipe. 2-1 iz te tri utakmice, savršen rezultat. 

Večeras je toliko bitna utakmica koja toliko toga može da donese. Posebno pred derbi. U koji bismo, pobedom večeras, ušli rasterećeniij, bez pritiska i moranja da pobedimo. Opet, protiv Monaka smo posle poraza i teške i iscrpljujuće utakmice protiv Fenera ušli napaljeni do koske pa izginuli 40+5 minuta i dobili. Dobili utakmicu koju smo morali da dobijemo. Što nam je do sada bio dar na kladionici za čist kontra znak protiv nas. 

Mi ove divljake večeras moramo da (i) prebijemo, (ii) uvedemo u naš ritam, slično kao Pariz i Monako (npr. Partizan je pustio da Pariz nametne svoj ritam pa jurili sve do Q4 da to okrenu u smislu ritma dok smo mi već krajem Q1 nametnuli svoj ritam i do kraja rutiniirali) i poslednje (iii) da se pojavimo sa šutem za 3 koji toliko varira ove sezone.

Poslednjih 5 utakmica, 4 pobede i procenti šuta za 3: 27.6%, 19.2%, 47.6%, 55.0% i 25%. Najveći procenat u jedinom porazu u ovih pet utakmica :ajme: Iako smo šesti u celoj EL po %, valjalo bi da večeras to ne bude jedna 4/21 partija.

Takođe, Makabi je prvi po off skokovima u EL, valjalo bi da se tu pošibamo i ne dozvolimo im da svoje promašaje (13. su po procentu za 3 i 12. po procentu za 2) kupe i imaju sekundarne posede. 

Ne brinem za šut. Igramo u hali koju mnogo bolje svi poznaju i u njoj treniraju ili su trenirali, nego li Arenu. Samo pristup i odbrana. To je bitno. Šut će biti na nivou. 

• Like 1

Mnogo ste pesimisticni bez realne potrebe. Ovaj naš tim ima prosek godina iznad 30 i ne bi trebalo da se posmatra kao naši dosadašnji timovi. Skoro svi su u piku svojih karijera. Ovi koji nisu imaju minorne uloge.

Plus, potpuno je ocigledno da komsije igraju bolje u gostima nego kuci, tako da ja ne vidim razlog za bojazan.

Imamo Makabi, Asvel, Albu i Partizan. 3/4 je odlično. 4/4 nije nemoguće.

• Like 8