Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

56 minutes ago, leki bg said:

- odbrana spolja Efesa na nivou Jovic-Djenka-Danguba-Laza Radonja prajm pred punim Pionirom

- znam da se ovde izvredjao Teo krava muzara, ali bio bi jedini legit pokusaj iz onoga sto imamo da se nesto napravi sa ovakvim pritiskom na loptu

- Brown je dolazi zbog odbrane, ne napada, ne bi se nista promenilo da je igrao ni onaj iz Unixa

- faul Kaline uliva nadu da ce biti borba do kraja

- Filipova forma je u padu

Edit: Daum je odigrao 7 minuta, nejasno odakle ovima sa SK i delu foruma da on ima neki iole bitan udeo u ovom porazu.

Tako je ali ipak je Daum igrac manje na terenu,ne kazem za ovu utakmicu nego par utakmica uzastopno ne postoji njegov ucinak,udje promasi par zicera ili ne uzme sut,bas nema nikakvu vidljivu prednost,izgleda tragicno na terenu i kad je ostatak ekipe dobar

Danas ceo dan proveo sa mlađim sinom u hitnoj. Naravno nisam ulazio na društvene mreže i forum. Kad sam ga uspavao, pustio snimak bez zvuka i u 00:00 negde na sredini treće četvrtine preko ekrana "Vaša pretplata je istekla". Nađem snimak na drugoj aplikaciji, pustim, baguje, gledam skoro kao u slow motion-u četvrtinu i po. Kakav dan, samo fali da mi se prikaže Ilajdža Brajant kako fleksuje u snu.

P.S. Mali je bolje.

• Like 5
  • Love 4

1 hour ago, Borky said:

Mani me statistike.  Jednu utakmicu sutira 5/5 pa 10 utakmica ne moze pogledati na kos. Evo pola sezone ima jednu i po dobru odigranu utakmicu a ostale nisu prosjecne vec uzas zivi.  Koliko Luka ima prosjecno skokova kroz karijeru a onda pogledaj kako to izgleda u vecini utakmica. Statistika a narucito karijerna jako puno zavara jer postoji brdo varijabli koje ta statistika ne moze pokazati. 

Kada je šut za tri u pitanju, procenti na iole jačim uzorcima ne mogu baš mnogo da varaju. Kada bi on mogao češće da ponavlja te 5 od 5 partije, poobarao bi sve rekorde u Evroligi i završio sa 60% za tri sezonu. Ovako i loše i dobre šuterske partije prave neku sredinu, a u Kenanovom slučaju dosadašnji produkt jeste jako dobrih 41% za tri. Dokle god je tako, ne bih mogao da mu prigovorim kada je šut u pitanju, a karijernih 41% za tri u 4 EL sezone potvrđuje da se radi o ozbiljnom šuteru, sa pokrićem.

Usput, ne znam za čistog šutera u Evroligi, ikada, da nije bio streaky. Obst je vezao jedan period ove sezone sa 2 od 17 za tri, Hejs-Dejvis poslednje dve šutira 2 od 15.

Možemo mi da diskutujemo da li Sfero dovoljno koristi Kenana (mislim da ne), da li je Kenan nekada previše pasivan, ali ovo što radi kod nas je manje više radio i u Olimpijakosu prošle sezone, i ne vidim šta su to ljudi mogli drugačije da očekuju i čime su razočarani. Nije "go to" igrač jer ne može mnogo driblingom, ali je ozbiljna praćka koja stavlja fokus odbrane na sebe (što samo po sebi nije mala stvar), može da zatrpa kada mu se otvori, može i da ne pogodi ništa, tako da ne možeš od njega da zavisiš u napadu ali bi trebalo uvek da pokušaš da ga iskoristiš. Pritom nije rupa u odbrani...

Edited by Djirona
  • Like 1

41 minutes ago, Nini3112 said:

Tako je ali ipak je Daum igrac manje na terenu,ne kazem za ovu utakmicu nego par utakmica uzastopno ne postoji njegov ucinak,udje promasi par zicera ili ne uzme sut,bas nema nikakvu vidljivu prednost,izgleda tragicno na terenu i kad je ostatak ekipe dobar

Nije svaku utakmicu igrac manje, iako generalno igra lose. Bar 5 igraca je vise doprinelo porazu veceras od njega.

Ponavljam da je veceras igrao ukupno 7 minuta!

• Like 1

1 hour ago, Mile1 said:

Kada se Brown oporavi rotacija na unutrsanjim pozicijama treba da bude

Daum,Brown 

Bolomboj, Petrusev

Ovde apsolutno nema mesta za mitrovica 

Sta ce raditi u aba ligi to me ne zanima, ali za evroligu ovako mora stajati da ne bi prolazili kako smo prolazili

U nekim situacijama dobro su saradjivali daum i Fica tako da su mitar plavsa David i ostala ekipa sa beverli hilsa apsolutni visak

Daum ni sa cim nije pokazao da je bolji igrac od Mitrovica, na zalost.

26 minutes ago, leki bg said:

Nije svaku utakmicu igrac manje, iako generalno igra lose. Bar 5 igraca je vise doprinelo porazu veceras od njega.

Ponavljam da je veceras igrao ukupno 7 minuta!

Da je igrao vise pokazao bi da je pored Mitrovica najgori,bas mu ne ide.