Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

6 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ae ne blamiraj se.

Rekao je za Nedovica i Canaana da su dali 2 poena, Canaan 1 sut a Nedovic je i pokusavao  ali i to sto je pokusavao bolje da nije.

To je bilo tokom utakmice, u završnom komentaru je od igrača izdvojio CMM i Jaga rečima "kad njih dvojica krenu u driblinge ovako se završi".

Edited by TB Told
  • Ha-ha 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

@Don Dusko koji je skor bez Teodosica?

Miki zajebi. Sa njim bi bilo još gore. Ništa nam ne bi doneo večeras. Bukvalno nacrtana utakmica u drugom poluvremenu da privatizuje sve i da prođemo još gore od 22 razlike. 

Edited by Čočo
  • Like 9

1 minute ago, TB Told said:

Pre svega je glavni krivac Sferopulos, svrha povratka Bolomboja se gubi ako će Mitrović da igra 15 minuta i bude prva zamena na 5. Posle 9 utakmica u kojima je Petrušev bio odličan na 5, on ga je večeras skoro isključivo koristio na 4. Kalinić u momentima kad se raspadamo sedi na klupi. Kenan i Nedović koji ništa nisu pružili dobijaju u tom periodu zajedničke minute, a zna se da im odbrana nije jači element. Bukvalno se Sferopulos potrudio da nas dovede do ovog raspada u četvrtoj.

Slazem se, meni se uopste ne svidja ideja da Petrusev igra iskljucivo na 4 nakon sto je imao skoro pa mvp brojke kao petica u prethodnom periodu. Pritom Filip ima problema sa odbranom na 4, to uopste nije tajna. Videcemo kakva ce rotacija biti kada se prikljuci Braun treci, ali ja se plasim da ce tada krenuti jos veci cirkus od rotacija. Nama je Lazic bio starter proslo kolo protiv Olija, danas nije ni u 12. Davidovac jedan od boljih protiv Olija i sasvim korektan u duplom kolu u Italiji, danas bez minuta. 

• Like 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

@TB Told ok. Ovo su sramna izdanja i Nedovica i Canaana a onda i CMM. Ovako plej da telefonira je nedopustivo i u juniorima

Ja se poptpuno slažem sa ovim što si ti napisao. Reagovao sam na gore navedenu rečenicu komentatora.

• Ha-ha 1

1 minute ago, mister-no said:

Ne može Sfero da poveže duži period dobre igre i to je tako... Dva napred, dva nazad.. Nema mnogo veze s s rasporedom, protivnikom, povredama...

Janis nije pomogao sa ovim forsiranjem petorki sa 3 mala ali nas raspad je pre svega posledica njihove agresivnosti i energije na koju mi nismo odgovorili.

On je trener a ne gonic robova, sa druge strane matora smo i iskusna ekipa koja treba sama da prepozna kad da da gas i ide all in.

Na kraju je pobedio onaj koji je vise zeleo pobedu, mi smo se zadovoljili sa 1/2 i to je to.

Sa druge strane, performansom iz prvog poluvremena deremo Makabi kuci bez vecih problema.

• Like 3

Just now, Nenadd said:

Janis nije pomogao sa ovim forsiranjem petorki sa 3 mala ali nas raspad je pre svega posledica njihove agresivnosti i energije na koju mi nismo odgovorili.

On je trener a ne gonic robova, sa druge strane matora smo i iskusna ekipa koja treba sama da prepozna kad da da gas i ide all in.

Na kraju je pobedio onaj koji je vise zeleo pobedu, mi smo se zadovoljili sa 1/2 i to je to.

Sa druge strane, performansom iz prvog poluvremena deremo Makabi kuci bez vecih problema.

Perfomansom iz prvog poluvremena idemo na F4. Ali ima jedna caka. Imamo Janisa za trenera. Ništa neće lako funkcionisati. Potrudi se uvek da tako bude. 

• Like 1

Mnogo nekvalitetna utakmica. Vecina igraca je u dobrom delu meca imala problem da spusti nekoliko driblinga, a da ne krene da juri za loptom. Takodje i sa osnovnim pasovima je bilo problema, licilo je kao na utakmicu nekih kadeta. Efes se od sredine trece cetvrtine sabrao i poceo da igra i pregazio nas kao plitak potok.

Nedovic kad ovako udje u utakmicu je zaista odvratan igrac. Prva odbrana kad je usao na teren, ostaje na postu protiv Oturua, ima 5 prilika da napravi faul, ali lik se sklanja dok mi imamo 0 timskih faulova. Naravno primamo zicer. Trebalo ga je odmah posle toga zakucati na klupu. Canaanu se u prvom poluvremenu opet gurala lopta da igra nesto iz pika iako to dokazano ne funkcionise. To sto nije imao prostora da pronadje sut od lopte nije razlog da mu se daje da organizuje nesto. Mislio sam da smo to prevazisli, ali izgleda da nismo. On je igrac koji kako god da sutira ne smes da mu dajes trunku prostora, tako da moze da sluzi i kao mamac na terenu, da se pravi kretnja za njega, a da je akcija za nekog drugog. Ali ne, mi cekamo da obidje 3 kruga da primi loptu dok svi ostali stoje i gledaju u njega.

Nije mi jasna rotacija da Bolomboy i Petrusev igraju prvih 7,8 minuta zajedno i onda obojica izadju, a umesto njih Mitrovic i Daum. Kakav sok za ekipu. Mogao bi malo Janis to da razvuce, da prvo izadje jedan, pa da ostanemo sa jednim normalnim visokim, pa malo Petrusev na 5. Danas je igrao iskljucivo na 4, sto nadam se nece biti redovan slucaj. Daum je bas tankoza igrac, odigrace neku utakmicu dobro, ali u kontinuitetu nema od njega nista.

• Like 25

Pored ocajne partije Nedovica Kenana Cmm-a Dauma Mitrovica nejasno mi je da Kalinic uzme ukupno jedan sut u drugom poluvremenu, osjeca se sa Bolombojem da je sigurnija i odbrana i reket al opet kad nam je bila da kazes najjaca petorka i sa njima dvojicom hvatali su nam skokove u napadu u nekim situacijama i dosta lagano. Za Kenana su akcije procitane, vidjelo se protiv komsija i veceras, sam tesko da moze da iskreira nesto izgleda. Pomislih kako je Sfero poceo utakmicu sa drzanjem Cmm a i Kalinica citsvu prvu cetvrtinu da je konacno sredio malo glavu sa rotacijama,al nista od toga, vidjelo se poslije sa Mitrovicem i kompanijom sta je uradio. Mastam o tome da se ugleda neki trener na NY Nikse, covjek drzi po 40 minuta nosioce, 3 zamjene i to je to... U nekim ljucnim utakmicama jednostavno mora se skratiti rotacija al to necemo gledat izgleda na zalost

• Like 1

Sve je krenulo od Luke Mitrovića. Oke izgubio si loptu, koja ti po hiljaditi put ispala iz ruke, ali čemu nesportska? 

Mnogo više me od ovog poraza brine pristup. Pa mi smo se predali na minus 6, kada nije bilo sve izgubljeno.

Sramotan pristup pojedinih košarkaša, ali i očajno vođenje Sferopulosa. Prva petorka koja je počela ovaj duel treba da počinje svaki i da što više igra zajedno. Dakle CMM, Dobrić, Kalinić, Petrušev, Bolomboj. Nakon onakve prve četvrtine, ponadao sam se da nešto možemo ovde i da uradimo, ali sam po hiljaditi put pojeo govno.

I da, Daum trenutno nema mesto u 12.

• Like 5

1 minute ago, Brajant Danston said:

ali čemu nesportska? 

Nije ni to nesportska, isao je na loptu, ali nismo trazili challenge.

Elem, nevazno. Ovo je previse jak roster da bi ovako gubio i presli smo granicu sramote. Potrebno je dobro da se zamislimo. Napadi su nam jednodimenzioni, neinventivni, lako se citaju. Yago ne ume da se demarkira, gubimo tri puta loptu zaredom na liniji dodavanja, to je nezapamceni neprofesionalizam.

Valjda nije teza povreda kod Ogija.

• Like 6
  • Thanks 1

12 minutes ago, Čočo said:

Miki zajebi. Sa njim bi bilo još gore. Ništa nam ne bi doneo večeras. Bukvalno nacrtana utakmica u drugom poluvremenu da privatizuje sve i da prođemo još gore od 22 razlike. 

E vidis, kad krene onako lose sa organizacijom onda probas sa njim. 

Ovo sto je organizovao CMM u 4/4 u trenucima kada pored sebe ima Nedovica, Canaana, Petruseva je blamantno. 

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1
  • Thanks 1

Kao sto sam i rekao Makabi i Partizan su dve utakmice koje se moraju dobiti bez obzira na ishod ove utakmice. Ovo vecerasnje izdanje se treba sto prije zaboraviti jer nam slijede mnogo vaznije utakmice.

Ipak, da se primjetiti da dupla kola odradjujemo kako odradjujemo, ide se na 1-1, bez rizika da se pokusaju napasti dve pobjede po cijeni umora i eventualnog 0-2.

I to je meni OK tako trener valjda  pokusava tempirati formu, ali nismo mi vise ekipa koja se zadovoljava 10-12 mjestom, sa ovim igracima se mora pucati na vrh i zato se pribojavam da zbog ovakvog tenkovanja kao veceras, ili nepotrebnog skidanja gaca u Madridu i Milanu nam se ne vrati kad budemo najmanje ocekivali, a najcesce to tako biva.

Imamo mnogo laksi raspored u drugom dijelu sezone, ali mi Sferopulos ne daje nadu da cemo da napravimo neku seriju pobjeda i dobrih rezultata, prije svega zbog cinjenice da za nesto vise od godinu dana nismo vezali vise od 4 pobjede zaredom u EL i ABA.

Imam osjecaj uvijek, e sad je ta utakmica kad cemo da proigramo i od sada cemo krenuti, uhavtiti zalet, ali on me uvijek demantuje. Tako da ne ocekujem neku seriju pobjeda u drugom dijelu sezone cisto zbog ovakvog jajarskog pristupa u utakmicama koje se mogu pobijediti.

• Like 4