Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

407 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

15 minutes ago, DameTime said:

Evo i muške vodolije, znala sam da postoji razlog što te gotivim @Molina23 ❤️

1 minute ago, Molina23 said:

Emotivne budaletine aka Vodolije se filinguju u vazduhu k'o Miša i Bogi u repstaciji ❤️

spacer.png

Ima nas još :100:

• Love 3

25 minutes ago, Clash said:

Znaci uspelo se izmiksati uvrede igraca sa horoskopom.

Sledece je gostovanje forumasa kod Jovane Jeremic, nema dalje.

Šta se sa tobom desilo tebra? Kao da ti je neko ukrao profil. Ako si otet trepni dvaput.

• Like 9
  • Ha-ha 2

26 minutes ago, Knipex said:

Šta se sa tobom desilo tebra? Kao da ti je neko ukrao profil. Ako si otet trepni dvaput.

Ne znam, verovatno sam u losoj formi plus povreda zadnje loze.

Elem, ako je iko za zajebanciju bez ogranicenja i bez banivanja taj sam.

Ono sto mise oduvek ne svidja je vredjanje igraca. I nasih i tudjih. A u zadnje vreme mi smeta ta ucestalost na lajvu kao i ovo normalizovanje uvreda kroz zajebanciju i uvuodjenje u mejnstrim foruma. Nesto kao sto Vucic radi sa svojim uvredama, pa imamo stanje da je to sve normalno. Posebno stanje na lajv pracenju, receno u afektu, u zaru navijanja itd. za mene nisu bas neko opravdanje, jbg samokontrola je civilizacijsko dostignuce.

Da Smrtokapa( i bilo ko drugi) ne shvati pogresno, nije mi ni u malom mozgu da je to on namerno uradio ali to bas, bas nije moja solja caja. Zato reagujem ovako ali izgleda da ne treba to da radim posto vecinia za to ne mari i postalo je normalno da se uvrede sipaju bez ikakve svrhe i cilja. 
Zato necu vise da se mesam u ove stvari. Neka cveta hiljade cvetova u forumskoj basti.

• Like 8

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali ovo što je Smrtokapa pokrenuo je sprdnja koja ukazuje koliko je ružno i besmisleno to što se piše na live temi. Ti si uvek bio pun humora i skoro uvek mamio osmeh na lice svojim postovima pa me čudi ova reakcija. 

• Like 1

2 minutes ago, Knipex said:

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali ovo što je Smrtokapa pokrenuo je sprdnja koja ukazuje koliko je ružno i besmisleno to što se piše na live temi. Ti si uvek bio pun humora i skoro uvek mamio osmeh na lice svojim postovima pa me čudi ova reakcija. 

Ne znam, mozda je gresim, verovatno je tako, ali imam neki gadan osecaj u stomaku da nije bas shvaceno kao ukazivanje na besmislenost i ruznocu.

Ponavljam, verovatno gresim, pa cu se povuci malo iz price o vrednjanju igraca tima za koji navijam na ovom forumu.

• Like 1

-Ja stvarno ne volim da igram u sali za fizičko, i nije ni čudo što ih nismo pobedili do sad. Šalim se... Stvarno smo izašli to drugo poluvreme, pokazali kako treba da igramo odbranu, Neša nas je pogurao i to je to - počeo je Petrušev.

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 2

2 minutes ago, Clash said:

Ne znam, mozda je gresim, verovatno je tako, ali imam neki gadan osecaj u stomaku da nije bas shvaceno kao ukazivanje na besmislenost i ruznocu.

Ponavljam, verovatno gresim, pa cu se povuci malo iz price o vrednjanju igraca tima za koji navijam na ovom forumu.

Lično nisam vređao nijednog igrača (Zaboravićemo onaj ban kad sam Tea pominjao u negativnom kontekstu početkom godine, valjda se oladilo do sada), a nije ni Smrtokapa, Dame,... Tako da da, do tebe je :smiley2:

• Like 2

Razumem Clasha zapravo, od previše ironije se izgubi granica između nje i normalnosti. Kao kod onih ljudi što mrze narodnjake, pa onda krenu da slušaju ponešto da bi se smejali glupim tekstovima, pa nauče tekstove jer je tako fascinantno koliko su glupi, i na kraju završe na nastupu Baje Malog Knindže u Borči.

Stoga bih apelovao na drugove forumaše da tabelu slobodno koriste kao pomoćno sredstvo za oslobađanje od stresa, ali da se ne izviču na lajv temi nego u neku rupu u zemlji gde ih niko neće čuti.

• Like 1

6 minutes ago, Smrtokapa said:

Razumem Clasha zapravo, od previše ironije se izgubi granica između nje i normalnosti. Kao kod onih ljudi što mrze narodnjake, pa onda krenu da slušaju ponešto da bi se smejali glupim tekstovima, pa nauče tekstove jer je tako fascinantno koliko su glupi, i na kraju završe na nastupu Baje Malog Knindže u Borči.

Stoga bih apelovao na drugove forumaše da tabelu slobodno koriste kao pomoćno sredstvo za oslobađanje od stresa, ali da se ne izviču na lajv temi nego u neku rupu u zemlji gde ih niko neće čuti.

Sve ok brate, ne moras apelovati.

Samo da ti ponovim, nista licno protiv tebe, izuzetno te cenim i postujem i volim da citam tvoje postove.

Mozda cemo nekad otici zajedno na koncert BMK.

• Love 1

@Clash

Ti si stvarno jedan od najduhovitijih likova ovde, koji kroz dobru satiru i ironiju često provuče neke ozbiljne teme. Razumem tvoju tačku gledišta, ali ovde treba uzeti u obzir i ko je postavio zezanje - Smrtokapa koji inače ne vređa igrače. Da je neko drugi ko redovno napušava na lajvu pa i ajde:)

• Like 1

25 minutes ago, Bad said:

Pominje li se šta za Bokija, da li oporavak teče po planu, da li je počeo lagano da trčkara?

Prošle su 3 i po nedelje od povrede.

Rekoše da ide po planu ali da prije polovine decembra nece na teren

• Like 1
  • Thanks 1

6 minutes ago, Plant said:

Auuuu jbt, horoskop ... ZAKLJUCAVAJ  i pravi zescu promaju ... dok se dooooobro ne provetri

A neka, nemoj da si takav. Vala i mi smo zaslužili da se opustimo posle 10 godina u duplom kolu. 😂

• Like 1