Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

407 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

10 minutes ago, leki bg said:

SBB light ili sportski paket kako li se vec zove...za svega 1499.99 dinara mesecno.

Uz SK, imate Novu, N1 I mogucnost premotavanja svih utakmica...u kojima Zvdzda pobedi.

Radi na svakoj mrezi. Kupite odmah! Jos svega par paketa je preostalo!!!

Hvala, mada mislim da ću pre samo uzeti onaj TV Evroliga paket.

• Like 2

31 minutes ago, Plavi Dres said:

Узми то, нећеш се покајати. Ја користим 3 године и врхунски је квалитет, коментатори професионалци. Можеш кад желиш одгледати репризу, нпр. ја пошто сам оболео кад се вратим из хале одма палим репризу. 

• Like 2

27 minutes ago, Čočo said:

Ne znam da li ćemo dobiti ali znam da će večeras biti teže doći do pobede nego protiv Monaka. Da se stisnu zubi i da se da poslednji atom snage za pobedu. 💪

Ironicno je da je Asvel imao duze putovanje od nas u odnosu na poslednju utakmicu, iako su domacini. Plus su izgubili u utakmici u kojoj su dugo vodili, i odigrali najbolju utakmicu sezone.

Ukoliko budemo vecim delom utakmice u egalu ili blagom vodjstvu, za sta smo sigurno kadri, imamo bas dobre sanse.

• Like 4

6 minutes ago, JPM said:

Ironicno je da je Asvel imao duze putovanje od nas u odnosu na poslednju utakmicu, iako su domacini. Plus su izgubili u utakmici u kojoj su dugo vodili, i odigrali najbolju utakmicu sezone.

Ukoliko budemo vecim delom utakmice u egalu ili blagom vodjstvu, za sta smo sigurno kadri, imamo bas dobre sanse.

Potrošili smo se i mi. Plus kako god igraš kao gost a to nikad nije prednost. Plus pokradeni su u Pireju a po običaju smo videli da se već na narednoj utakmici rade kompenzacije a kad smo još mi u pitanju te kompenzacije budu još i gratis. Plus njima se vraćaju bitni igrači iz povrede a mi idemo sa povredama. Baš će biti gusto. Ali verujem u pobedu. 

• Like 3

9 hours ago, leki bg said:

SBB light ili sportski paket kako li se vec zove...za svega 1499.99 dinara mesecno.

Uz SK, imate Novu, N1 I mogucnost premotavanja svih utakmica...u kojima Zvdzda pobedi.

Radi na svakoj mrezi. Kupite odmah! Jos svega par paketa je preostalo!!!

EON Sport paket košta 799 dinara mesečno. U paketu su svi SK kanali, N sport i fight channel. Godinama unazad ga koristim. Može da se koristi 1 TV i 3 mobilna uređaja.

@Plavi Dres

Edited by Knipex
  • Like 1

37 minutes ago, Knipex said:

EON Sport paket košta 799 dinara mesečno. U paketu su svi SK kanali, N sport i fight channel. Godinama unazad ga koristim. Može da se koristi 1 TV i 3 mobilna uređaja.

@Plavi Dres

To je cena mislim na ugovor. Ako hoćeš pripaid, da možeš da otkažeš bilo kada mislim da je 1500 ( bar je tako bilo).

EL Tv je super cena, ali su strani komentatori. Ko želi Plavša VS Ilija, onda EON/SBB...

• Like 1

9 hours ago, Plavi Dres said:

Moja preporuka da uzmeš Evroliga tv. Samo pitanje da li ima neki naš komentar ali ne verujem. Imam Eon i zeznuo sam se što nisam uzeo el TV.Na eonu imam sk 1,2,3 i HD i onaj nsport, dakle 5 kanala i oni i dalje umeju da stave neki tenis odbojku ili tako nešto umesto košarke. Tenis je pod obavezno.

• Like 2

57 minutes ago, Knipex said:

@Plavi Dres

Zar taj paket nije ukinut? Ja sam ga imao i kad mi je istekla visa kartica vise nisam mogao da ga obnovim jer je ukinut.

4 hours ago, NMX said:

Večeras idemo na više pobeda u Francuskoj nego komšije u Evroligi 💪

Hide contents

:izgubimo 20 razlike lagano:

images?q=tbn:ANd9GcTLKKD7Km25Um1tq6zHzcA

Kakvo Top Gun zapažanje...💣

Jednoga dana kada oslobodimo Tatu...bićeš prvi snajperista.

To ti ja završavam.

Iskreno i nemamo još mnogo vremena za taj Jailbreak...ovaj ako im pretekne EL derbi teško će i krunisanje Janisa u Dekapulosa.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 14

18 minutes ago, strah od vozova said:

Zar taj paket nije ukinut? Ja sam ga imao i kad mi je istekla visa kartica vise nisam mogao da ga obnovim jer je ukinut.

Mislim da ne postoji više u ponudi, mada sam ja uspeo da nastavim da obnavljam ovog leta i nakon menjanja kartice.

Večeras polažemo ispit za prijem u ozbiljne EL klubove, igramo protiv ekipe koja nam ne leži i koja je na tabeli lošija od nas ali sigurno neće skinuti gaće i predati se bez borbe. Obično su to vrlo teške i negledljive utakmice ali to moraju da nauče da rutinski dobijaju ako želimo uspeh u EL, nadam se da ga i u klubu žele barem pola u odnosu na nas navijače.

• Like 9

3 hours ago, Čočo said:

Ne znam da li ćemo dobiti ali znam da će večeras biti teže doći do pobede nego protiv Monaka. Da se stisnu zubi i da se da poslednji atom snage za pobedu. 💪

Samo je do nas da ne dobijemo najslabiju francusku ekipu kad smo već druge dve na gostovanjima već olešili. Da uzmemo Trifectu kad već nije Tripleta (barem ne još).

2 hours ago, Maksim said:

Dobio nezgodan udarac u kuk protiv Monaka.

Hoće to u njegovim godinama. Ali, čuo sam da postoje kvalitetni veštački kukovi od titana. Ako ga oprave na taj način, biće on još bolji.... Zezam se malo, zelimo mu svi brz oporavak i još više trojki u crunch time.