Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Кенан је у 2/4 убацио 11 поена и онда Јанис 3/4 не почиње са њим већ га уводи тек после 7 минута игре и на крају му тај Кенан спаси буљу да не добије ногобуљ, уз наравно Калинин клач.

Добре партије и Митра, Петрушева и Јага.

Ovo je neki utisak, uz jahanje Teodosica koji vise gleda kako da napravi neko sranje i Mekintajera koji je gotivan batica ali poradja se u pozicionom napadu.

Srecom nasi short kings su bili na nivou.:classic_biggrin:

Edited by Krava kaze mu
  • Like 2

I to da je Rokas neko ko zivi od suta za tri i da je to njegovo najjace oruzije je jedan veliki mit. 

On je prosle sezone kod nas pogadjao 1.29 trojke po mecu, sa ovom sezonom ta cifra iznosi 1.14, a u karijeri ubacuje 1.52 po mecu. 

Ako pogledas ostale evo kako to izgleda:

Jago 1.32 kod nas

Nedovic 1.78 kod nas 1.88 karijera

Teo 1.81 - 1.94

Kenan 2.2 - 2.0 

Ovo je EL naravno. 

A sto neko kaze za skok, primera rad zadnja sezona i baskoniji i nasa prosla skoro isti broj minuta, imao je 71 skok manje. 

• Like 1

21 minutes ago, propolis said:

Tranisn ofens ne traži skill ballhandlera.

Dobrić jeste bek šuter, ali sa katastrofalnim ballhandligom i očajnim osećajem za dodavanje i ako znaš koje su mu mane onda mu ne daješ to da igra. U pozicionom napadu treba da ćoskari, katuje i to je to.

Možda bi on i ćoškario ali kako će kada počinje na 2 a pored njega Kodi koji ili tapka bez učinka ali obično gleda da se riješi lopte i da bek preuzme,to je bio Nedović a sad mora Dobrić.

Inače nama je napad mnogo bolji sa Jagom,čovjek bar nešto pokušava,preuzima odgovornost..

• Like 2

1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Рокас осим што је апсолутно никакав фактор у нападу, никакав је фактор и у скоку што је срамота за лика од 200цм.

Синоћ је шести пут од 14 утакмица завршио утакмицу са 0 скокова, просечно има 0.9 скокова за 15 минута у игри.

Поређења ради два најнижа играча Кенан има 1.5 скокова за 23 минута и 3 утакмице без ухваћеног скока наспрам 6

Јаго има 1.4 за 17 минута и 4 утакмице без скока.

Rokas je u sezoni 2022/23 u Baskoniji bio najbolji skakač sa svoje pozicije u EL. 

• Like 2
  • WOW 1

Najbolja Sferopulosova odluka juce ( da ne bude da ga samo pljujem ) je bila da ostavi Jaga u igri posle TO. Onakve situacije kada deluje da smo u nokautu ,da je sve beznadezno, protivnik se opusti , su najbolje za Jago ball. Uz Kalininu trojku, najbitniji momenat je skok posle Mitrovicevog promasenog bacanja, odjednom smo osvanuli na 5 umesto 10 poena i odigrali kao u transu. Elem, Luka i Dusko su se bas srdacno izgrlili pri cestitkama kraju meca. Vidi se da ga igraci i dalje cene 🙂

• Like 9

Nisam ulazio neko vreme na forum, pa rekoh ajde posle pobede da procitam koji komentar, vidim mozda neku analizu kompetentnijih ljudi od mene. 

Kad ono, 8 stranica (cini mi se) o pobedi i jedno 80-90% neutralno-negativnih postova, zasto ljudi? Naravno da treba da se iskritikuju stvari koje zasluzuju, treba se pricati o tome, ali na kraju dana mislim da barem jedan dan posle pobede mozemo sebi da dozvolimo da budemo srecni zbog iste, ma kakva god bila…evo ja licno sam se osetio poprilicno bezveze nakon sto sam procitao sve komentare, iako se radujem svaki put kao malo dete kad pobedimo.

Necu da budem Dalaj Lama i pricam vam o nekoj sreci, nisam veciti optimista i ne cvetaju ni meni ruze, ali morao sam da kazem da mi je zaista cudan sklop komentara - i verovatno najgora stvar je, da se manje-vise konstantno vrti isti tip upisa.

Postoje komentari gde mozes i dosta toga da naucis, napunis se optimizmom, vidis misljenje ljudi koji su mnogo vise u kosarci nego sto sam ja, te mi je zaista zao sto takvih komentara nije u vecini.

Edited by mind.
  • Like 15
  • Love 2

Protiv Olimpijakosa smo slabiji za Petruševa, ali jači za Nedu. Kao što je Bolomboj najvažniji za našu defanzivu, tako je i Neda možda najvažniji za našu ofanzivu.. Napad prodiše, jer CMM kao da igra pod ručnom. Mada ako Kenan nastavi ovako, iako nije poznat po tome sinoć je pokazao da može..

Nema tu neke filozofije probijaj i deli pas ako ne može do kraja i onda opet sve dok se ne stvori višak ili rupa.

Ne valja što su izgubili od Pariza i protiv nas se vade ali jbg moramo i mi u ili jesi ili nisi situaciji, negde da pokažemo da jesmo.

• Like 1

Ne treba nikog da cudi sto je 90 % komentara posle pobede "neutralno negativno" . Nas brod je kao Titanik koji se priblizava santi leda,toliko velikoj da je tesko i putnicima i posadi da shvate one na komandnom mostu koji je ne vide,ili se prave da je ne vide.

• Like 1

Posle 7:0 u derbiju,pobeda protiv Fenera,Pariza,Monaka u gostima dosli smo do toga da je Sferopulos neznalica i da mu se sprema nogobulj?Zanimljivo...

Ako je on neznalica sa tri trofeja prosle godine,kakve li su neznalice oni koji ne osvoje nista pa krenu sa 2:8 u EL,pa se eto uzdignu, jer EL ne traje 10 kola vec 34.

Mnogo negativnih stvari provejava ovde na forumu,a bar ovde ne bi trebalo da se cita ono sto se slusa od ljudi koji rezultate i uspeh kluba posmatraju kroz jednu cetvrtinu.Sezona je duga,a mi za sada stojimo solidno s obzirom na povrede bitnih igraca

Malo vere i stpljenja nam nece skoditi 😉

• Like 19

7 minutes ago, Nini3112 said:

Ako dodje taj Braun znacilo bi da uzme bar neke minute na 4 protiv Olija,Daum je bas katastrofa

Мислим да ће ту више узимати на 5 минуте са Митром јер биће и ниских петорки Олимпијакоса ако се Фал не врати до тада. 

2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Мислим да ће ту више узимати на 5 минуте са Митром јер биће и ниских петорки Олимпијакоса ако се Фал не врати до тада. 

Ma koliko znam ja nece on ni igrati protiv Olija ali kad bi mogao... Dosta bi znacio

2 minutes ago, Nini3112 said:

Ako dodje taj Braun znacilo bi da uzme bar neke minute na 4 protiv Olija,Daum je bas katastrofa

Ja ne vidim kako cemo ugurati Brauna na ovaj roster. Povratkom Bolomboja ce Petrusev krenuti da igra i na 4, samim tim se smanjuje potreba za Kalinom/Rokasom na toj poziciji. Daum je tu na 15ak minuta prosecno, a ako neko misli da ce Davidovac u potpunosti ostati bez minuta grdno se vara. Bice verovatno van 12 uglavnom, ali ce dobijati sansu kada se najmanje nadamo, pogotovo nakon ovog duplog kola gde je je dao sasvim solidan doprinos na obe utakmice. 

Po meni sada najvise strci Daum, i to ne zato sto je los igrac, nego zato sto mu trener ne veruje i ne pokusava da od njega napravi startnu cetvorku. Ja da se pitam na 5 bi nam bili Bolomboj i Petrusev, na 4 Braun i Daum, uz pomalo Petruseva eventualno, ali se ne pitam.  

• Like 4

1 hour ago, dzakala said:

On je grozan igrac zbog uloge u timu koju ima ove godine.

Coveku kojem je primaran sut za 3 poena, mi nemamo ni jednu jedinu akciju za njega da opali za 3.

Baca on kamenice i iz otvorenih pozicija a i atletski je oronuo. 

Domaća osovina je sranje pa sranje ali treba biti objektivan i prema strancima. 

Meni je Kenan najdraži igrač u ovom rosteru i mislim da on nije iskorišćen na max. 

31 minutes ago, Čvarkov said:

@Sector koja 3 igrača pored Jaga i Kaline najbolje odigrala sinoć po tebi?

Reveal hidden contents

20241207-120158.gif

Dobar je bio i Muka Mitrović. 

Jbg, zakon velikih brojeva čini svoje. Jedino za Prađedovca ne važi ni jedna teorema. 

• Like 1