Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Bez Tea, Lazica, Dobrica, Browna veceras.

Mislim da je greska izostavljanje Lazica ako je zdrav, mnogo vise bi znacio nego Davidovac, ali sta je tu je.

Ocekujem pobjedu 5-8 razlike, srecno momci veceras.

9 hours ago, Mile1 said:

Zivim nisam da veceras vidim kakva je pozadina dogovora bizona Drcelica i Ostoje i kakav je scenario partijskih kolega

Ne znam jel u pitanju "aronija" ili jok, ali po komentarima nakon EL derbija sam video da ima zaista onih kojo veruju u nekakav dogovor "za rad mira u kuci". 

Pa me zanima, kako zaista mislis da ovo funkcionise? Drcela se dogovori sa Ostojom i dodje Sferu, Teu i ostalima i kaze "Vidi, nemojte mnogo da trcite i ne pogadjajte puno, jesu nam najveci rival i to ali u govnima su, daj da im pomognemo..." ?

Od tekme ocekujem da bude na jedan-dva poseda i nasu pobedu. 

• Like 3

5 hours ago, The_Big_S said:

Igraće .. prave unapred dramu i alibi za eventualni poraz samo. Oni bez Lundberga mi bez Dobrića, Lazića a možda i Teodosića. Ne znam ko je tu više u problemu?! 

Pravimo dramu i alibi sa pričom da neće igrati igrači koji nisu igrali prethodna 3 meča. Ne igraju ni Marinković, ni Frenk a ni Lundberg. 

Kako si nas samo provalio, ozbiljan njuh. 

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Pravimo dramu i alibi sa pričom da neće igrati igrači koji nisu igrali prethodna 3 meča. Ne igraju ni Marinković, ni Frenk a ni Lundberg. 

Kako si nas samo provalio, ozbiljan njuh. 

Pa ne bi bilo prvi put da ide prica da su xy igraci povredjeni, al na kraju ipak "stisnu zube" i odigraju..

Uz Tajrik & Karlik duo, Bonga je imao velike zasluge za nasu losu igru u proslom derbiju. Ugasio nam je Kalinu svojom fizikalnosti, duzinom, atleticizmom, a uz to bez problema preuzimao bekove i centre. Uz povratak Bolomboja, i stavljanje Petruseva na PF, nekako se ta fizikalnost ujednacava. Kalina i Gidra mogu citavu utakmicu da igraju na SF, budu konstantno prisutni na skoku, udvajaju, i preuzimaju po potrebi, tako da mislim da smo taj problem rijesili. Takodje bekovi su im izgledali kao pitbulovi, puno ce im nedostajati Ife i Ntilikina, na tom pritisku na lopti. Uz to protiv nas su pogodili i dosta suteva iz vana, nisam siguran da ce moci nadoknaditi njihov izostanak.

Generalno derbi se igra sa puno energije, borbe, kontakta. Svako pozicioniranje, otvaranje kroz blokove, i pokusaja gradnje napada zahtijeva dosta napora i truda. Ako smo spremni za dosta kontakta, onda imamo sanse. Talentovani igraci, ali mekusci, brzo nestanu u ovakvim utakmicama. U napadu mozda kroz sut i isporuce svoje brojke, ali nedostatak odbrane i timskog rada nam vremenom postanu problem. Mi imamo isuvise ovih staklenih igraca, a od njihovog pristupa dosta zavisi na sta cemo liciti. Petrusev, Nedovic, Teodosic, Mitrovic, Daum.. sve je to isuvise vanila i nepouzdano. Cim se nadju dvojica ili trojica zajedno u petorci, tu je raspad sistema zagarantovan. Ako bude jedan od njih na visini zadatka, imacemo prilicno komfornu utakmicu.

Od Bolomboja i Kaline, tacno znas sta ces dobiti u oba smijera. Kodi i Kanan su veliki radnici, imaju motor i srce da izguraju ove utakmice. Licno bih Kanana stavio da cuva Karlika, mislim da on ima brzinu i fizikalije da ga dosta uspori. Gidra je isto veoma posten igrac, i cini mi se pronasao sut, tako da mozemo ocekivati dobru partiju od njega. Jago je dobar za promjenu ritma, ubrza igru, povuce polukontru, jos ako ga krene trojka, moze da bude problem. Dobric i Lazic ce nam dosta nedostajati, oni derbi izguraju uvijek na visokim obrtajima. Jedva cekam i kad ce JB3 da przi, bas ce nam donijeti te energije i cvrstine koja je ovoj ekipi prilicno potrebna.

Potrebna nam je jedna jaka statement plejof utakmica, da dokazemo i sebi da mozemo isparirati jacinom. Licno ocekujem dobar pristup svih igraca, konstantnu utakmicu, koncentrisanu, bez velikih padova.

Derbi je derbi, nevazno da li je EL, ABA, KLS, Kup, ne bih mijenjao pobjedu protiv Partizana, ni za jednu drugu. 'Ajde, idemo!!!

Edited by Princeton
  • Like 7
  • Thanks 2

2 hours ago, Petar1995 said:

Veceras je MORANJE da se pobedi!

Kakva el kakve pobede u spaniji, meni derbi znaci kao 10 pobeda u el..

srecnoo

Naravno! Ja pobedu u derbiju menjam za pehar EL

11 minutes ago, Papanikolesku said:

Uopšte ne ide priča, nego su povređeni. Da nisu, igrali bi protiv Asvela ili Efesa. Šta, čuvali smo ih za vas i ABA ligu? 

Ide i prica da su se Francuz i Dejvis malo potukli, pa je Zoc ispizdeo. Price kao price, ne treba im verovati ič.

Panata za 3 dana nasla centra e tako radi ozbiljan klub sto bi rekao bizon Drcelic, a ne kao mi kojima treba 5 nedelja da dovedu igraca koji je sakat i koji treba jos da se oporavlja da bi konacno debitovao. Nema igraca na trzistu prica za malu decu

• Like 5

4 minutes ago, fradler said:

Vrlo skromna poseta u najavi, sudeci po trenutnoj situaciji u hali...

I previše skormna.

Trenutno ako bude maks 12 000.

Jedino zbog ovog kolapsa ako kasne ljudi...mada bio je najavljen, trebalo se krenuti ranije.

7 minutes ago, Todo said:

I previše skormna.

Trenutno ako bude maks 12 000.

Jedino zbog ovog kolapsa ako kasne ljudi...mada bio je najavljen, trebalo se krenuti ranije.

Nisu svi u mogućnosti da krenu ranije, radni dan je. 

Ono što je zanimljivo najmanja poseta je na navijačkoj tribini. 

7 minutes ago, berti said:

Naravno! Ja pobedu u derbiju menjam za pehar EL

Ide i prica da su se Francuz i Dejvis malo potukli, pa je Zoc ispizdeo. Price kao price, ne treba im verovati ič.

Potukli se, Partizan u seriji pobeda, Dejvis i Frenk skaču na terasi i ispred hotela u Laktašima, i rezultat svega je povreda prepona Ntilikine, Žoc popizdeo a Dejvis može da igra dok francuz ne može. Nategnuto, ali ima materijala za dobar trač. Elem, ne vidim kako to ima neke veze sa gluposti koju je izjavio forumaš da se pravi alibi i drama u slučaju poraza i da će svi nabrojani igrati. Mada, možda je isti kolega publika koja upija tračeve.. 

10 minutes ago, Mile1 said:

Panata za 3 dana nasla centra e tako radi ozbiljan klub sto bi rekao bizon Drcelic, a ne kao mi kojima treba 5 nedelja da dovedu igraca koji je sakat i koji treba jos da se oporavlja da bi konacno debitovao. Nema igraca na trzistu prica za malu decu

Evo, ako Braun ne zaleči povredu kod nas za mesec-dva, Bobiška je slobodan od danas :whistling: